Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    14
Kızlar akşamları hafif yemek önerileriniz var mı? Malum ağır şeyleri yiyemiyor insan hem hamilelik hem sıcaklar. Hafif olsun diye çevirip çevirip üç beş yemeği tekrarlar oldum 😅 Bir de iş çıkışı yapacağım için pratik olursa da çok güzel olur
Salatalıklı yogurtlu makarna :D Soğuk efsane oluyor.

Benim ayaklarım yanmıyor normal şuan ama bazen üşüyor oda yurt dışında havalar soğuk diye ☹️ mide bulantısı benide zorluyo yemekten kesiyor bazen ama bazı günlerde hic olmuyor bulantı.
Prilam Dr başlattı doktor dün. Çünkü sabah kahvaltı hayal olmuştu bana. Su bile içemiyordum sabah kalkınca. Bacaklarım buz gibi ayaklarım ateş atıyor. Normalde tam tersi olurdu 😂😂😂

Prilam Dr başlattı doktor dün. Çünkü sabah kahvaltı hayal olmuştu bana. Su bile içemiyordum sabah kalkınca. Bacaklarım buz gibi ayaklarım ateş atıyor. Normalde tam tersi olurdu 😂😂😂
Banada hap verdi ama almadım acıkcası mide bulantısı piskolojik olarak iyi geliyor😂 ilerliyor demekki diyorum inşaAllah öyledir üc hafta oldu gideli doktora haftaya salı randevum var çok sürüyor zaman gecmiyor. Aşırı zorlarsa alırım dedim bazı günleri olmuyor ve azaldı o yüzden almamaya karar verdim idare ediyorum. Kahvaltı baştan banada öyledi ama bu aralae yiyebiliyorum kahvaltımı güzel yumurta haric onu icim almıyor ama gecen akşam gece vakti canım tavada yumurta cekti hemen inip yaptım bu fırsat hep olmaz diye yapim dedim

Banada hap verdi ama almadım acıkcası mide bulantısı piskolojik olarak iyi geliyor😂 ilerliyor demekki diyorum inşaAllah öyledir üc hafta oldu gideli doktora haftaya salı randevum var çok sürüyor zaman gecmiyor. Aşırı zorlarsa alırım dedim bazı günleri olmuyor ve azaldı o yüzden almamaya karar verdim idare ediyorum. Kahvaltı baştan banada öyledi ama bu aralae yiyebiliyorum kahvaltımı güzel yumurta haric onu icim almıyor ama gecen akşam gece vakti canım tavada yumurta cekti hemen inip yaptım bu fırsat hep olmaz diye yapim dedim
Dün ikili taramaya aç gidince tansiyon zaten hep düşük daha da düştü. Annenin konforu da önemli dedi doktor 😂 canım buz çekiyor sürekli sadece 😂

İnsan görünce harbiden vücudum çocuk için veriliyor galiba diyor 😂 ben ilk gördüğümde bu daha gazla büyümez inşallah dedim 😂
Annemin göğüs uçları çok büyüktür sütyen taktığında bile uçları belli olur onunla çok dalga geçerdim galiba bende öyle oldum 🤣🤣

Kızlar akşamları hafif yemek önerileriniz var mı? Malum ağır şeyleri yiyemiyor insan hem hamilelik hem sıcaklar. Hafif olsun diye çevirip çevirip üç beş yemeği tekrarlar oldum 😅 Bir de iş çıkışı yapacağım için pratik olursa da çok güzel olur
Pilav, cacık, salata, çorba, sebze yoğurtlaması, hafif olur diye düşünüyorum. salata ve soslarda zeytinyağı kullanın. Ayçiçek yağı daha ağır sanki, bir de zeytinyağıyla yemek yaparken yağı fazla ısıya maruz bırakmayın. Yemeklere de fazla baharat ve yağ koymayın. Sade sebze haşlaması, patates salatası yiyorum ben genelde. Hatta bu aralar sadece patates yediğim zaman doyuyorum. Aşeren olmaz inşallah ya. Faydası olsun diye söyledim. Bir de canının çekmesi farklıymış aşermek farklıymış. Ben hep aşeriyorum zannederdim canımın çektiği şeyi, meğer aşerince o yemek istediğin şeyin tadı, kokusu hiç yoktan geliyor gibi oldu. Çok garipti

Arkadaşım söylemişti göğüslerden biri büyük biri küçük oluyormuş hamilelikte. Benimde sağ göğsüm bariz büyük
Evet benimde biri bariz şekilde büyük benim sol gögsüm daha büyük endişelenecek birşey yok diye düşünüyorum 🌸 aynı zamanda çok hassaslar sizlerinde öyle mi?

Pilav, cacık, salata, çorba, sebze yoğurtlaması, hafif olur diye düşünüyorum. salata ve soslarda zeytinyağı kullanın. Ayçiçek yağı daha ağır sanki, bir de zeytinyağıyla yemek yaparken yağı fazla ısıya maruz bırakmayın. Yemeklere de fazla baharat ve yağ koymayın. Sade sebze haşlaması, patates salatası yiyorum ben genelde. Hatta bu aralar sadece patates yediğim zaman doyuyorum. Aşeren olmaz inşallah ya. Faydası olsun diye söyledim. Bir de canının çekmesi farklıymış aşermek farklıymış. Ben hep aşeriyorum zannederdim canımın çektiği şeyi, meğer aşerince o yemek istediğin şeyin tadı, kokusu hiç yoktan geliyor gibi oldu. Çok garipti
Midemin çok bulandığı zamanlar bazen sadece patates haşladım biraz yoğurtla ve tuzla yedim çok iyi gelmişti. Yemek olarak sebzeleri az bir yağ ile fırında soteledim yine yoğurtla tükettim. Cacık ve soğuk çorba mükemmel gidiyor bu sıcaklarda🌸🌸 bu arada donmuş meyveler mide bulantısına çok iyi geldi. Filede harika donmuş meyveler var (böğürtlen-çilek-frambuaz) bunları direk soğuk soğuk dondurma gibi yedim çok iyi geldi. Yine kefir ve yeşil elma hem sağlıklı hem çok iyi tutuyor💞 umarım işe yarar size de yardımcı olur tüm bunlar

Nohut salatası yedim bu akşam mesela Gayet besleyici ve mide bulandırmıyor canım. Bol dereotuyla köz biberli limonlu

Back
X