Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yağmak ne yağmak kuzum valla fenaaaaydı .şimdi durdu neyse ki ..Bizde de yagmur var ya balkonda iki makina vamasir aksamdan beri kurumadi gitti![]()
Minnoş buyuyor bende onla ilgileniyorum hep neredeyse bir dk odadan çıkayım başlıyor seslenmeye yalnizliga hic tahammülü yok memeye ve dolayisiyla bana fazla düşkün onun disinda bir sikintimiz yok cok şükür 3 ayi bititdik. Sen resimlerini görüyorsun insta dan bak bak sev ev geciyor gidiyor zaman balyanak mavislene yağmak ne yağmak kuzum valla fenaaaaydı .şimdi durdu neyse ki ..
sen napıyosun minnoş nasıl
maşallah canım benim evet görüyorum maşallahı varMinnoş buyuyor bende onla ilgileniyorum hep neredeyse bir dk odadan çıkayım başlıyor seslenmeye yalnizliga hic tahammülü yok memeye ve dolayisiyla bana fazla düşkün onun disinda bir sikintimiz yok cok şükür 3 ayi bititdik. Sen resimlerini görüyorsun insta dan bak bak sev ev geciyor gidiyor zaman balyanak mavisle
Izin 21inde bitiyor bakalim raporla kapatmaya calisacagim dönemi okulun son 3 haftasinda yeni bi okula baslamak cok zor hemde benimki biberona bile alisamadi daha eylüle kadar guzelce büyüsün istiyorummaşallah canım benim evet görüyorum maşallahı var
izin durumun nasıl ne kdar kaldı kıyamam düşmüştür tabii sana
bence de cnm mantıklı öyle bi imkanın var cok şükür kullan imkanlarınıIzin 21inde bitiyor bakalim raporla kapatmaya calisacagim dönemi okulun son 3 haftasinda yeni bi okula baslamak cok zor hemde benimki biberona bile alisamadi daha eylüle kadar guzelce büyüsün istiyorum
Ayy hastayım diye cok söylenmedi ama kapıyı bi açtım kulaklardan dumanlar cıkıyoeyvahlar olsunnbi kere ben de ramazanda başıma gelmişti
![]()
bi de bizim bonus zil arızalıydı.gözümü bi açtım cansuuu diye bağırıo biri
apartman ayağa kalkmıştı
![]()
![]()
Niye kız rüyasıını falan mı gördünz yaptım ya cıkttı kocamn tek cizgiaynen bencee de gitmeden yap 1 test kuzubabyloading87
Oyyyy cok guldum ya rabbımın adaletı ıste ne yaparsnAyy hastayım diye cok söylenmedi ama kapıyı bi açtım kulaklardan dumanlar cıkıyosabah dedim Allahın sopası yok iste sen kalkar bilezik sayar mısın
![]()
kızım o testi yaptın regliden 6gün önceNiye kız rüyasıını falan mı gördünz yaptım ya cıkttı kocamn tek cizgi![]()
hahah iyi olmuş oh olsunAyy hastayım diye cok söylenmedi ama kapıyı bi açtım kulaklardan dumanlar cıkıyosabah dedim Allahın sopası yok iste sen kalkar bilezik sayar mısın
![]()
aminn canım aminn inşallahh rabbim güzel yazılar yazsın bol bol dua rabbimden sağlıklı hayırlı kısmetler evlatlar rızıklar isteyelimKuzularıımm kandılınız mubarek kutlu olsuunn su mubarek gunde 1 senelık kaderımız yazılcak rabbım hayırlı saglıklı sıhhatlı bebıslı guzel kaderler yazsın ınsaallah canlar
ben 6 gün kala yaptığımda çıkmamıştı, 5 gün varken yapığımda çıkmıştıkızım o testi yaptın regliden 6gün öncecıkar mı hiç .kanda bile cıkmıyor.cuma günü sen testi tekrarlaa 2gün kalmış olcak varsa cıkar zaten
Aynen ilahi adalet isliyor,sabah da patronla kapıştım.Ona da isler inşallah,mübarek günde bana beddua ettiriyorlarhahah iyi olmuş oh olsunilahi adalet
![]()
tmm bi sonraki test benden size gelsin kızlaarben 6 gün kala yaptığımda çıkmamıştı, 5 gün varken yapığımda çıkmıştıcansu1109 sana diyorum,
babyloading87 sen anla
gerçi en iyi kendini sen biliyorsunda, biz sana tedbir amaçlı diyoruz![]()
tmm yapcam,üni.sınavına hazrlanırken bukadar test yapmadım lakızım o testi yaptın regliden 6gün öncecıkar mı hiç .kanda bile cıkmıyor.cuma günü sen testi tekrarlaa 2gün kalmış olcak varsa cıkar zaten
gözümüze gözümüze sok :)tmm bi sonraki test benden size gelsin kızlaar![]()
negatiften bıkmadınız mı?gözümüze gözümüze sok :)
ben testlerin paylaşıldığı bir site var orayı takip ediyorum. mesela her iki çizgi ölümüne kırmızı çıkmış, acaba geç döllenmemi sanki çok kırmızı değil diyenler falan oluyor, yada anlamadım hamilemiyim bu kadar koyuluk yeterlimi diyenler oluyor okuyup görüp, sinirlerimi laçka ediyorum :)negatiften bıkmadınız mı?Komsu topiklerden hamileler mi toplasak napsak kız
Bizim topik yatışta bu ara