- 21 Ağustos 2015
- 32.055
- 97.317
- 598
- 38
Vay arkadaş ben son biryıldır dr kontrolünde çalışıyorum lacansu1109 laves35 babyloading87 ayperri kızlar umıtsız olmayın ıkı hafta once esımın ıs arkadasıyla tanıstm ve 3 kez tup bebek denemıs tutmamıs 34 35 yaslarında var bayan ve suan hamıle bende sordum nasıl oldu tup bebek dıye kac tane koydular falan dedım gulumsedı bılıyomusun normal yolla oldu dedı.uc ay once bı doktora senın cocugun olmaz yumrtalıgın bıtmıs demıs doktor .aglayarak cıktm dıyo.2 ay olu gıbı gezdm sonra baska bı doktora gıttm yılmadm dedı o doktorda suan yumustan olusmus catlamak uzere ılıskıye gırın bu hafta demıs. bızde oylesıne nasılsa tutmaz dıye dendık dedı ve adetı ıkı gun gecmıs test yapmıs ve hamıle cok sukur.o yuzden rabbım sabrınızı sınamadan daha fazla sızlerede nasıp etsn ıns
Hayırlı olsun,Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Selammm kızlar menogon + femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 9.10.11.gününde pozitifi görüp hamile olduğunu öğrenenler varmış bende deneyeyim dedim pozitif inşallah hamişimdi bugün yada p.tesi kan vericem
kızımm neyine üşeniyorsun biyerine sokmuyon ki o jeli, hey allahım .eşimin testleri iyi cıkmıstı gecen sene bakmışlardı en son,kız ben o jelleri kullanamıyorm ilk zmanlar kullandım sonra amann dediim kim uğrascak hep onlaBen zaten bu üşengeçlikle hamile kalsam da doğuramam tutarım içimde cocugu 2 sene
aynen canım vardır bundada bir hayır. İnşaallahZor geliyor tedaviyi düşüdükçe ama şimdiye kadar başlasaydık ne tedavileri devirmiştik, belkide kucağımızda belkide karnımızdaydı. ama yinede şükür bunada, bu zamana kadarda sabırla beklediysek vardır bir hayır. inş. seninde bu defa olur. tekrarına gerek kalmaz.
Aminn inşallah rabbim isteyen herkeze bu 3 ayların içinde nasip eylesin...Hayırlı olsun,Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Böyle topiğe cart diye girip hamileyim demenizi de heyecanınıza veriyorum
Ahahah tmm tmm evde vardı,tarihi geçmediyse kullancam vallakızımm neyine üşeniyorsun biyerine sokmuyon ki o jeli, hey allahım .duş almıyon mu? aLırken bacakaranı üstten onla ovalayıp durulucan, eğer bunada üşeniyorsan doğurunca haber ver ben bakiim çocuğuna eğer ki sende hep oluyorsa bunlara bu şekilde tedbirler alamasın, Allah c.c. korusun gebelerde bile ne kadar önemli bişi bu enfeksiyondu, iltihapdı...
evdekinin markası ne? BENce KuLLancaM Dersen eğer aKşaM eşin ECZaneye gitMişKeN ONdan aLIversiN adınI hatırLayabiLirsem, ahh bU isiM unUtKanLığımmmAhahah tmm tmm evde vardı,tarihi geçmediyse kullancam valla
https://www.google.com.tr/search?q=...AUICigB&biw=1094&bih=487#imgrc=IFDe1i3aaa-78M: bundan ama unutma özellikleçalışma öncesi hem eşin hemde sen güzelce köpürte köpürte kullanAhahah tmm tmm evde vardı,tarihi geçmediyse kullancam valla
Gecmis olsun az az gecsin gitsin depremlergünaydın kızlar
hayırlı cumalar
15dk öncesinde 4.0 şiddetindeki depremle ayıldım ...
bu aralar sık olmaya başladı, Rabbim beterinden korusun
babyloading87 hadi bakalım şeytanın bacağını üç aylarda, hemide cuma günü kırdın
Gecmis olsun canim.. of bu doktorlar yaa hep uyuz olmak zorunda mı insan once tedavi onerir bi deneyelim der filan.. once rahmini toparlamasi gerekmiyor mu acaba ? Neden hemen tup dedi ki sen yumurtlama.sorunu yaşamıyorsun aslında.Gnaydın canlar,hayırlı cumalar
Efendim testimiz negatifNurtopu gibi bir 8 mm kist var,rahimde hafif yara var,iltihap var bi tutam Yani benim rahim cökmüs arkadaslar Dedim al bunu ozman dr ne diyeyim Tövbe tövbe.
Asılama yapmak istersen yaparız ama suan direk tüpe gitsen daha iyi olur dedi.Eşinle konusun karar verin ama bence gerek yok tüpe basla dediCok umut verici konuşmadı yani.Drum bu kızlar.Fitil mitil verdi iste klasık..Ben bakmadım zaten koci alçak aksam.Moralim bozuktu ne verdi ne etti bakmadım reçeteye.Her kontrolde başka bir sıkıntı daha ekleniyor..Ben bilmiyorum artık ne yapacağız
Aynen arkadaşım hiç olMasında diyemiyoruz, enerji kaynayıpduru sonuçta, illaki çıkacak meydana :)Gecmis olsun az az gecsin gitsin depremler
saolasın cnm.Yumrtlama sorunum yok da tüp tıkalı ya sağda,bende sağdan yumyumluyorm hep.2 senedir de deniyrz diyince herhalde ondan tüpe yönelin dediGecmis olsun canim.. of bu doktorlar yaa hep uyuz olmak zorunda mı insan once tedavi onerir bi deneyelim der filan.. once rahmini toparlamasi gerekmiyor mu acaba ? Neden hemen tup dedi ki sen yumurtlama.sorunu yaşamıyorsun aslında.
tmmm.Alıyorum adını.Saolasın cnm.Bak haftasonu bulup alcam,bitincede bos kutuyu atcam sanahttps://www.google.com.tr/search?q=...AUICigB&biw=1094&bih=487#imgrc=IFDe1i3aaa-78M: bundan ama unutma özellikleçalışma öncesi hem eşin hemde sen güzelce köpürte köpürte kullanbak ilaçlardan sonrada bir daha bu denli sıkıntı vermez sana o rahatsızlık.
Amın canm ıns gıt gıde bebıse yaklasıyosunuz olacak ınsaminn Rabbim dağına göre kar veriyor, ama bazende insan acabalara takılıp gidiyor...
3negatif tüp bebekten sonra öylesi maksi mucize olmuş.
Beklemek işte kavuşmak için gün sayana da zor, gelicek mi diye bekleyene de zor, nerden baksan zor.
Doktor en son bana aşılamayla başlarız ilk denemede eğer tutmazsa 3 ay tedavi uygulamıcam çünkü o süreç içerisinde ilaçlarla yeterince uyarmış oluyoruz yumurtalıklarını ve o süre zarfında tedavi görmüş kadar tutma şansın oluyor demişti. onunda öyle oldu sanırım.
Yaşadıkları hiç kolay değilmiş. Bizim son aylarımızdır inşallah
Şifana sebep olsun inşallahtmmm.Alıyorum adını.Saolasın cnm.Bak haftasonu bulup alcam,bitincede bos kutuyu atcam sana
bende her ay öyle avutuyorum kendimi, bu ayda beklenen süreden devirdik diyorum :) dalga geçmezsen kendinle işin içinden çıkamazsınn :)Amın canm ıns gıt gıde bebıse yaklasıyosunuz olacak ıns
erken anlaşılsın diye yapılanları mı diyosun..Ay az evvel bi topikte gördüm,idrar testine kan damlatmış kadınHayır kendini mi kesiyor bu insnlar,kanı nerden buluyor Adet olsa zaten test yapmaz Aklımda deli sorulaaar
Ciddi misin?Ay hayatta yapamamerken anlaşılsın diye yapılanları mı diyosun... güzelce parmaklarına iğne batırıp, çıkan kanı oraya zevkle damlatıyorlarr . o idrara göre daha erken sonuç veriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?