Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Vay arkadaş ben son biryıldır dr kontrolünde çalışıyorum laKısmetten öte köy yok bacım iste

Hayırlı olsun,Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Böyle topiğe cart diye girip hamileyim demenizi de heyecanınıza veriyorum

kızımm neyine üşeniyorsun biyerine sokmuyon ki o jeli, hey allahım . duş almıyon mu? aLırken bacakaranı üstten onla ovalayıp durulucan, eğer bunada üşeniyorsan doğurunca haber ver ben bakiim çocuğuna eğer ki sende hep oluyorsa bunlara bu şekilde tedbirler alamasın, Allah c.c. korusun gebelerde bile ne kadar önemli bişi bu enfeksiyondu, iltihapdı...

aynen canım vardır bundada bir hayır. İnşaallah

Hayırlı olsun,Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Böyle topiğe cart diye girip hamileyim demenizi de heyecanınıza veriyorum
Aminn inşallah rabbim isteyen herkeze bu 3 ayların içinde nasip eylesin...

Sorma ne heyecannn yerimde duramıyorumm gönçbek atcam nerdeyse

Ahahah tmm tmm evde vardı,tarihi geçmediyse kullancam valla

Ahahah tmm tmm evde vardı,tarihi geçmediyse kullancam valla
evdekinin markası ne? BENce KuLLancaM Dersen eğer aKşaM eşin ECZaneye gitMişKeN ONdan aLIversiN adınI hatırLayabiLirsem, ahh bU isiM unUtKanLığımmm
klavye sapıttı.birden üşeniyorum yazısını görünce fena hararet yaptım, etkilendi zaarrr :)

Gecmis olsun canim.. of bu doktorlar yaa hep uyuz olmak zorunda mı insan once tedavi onerir bi deneyelim der filan.. once rahmini toparlamasi gerekmiyor mu acaba ? Neden hemen tup dedi ki sen yumurtlama.sorunu yaşamıyorsun aslında.

Gecmis olsun canim.. of bu doktorlar yaa hep uyuz olmak zorunda mı insan once tedavi onerir bi deneyelim der filan.. once rahmini toparlamasi gerekmiyor mu acaba ? Neden hemen tup dedi ki sen yumurtlama.sorunu yaşamıyorsun aslında.
saolasın cnm.Yumrtlama sorunum yok da tüp tıkalı ya sağda,bende sağdan yumyumluyorm hep.2 senedir de deniyrz diyince herhalde ondan tüpe yönelin dediZaten asılama yada tüp bize başka tedavi yokkiYumurtlar büyüyo,catlıyo,esimin sayılar normal.Sebepsiz interfelite dedikleri bizimki demek.Bi sebep tıkalı tüp var

Amın canm ıns gıt gıde bebıse yaklasıyosunuz olacak ıns

Ay az evvel bi topikte gördüm,idrar testine kan damlatmış kadınHayır kendini mi kesiyor bu insnlar,kanı nerden buluyorAdet olsa zaten test yapmazAklımda deli sorulaaar

Ay az evvel bi topikte gördüm,idrar testine kan damlatmış kadınHayır kendini mi kesiyor bu insnlar,kanı nerden buluyorAdet olsa zaten test yapmazAklımda deli sorulaaar
erken anlaşılsın diye yapılanları mı diyosun... güzelce parmaklarına iğne batırıp, çıkan kanı oraya zevkle damlatıyorlarr . o idrara göre daha erken sonuç veriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…