onu farketmiştim pc sallanmıştı dedim başım döndü herhalde ama değilmiş.amiin inşallah.
iş yerim izmir kısıkköyde. 2-3 hafta öncesinde 5.1 oldu oda baya kuvvetli sallamıştı.
Kuzum hiç canını sıkma sakin sakin düşünün ölç tart biç kafanda hangisi mantıklı gelirse sana onu yap bizim kaderimizede bunlar yazılmış napalım. Dün dükkana bi teyze geldi yazık çok üzüldüm 3 tane oğlum var bakmadılar bana akrabamda kalıyorum diyoGnaydın canlar,hayırlı cumalar
Efendim testimiz negatifNurtopu gibi bir 8 mm kist var,rahimde hafif yara var,iltihap var bi tutam Yani benim rahim cökmüs arkadaslar Dedim al bunu ozman dr ne diyeyim Tövbe tövbe.
Asılama yapmak istersen yaparız ama suan direk tüpe gitsen daha iyi olur dedi.Eşinle konusun karar verin ama bence gerek yok tüpe basla dediCok umut verici konuşmadı yani.Drum bu kızlar.Fitil mitil verdi iste klasık..Ben bakmadım zaten koci alçak aksam.Moralim bozuktu ne verdi ne etti bakmadım reçeteye.Her kontrolde başka bir sıkıntı daha ekleniyor..Ben bilmiyorum artık ne yapacağız
yok kuzum gelmedi dün dayanamayıp yaptım test ama yok birşey. bugün başım ağrıyor.
dur bakalım arkadaşım herşey yeni başlıyor, gittin öğrendin ve çözüm yoluna bakıcaz artık, rabbim çaresiz dert vermesin.Gnaydın canlar,hayırlı cumalar
Efendim testimiz negatifNurtopu gibi bir 8 mm kist var,rahimde hafif yara var,iltihap var bi tutam Yani benim rahim cökmüs arkadaslar Dedim al bunu ozman dr ne diyeyim Tövbe tövbe.
Asılama yapmak istersen yaparız ama suan direk tüpe gitsen daha iyi olur dedi.Eşinle konusun karar verin ama bence gerek yok tüpe basla dediCok umut verici konuşmadı yani.Drum bu kızlar.Fitil mitil verdi iste klasık..Ben bakmadım zaten koci alçak aksam.Moralim bozuktu ne verdi ne etti bakmadım reçeteye.Her kontrolde başka bir sıkıntı daha ekleniyor..Ben bilmiyorum artık ne yapacağız
Drdur bakalım arkadaşım herşey yeni başlıyor, gittin öğrendin ve çözüm yoluna bakıcaz artık, rabbim çaresiz dert vermesin.
11cm kistleri görmüş bu bünye, 8mm adetinle birlikte atılır inş. yarayla alakalı da şimdilik çok sorun teşkil edicek olsa yakmaya giderdi, ama tüp deneyin demişki daha net çözüm bulasınız diye... iltihap içinde, adetinle birlikte adaçayı içersin günde bikaç bardak, maydonoz yersin biraz biraz ilaçda vermiş doktor hallolur gider...
sen akşam eve gidince güzelce otur dinle kendini, aşılamayle da vekit kaybetmiceksin. bilmiyor olsan önce onunla başlıcaktınız. buda güzel bişi.
gelmiş geçmiş olsun bu kadarlasıkma canını.
Dün aşılamamı oldun canım? Ben de dün kan verdim hamilelil olabilir mi diye ama negatif.Evet canım benimde şis daha dün oldum ama şişlik ve gaz var nedense
2.de tutan arkadaşım var inşallah seninde tutar arkadasımbabyloading87 canım bak dr un çok doğru söylemiş ben şu ana aşılama yaptırıyorum ama zaman kaybı tutmadı işte. Bu ay yine yaptırcam aşılama son kez sonra da tüp. İltihap kist falan hepsi gider merak etme. Sen üzme kendini
Evet çarşamba günü oldum canım. Senin kaç gün oldu aşılama olalı hemen ümidini yitirme erken vermişsindir belkiDün aşılamamı oldun canım? Ben de dün kan verdim hamilelil olabilir mi diye ama negatif.
İnşallah canım saol hepimizin hakkında hayırlısı olsunbu enerjiyi yakalamak bile iyi geliyor insana canımbenim inşallah hakkında hayırlı olacak
Ben aydında oturuyorum canım bende hissettim sen oldukça yakın demişsin hangi şehirde oturuyorsunamiiinn, merkez üssü kuşadasıymış . bize oldukça yakın. ondan çok net hissettim. olmayada devam ediyor bu arada
gitmiyoruz gitmiyoruz doktora, gidincee böyle tökezliyoruz.Drcansu1109 nun da dedği gibi bekleyin sıkıntı yokcu bi dr,kariyerinde 2 görüşme de tüpe gidin dedği bi ben varım sanırım Aynen gitmesem dra bu ayda calısıp calısıp bat beklicektim.Asılama da umutlancaktım.Asılama da bilmiyorum enfeksiyon varken tutmama oranı düşüyor mu?Herhalde düsüyorki dr hic bulaştırmadı bizi bir de o işe.Kociye üzmewyin kendini gençsiniz belki burdan çıkarsınız önümüzdeki ay hamile gelirsiniz falan demiş.Ben giyinirken.
Biyandan da iyi oldu,eşim asılamaya ümit bağlıyordu oda tutmayınca hepten çöküntü olacaktı ruhen...Ay hic bilmiyorum kafam kazan
İzmirdeyim. Kısıkköy şehrin dışında kalıyor merkezden se kuşadasına daha yakın.Ben aydında oturuyorum canım bende hissettim sen oldukça yakın demişsin hangi şehirde oturuyorsun
aynen canım ya gitmiyoruz gidince şaşıp kalıyoz napcaz bilmiyorum ya doktordan kaç kaç nereye kadargitmiyoruz gitmiyoruz doktora, gidincee böyle tökezliyoruz.
ben en son gittiğimde sözüm ona o ayda adet olursam, bir sonraki ay aşılamayla başlıcaktım. Ne oldu? Kaçtım :)
Vallahi içinden gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yapın.
Eşinin testleri iyimiydi? genelde haraket ve ileri hızı düşüklerde öneriyorlar yani topiklerde hep öyle okudum.
Banada aşılama diyince şükür eşimin sonuçları iyi diye yanaşmak istemedim, aklıma mantığıma yatmadı.
Enfeksiyon için daha önce sana bişey önermiştim zannediyorum çok iyi geliyor, özellikle çalışmadan önce belden aşağınızı o malum yerleri onunla yıkadınız mı Evelallah bidaha enfeksiyonun e si yanaşmıyor. ben her gün kullanıyorum çokda memnunum.Ama sen o zaman yanaşmamıştın pek sebebini hatırlayamadım.
Zor geliyor tedaviyi düşüdükçe ama şimdiye kadar başlasaydık ne tedavileri devirmiştik, belkide kucağımızda belkide karnımızdaydı. ama yinede şükür bunada, bu zamana kadarda sabırla beklediysek vardır bir hayır. inş. seninde bu defa olur. tekrarına gerek kalmaz.aynen canım ya gitmiyoruz gidince şaşıp kalıyoz napcaz bilmiyorum ya doktordan kaç kaç nereye kadarinşaallah randevu bulurum bulursam pazartesi yeniden başlıyorum doktor işine bakalım artık ne diyecek doktor ne olacak ?
aminn Rabbim dağına göre kar veriyor, ama bazende insan acabalara takılıp gidiyor...cansu1109 laves35 babyloading87 ayperri kızlar umıtsız olmayın ıkı hafta once esımın ıs arkadasıyla tanıstm ve 3 kez tup bebek denemıs tutmamıs 34 35 yaslarında var bayan ve suan hamıle bende sordum nasıl oldu tup bebek dıye kac tane koydular falan dedım gulumsedı bılıyomusun normal yolla oldu dedı.uc ay once bı doktora senın cocugun olmaz yumrtalıgın bıtmıs demıs doktor aglayarak cıktm dıyo.2 ay olu gıbı gezdm sonra baska bı doktora gıttm yılmadm dedı o doktorda suan yumustan olusmus catlamak uzere ılıskıye gırın bu hafta demıs. bızde oylesıne nasılsa tutmaz dıye dendık dedı ve adetı ıkı gun gecmıs test yapmıs ve hamıle cok sukur.o yuzden rabbım sabrınızı daha fazla sızlerede nasıp etsn ıns
eşimin testleri iyi cıkmıstı gecen sene bakmışlardı en son,kız ben o jelleri kullanamıyorm ilk zmanlar kullandım sonra amann dediim kim uğrascak hep onlagitmiyoruz gitmiyoruz doktora, gidincee böyle tökezliyoruz.
ben en son gittiğimde sözüm ona o ayda adet olursam, bir sonraki ay aşılamayla başlıcaktım. Ne oldu? Kaçtım :)
Vallahi içinden gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yapın.
Eşinin testleri iyimiydi? genelde haraket ve ileri hızı düşüklerde öneriyorlar yani topiklerde hep öyle okudum.
Banada aşılama diyince şükür eşimin sonuçları iyi diye yanaşmak istemedim, aklıma mantığıma yatmadı.
Enfeksiyon için daha önce sana bişey önermiştim zannediyorum çok iyi geliyor, özellikle çalışmadan önce belden aşağınızı o malum yerleri onunla yıkadınız mı Evelallah bidaha enfeksiyonun e si yanaşmıyor. ben her gün kullanıyorum çokda memnunum.Ama sen o zaman yanaşmamıştın pek sebebini hatırlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?