Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kuzum hiç canını sıkma sakin sakin düşünün ölç tart biç kafanda hangisi mantıklı gelirse sana onu yap bizim kaderimizede bunlar yazılmış napalım. Dün dükkana bi teyze geldi yazık çok üzüldüm 3 tane oğlum var bakmadılar bana akrabamda kalıyorum diyo sonra dedim Allah ım vermiyorsa vardır bir bildiği ya hayırsız olsa

dur bakalım arkadaşım herşey yeni başlıyor, gittin öğrendin ve çözüm yoluna bakıcaz artık, rabbim çaresiz dert vermesin.
11cm kistleri görmüş bu bünye, 8mm adetinle birlikte atılır inş. yarayla alakalı da şimdilik çok sorun teşkil edicek olsa yakmaya giderdi, ama tüp deneyin demişki daha net çözüm bulasınız diye... iltihap içinde, adetinle birlikte adaçayı içersin günde bikaç bardak, maydonoz yersin biraz biraz ilaçda vermiş doktor hallolur gider...
sen akşam eve gidince güzelce otur dinle kendini, aşılamayle da vekit kaybetmiceksin. bilmiyor olsan önce onunla başlıcaktınız. buda güzel bişi.
gelmiş geçmiş olsun bu kadarla sıkma canını.

Dr cansu1109 nun da dedği gibi bekleyin sıkıntı yokcu bi dr,kariyerinde 2 görüşme de tüpe gidin dedği bi ben varım sanırımAynen gitmesem dra bu ayda calısıp calısıp bat beklicektim.Asılama da umutlancaktım.Asılama da bilmiyorum enfeksiyon varken tutmama oranı düşüyor mu?Herhalde düsüyorki dr hic bulaştırmadı bizi bir de o işe.Kociye üzmewyin kendini gençsiniz belki burdan çıkarsınız önümüzdeki ay hamile gelirsiniz falan demiş.Ben giyinirken.
Biyandan da iyi oldu,eşim asılamaya ümit bağlıyordu oda tutmayınca hepten çöküntü olacaktı ruhen...Ay hic bilmiyorum kafam kazan

babyloading87 canım bak dr un çok doğru söylemiş ben şu ana aşılama yaptırıyorum ama zaman kaybı tutmadı işte. Bu ay yine yaptırcam aşılama son kez sonra da tüp. İltihap kist falan hepsi gider merak etme. Sen üzme kendini

2.de tutan arkadaşım var inşallah seninde tutar arkadasımBenim korunmayı bıraktıktan beri hep enfeksiyon vardı,hemen hemen her kontrolümde dr az enfeksiyon var demişti.Artık benim vücudum mu yapıyo noluyo bilmiyormHakkımız da hayrlısı cnm

gitmiyoruz gitmiyoruz doktora, gidincee böyle tökezliyoruz.
ben en son gittiğimde sözüm ona o ayda adet olursam, bir sonraki ay aşılamayla başlıcaktım. Ne oldu? Kaçtım :)
Vallahi içinden gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yapın.
Eşinin testleri iyimiydi? genelde haraket ve ileri hızı düşüklerde öneriyorlar yani topiklerde hep öyle okudum.
Banada aşılama diyince şükür eşimin sonuçları iyi diye yanaşmak istemedim, aklıma mantığıma yatmadı.
Enfeksiyon için daha önce sana bişey önermiştim zannediyorum çok iyi geliyor, özellikle çalışmadan önce belden aşağınızı o malum yerleri onunla yıkadınız mı Evelallah bidaha enfeksiyonun e si yanaşmıyor. ben her gün kullanıyorum çokda memnunum.Ama sen o zaman yanaşmamıştın pek sebebini hatırlayamadım.

Ben aydında oturuyorum canım bende hissettim sen oldukça yakın demişsin hangi şehirde oturuyorsun
İzmirdeyim. Kısıkköy şehrin dışında kalıyor merkezden se kuşadasına daha yakın.
Geçenlerde 5.1 olan manisa depreminde sanki merkez üssü benim çalıştığım sanayiymiş gibi sallamıştı :) Allah c.c. beterinden korusun.

aynen canım ya gitmiyoruz gidince şaşıp kalıyoz napcaz bilmiyorum ya doktordan kaç kaç nereye kadar inşaallah randevu bulurum bulursam pazartesi yeniden başlıyorum doktor işine bakalım artık ne diyecek doktor ne olacak ?

Zor geliyor tedaviyi düşüdükçe ama şimdiye kadar başlasaydık ne tedavileri devirmiştik, belkide kucağımızda belkide karnımızdaydı. ama yinede şükür bunada, bu zamana kadarda sabırla beklediysek vardır bir hayır. inş. seninde bu defa olur. tekrarına gerek kalmaz.

cansu1109 laves35 babyloading87 ayperri kızlar umıtsız olmayın ıkı hafta once esımın ıs arkadasıyla tanıstm ve 3 kez tup bebek denemıs tutmamıs 34 35 yaslarında var bayan ve suan hamıle bende sordum nasıl oldu tup bebek dıye kac tane koydular falan dedım gulumsedı bılıyomusun normal yolla oldu dedı.uc ay once bı doktora senın cocugun olmaz yumrtalıgın bıtmıs demıs doktor .aglayarak cıktm dıyo.2 ay olu gıbı gezdm sonra baska bı doktora gıttm yılmadm dedı o doktorda suan yumustan olusmus catlamak uzere ılıskıye gırın bu hafta demıs. bızde oylesıne nasılsa tutmaz dıye dendık dedı ve adetı ıkı gun gecmıs test yapmıs ve hamıle cok sukur.o yuzden rabbım sabrınızı sınamadan daha fazla sızlerede nasıp etsn ıns

aminn Rabbim dağına göre kar veriyor, ama bazende insan acabalara takılıp gidiyor...
3negatif tüp bebekten sonra öylesi maksi mucize olmuş.
Beklemek işte kavuşmak için gün sayana da zor, gelicek mi diye bekleyene de zor, nerden baksan zor.
Doktor en son bana aşılamayla başlarız ilk denemede eğer tutmazsa 3 ay tedavi uygulamıcam çünkü o süreç içerisinde ilaçlarla yeterince uyarmış oluyoruz yumurtalıklarını ve o süre zarfında tedavi görmüş kadar tutma şansın oluyor demişti. onunda öyle oldu sanırım.
Yaşadıkları hiç kolay değilmiş. Bizim son aylarımızdır inşallah

Selammm kızlar menogon + femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 9.10.11.gününde pozitifi görüp hamile olduğunu öğrenenler varmış bende deneyeyim dedim pozitif inşallah hamişimdi bugün yada p.tesi kan vericem

eşimin testleri iyi cıkmıstı gecen sene bakmışlardı en son,kız ben o jelleri kullanamıyorm ilk zmanlar kullandım sonra amann dediim kim uğrascak hep onlaBen zaten bu üşengeçlikle hamile kalsam da doğuramam tutarım içimde cocugu 2 sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…