- 21 Ağustos 2015
- 32.053
- 97.311
- 598
- 38
aynen ben evlenirken 150 tldi altın.Simdi olmuş 240valla sorma biz doğurunca da altın düşer
topla kuzum terapi olsun ben temizlikten hırsımı alıyorum
ben avm gitcem cıkınca ,sonra 6gibi eve geçerim saçımı fln hale vakte sokarım düğüne snra da..
aynen öyleeaynen ben evlenirken 150 tldi altın.Simdi olmuş 240
Gez bacım valla öyle böyle derken yaz bitiveriyo
aynenaynen öyleeağzım yüzüm derken geçiveriyo yıllar
Hadi ya hayırlısı olsun canımBen regli oldum çoktan. Regliden sonra bu ay 10 gündür şiş. Anlamadım nedenini
Aaaa vallahi bilmiyordumadaçayı maydanoz incir bunlar aşılama ve tüp bebek tedavisinde yasaklarda ilk sırada kızlar ona görebabyloading87
laves35
Eylulll09
R ruyam28
Evet canım. Ama bak cansu yazmış aşolama ve tüp te yasak diyemaydanz iyi mi geliyomus?Bn detoks suları yapıyorum onun içine atıyrum hep
günaydın bebeğim dün mü geldi pazarının içine etti migğnaydın kızlarr
cnm benim sevimsiz geldi bat 11.06 @cansu1
dün geldi.Kociyle konuştuk cnm önümüzdeki ay asılama yaptırcz o illa asılma istiyor.Denicez sansımızı bakalımgünaydın bebeğim dün mü geldi pazarının içine etti miterbiyesiz
naptınız kociyle konuştunuz mu
ısrar varsa vardır bi hikmeti kuzum belki de hayırlı olan bu olacak inşallahhhdün geldi.Kociyle konuştuk cnm önümüzdeki ay asılama yaptırcz o illa asılma istiyor.Denicez sansımızı bakalım
öyle istiyorsa öyle başlayın arkadaşım. hayırlısı olsun şimdiden.dün geldi.Kociyle konuştuk cnm önümüzdeki ay asılama yaptırcz o illa asılma istiyor.Denicez sansımızı bakalım
günaydın canım. sana iyi haftalar olsun. iyim şükür sen nasılsın ?günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallahhhhiyi mi herkes
Aynen,Osmangazi tıp merkezi diyor birde o konuda anlaşamadık yoksa buay regl 3.gün gelin dediler sabah görüştüm.Ama koci belki 3 kere yaptırcaz,maaliyeti düşünmemiz lazım diyo.Medicabil 1000 tl dedi.Osmangazi tıptta sendikanın indirimi var,%20 indirimli olcakmıs.Gidip drlarıyla görüşmem lazımısrar varsa vardır bi hikmeti kuzum belki de hayırlı olan bu olacak inşallahhh
Aynen belki vardır bi hayır ısrar etmesinde.Aman ona kalsa daha önümüzdeki kısa kadar yumyum takibinden devam.Ses etmiyorum fazla oyüzden biyerden baslayalımdaöyle istiyorsa öyle başlayın arkadaşım. hayırlısı olsun şimdiden.
sana da kuzummmm .hamdolsun ben de iyiyim yoğun bi haftaya başladım hepimiz güzel haberler alalım inşallahhhgünaydın canım. sana iyi haftalar olsun. iyim şükür sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?