Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

gidin görüşün bakalım canım hiç kendini karartma rabbim büyük hayırlara cıkarsın adımlarınızı inşallah.

Benim nisan ayı kistten dolayı şaştı canım en son ki batı baz aldı dr öyle aşılama oldu ben bile hesap edemedim yani sat 27 nisan bat 25 mayıs canı. Tam test günü
daaha varmış o zamannn inşallah güzel haber alırsın da hamile diye yaparım güncellemeni cnm benim

İnsallah kuzummSende heyecan ne durumda,az kaldı transfere
kız maşallah diyeyim cok sakin ilerliyorum tedavi sırasında da öyleydim
bu cmt dgidicem dr.a işte rahim duvarı kalınlaşsın diye hap vericek bildiğim kadarıyla .haziran ilk haftası da duvar kalınlığına göre yapar transferi nasipse .. rabbim hayırlı adımlar attırsın hayırlara cıkarsın inşallah hepimizinkini

Amin kuzumm yaaa. İnşaallah hayırlı haberlerle İnşaallah tek seferde tutunurlar annelerine yaaa

Amin kuzumm yaaa. İnşaallah hayırlı haberlerle İnşaallah tek seferde tutunurlar annelerine yaaa
aminn inşallah canım inşallah rabbim çabalarımızı boşa cıkarmasın yapışsınlar annelerine sıkı sıkı
ama eğer göremesek de pozitifi inanıyorum var bi hayır rabbim kararlamıştır hepisini hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah

Bayrama ıns üç kisi olarak devam edersınız canm dualarm senınle

Valla senin maşallahın var.Ben sabah hast.yle konuşurken bile heyecanlanıyorum.Asılama da ins cok umut bağlamam

Valla senin maşallahın var.Ben sabah hast.yle konuşurken bile heyecanlanıyorum.Asılama da ins cok umut bağlamam
kız o dönemler ben de öyleydim başlamadan önce sonra bi tevvekkül etmeye başlıyorsun bi teslimiyet başlıyor ..
umutsuz bir şey olmuyor kuzum biz elimizden geleni yapıcaz umut edicez takdir rabbimin hayırlsıını nasip etsin inşallah

İnsallah yavrumbana reglnin 3.günü dedi gel diye.Ama ben ramazan gelmeden gidip su Osmangazi tıpla görüşmek istiyorm.Belki yumyum zamanı bakar anlar.Yumurta kalitesine bakcakmıs dr.yumyumda baksın iste

İnsallah yavrumbana reglnin 3.günü dedi gel diye.Ama ben ramazan gelmeden gidip su Osmangazi tıpla görüşmek istiyorm.Belki yumyum zamanı bakar anlar.Yumurta kalitesine bakcakmıs dr.yumyumda baksın iste
yumurta rez. bakcak senin o zaman kuzum ondan 3.günü çağırıyor sen kendini bırak dr.a inşallah hayırlısıyla bismillah..
ne zaman gidiyorsun şimdi yrn mı ?

yumurta rez. bakcak senin o zaman kuzum ondan 3.günü çağırıyor sen kendini bırak dr.a inşallah hayırlısıyla bismillah..
ne zaman gidiyorsun şimdi yrn mı ?
bu hafta cıkamıyorm burdan iste sorun orda..Zten önce drla tanışmak istiyorum.yumyum zmanı gider tanışırım diyorum o da ayın 28 gibi.sonra illa derse 3.gün gelcen önümüzdeki reglde giderim.Osmangazide baktım drlara hep bahar tıp merkezinden gelmişler cogunlukla.Kimis Zübeyde den gelms.Dr a güvenmezsem kendi drmda yaparım aşılamayı.Koci de aynısını dedi.Dr baktık ilgili değil gideriz kendi drmuza dedi.

bnce de mantıklı kuzum... 1ay daha geç olsun güç olmasın sıkıntı değil

bnce de mantıklı kuzum... 1ay daha geç olsun güç olmasın sıkıntı değil
aynen yavrum asılamaya umut bağlamamaya çalışıyorum zaten.Koci istiyor,aklında kalmasın diye deniyoruz.Takdiri ilahi.
Ama tüp bebeği dedim,pembe mavi yada acıbadem o artık son durak bizim için.Onu riske atamam dedim.Tmm dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…