gidin görüşün bakalım canım hiç kendini karartma rabbim büyük hayırlara cıkarsın adımlarınızı inşallah.Aynen,Osmangazi tıp merkezi diyor birde o konuda anlaşamadık yoksa buay regl 3.gün gelin dediler sabah görüştüm.Ama koci belki 3 kere yaptırcaz,maaliyeti düşünmemiz lazım diyo.Medicabil 1000 tl dedi.Osmangazi tıptta sendikanın indirimi var,%20 indirimli olcakmıs.Gidip drlarıyla görüşmem lazım
bence deAynen belki vardır bi hayır ısrar etmesinde.Aman ona kalsa daha önümüzdeki kısa kadar yumyum takibinden devam.Ses etmiyorum fazla oyüzden biyerden baslayalımda
Amin yavrum insallahhhgidin görüşün bakalım canım hiç kendini karartma rabbim büyük hayırlara cıkarsın adımlarınızı inşallah.
Benim nisan ayı kistten dolayı şaştı canım en son ki batı baz aldı dr öyle aşılama oldu ben bile hesap edemedim yani sat 27 nisan bat 25 mayıs canı. Tam test günü
daaha varmış o zamannn inşallah güzel haber alırsın da hamile diye yaparım güncellemeni cnm benimBenim nisan ayı kistten dolayı şaştı canım en son ki batı baz aldı dr öyle aşılama oldu ben bile hesap edemedim yani sat 27 nisan bat 25 mayıs canı. Tam test günü
inşallah canım inşallahhh sonu güzel olacak inanıyorumAmin yavrum insallahhhValla artık bi adım atalım ya,2 sene oldu buay tam
İnsallah kuzumminşallah canım inşallahhh sonu güzel olacak inanıyorum
kız maşallah diyeyim cok sakin ilerliyorum tedavi sırasında da öyleydimİnsallah kuzummSende heyecan ne durumda,az kaldı transfere
Amin kuzumm yaaa. İnşaallah hayırlı haberlerle İnşaallah tek seferde tutunurlar annelerine yaaakız maşallah diyeyim cok sakin ilerliyorum tedavi sırasında da öyleydim
bu cmt dgidicem dr.a işte rahim duvarı kalınlaşsın diye hap vericek bildiğim kadarıyla .haziran ilk haftası da duvar kalınlığına göre yapar transferi nasipse .. rabbim hayırlı adımlar attırsın hayırlara cıkarsın inşallah hepimizinkini
aminn inşallah canım inşallah rabbim çabalarımızı boşa cıkarmasın yapışsınlar annelerine sıkı sıkıAmin kuzumm yaaa. İnşaallah hayırlı haberlerle İnşaallah tek seferde tutunurlar annelerine yaaa
Amin inşallah canımdaaha varmış o zamannn inşallah güzel haber alırsın da hamile diye yaparım güncellemeni cnm benim
Bayrama ıns üç kisi olarak devam edersınız canm dualarm senınlekız maşallah diyeyim cok sakin ilerliyorum tedavi sırasında da öyleydim
bu cmt dgidicem dr.a işte rahim duvarı kalınlaşsın diye hap vericek bildiğim kadarıyla .haziran ilk haftası da duvar kalınlığına göre yapar transferi nasipse .. rabbim hayırlı adımlar attırsın hayırlara cıkarsın inşallah hepimizinkini
Valla senin maşallahın var.Ben sabah hast.yle konuşurken bile heyecanlanıyorum.Asılama da ins cok umut bağlamamkız maşallah diyeyim cok sakin ilerliyorum tedavi sırasında da öyleydim
kız o dönemler ben de öyleydim başlamadan önce sonra bi tevvekkül etmeye başlıyorsun bi teslimiyet başlıyor ..Valla senin maşallahın var.Ben sabah hast.yle konuşurken bile heyecanlanıyorum.Asılama da ins cok umut bağlamam
allah razı olsun canım benim inşallahBayrama ıns üç kisi olarak devam edersınız canm dualarm senınle
İnsallah yavrumkız o dönemler ben de öyleydim başlamadan önce sonra bi tevvekkül etmeye başlıyorsun bi teslimiyet başlıyor ..
umutsuz bir şey olmuyor kuzum biz elimizden geleni yapıcaz umut edicez takdir rabbimin hayırlsıını nasip etsin inşallah
yumurta rez. bakcak senin o zaman kuzum ondan 3.günü çağırıyor sen kendini bırak dr.a inşallah hayırlısıyla bismillah..İnsallah yavrumbana reglnin 3.günü dedi gel diye.Ama ben ramazan gelmeden gidip su Osmangazi tıpla görüşmek istiyorm.Belki yumyum zamanı bakar anlar.Yumurta kalitesine bakcakmıs dr.yumyumda baksın iste
bu hafta cıkamıyorm burdan iste sorun orda..Zten önce drla tanışmak istiyorum.yumyum zmanı gider tanışırım diyorum o da ayın 28 gibi.sonra illa derse 3.gün gelcen önümüzdeki reglde giderim.Osmangazide baktım drlara hep bahar tıp merkezinden gelmişler cogunlukla.Kimis Zübeyde den gelms.Dr a güvenmezsem kendi drmda yaparım aşılamayı.Koci de aynısını dedi.Dr baktık ilgili değil gideriz kendi drmuza dedi.yumurta rez. bakcak senin o zaman kuzum ondan 3.günü çağırıyor sen kendini bırak dr.a inşallah hayırlısıyla bismillah..
ne zaman gidiyorsun şimdi yrn mı ?
bnce de mantıklı kuzum... 1ay daha geç olsun güç olmasın sıkıntı değilbu hafta cıkamıyorm burdan iste sorun orda..Zten önce drla tanışmak istiyorum.yumyum zmanı gider tanışırım diyorum o da ayın 28 gibi.sonra illa derse 3.gün gelcen önümüzdeki reglde giderim.Osmangazide baktım drlara hep bahar tıp merkezinden gelmişler cogunlukla.Kimis Zübeyde den gelms.Dr a güvenmezsem kendi drmda yaparım aşılamayı.Koci de aynısını dedi.Dr baktık ilgili değil gideriz kendi drmuza dedi.
aynen yavrum asılamaya umut bağlamamaya çalışıyorum zaten.Koci istiyor,aklında kalmasın diye deniyoruz.Takdiri ilahi.bnce de mantıklı kuzum... 1ay daha geç olsun güç olmasın sıkıntı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?