Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

rabbim doğru kararlar aldırsın kuşum inşallah ikisiyle de gider görüşürsün hangisi aklına kalbine kafana yatarsa orasıyla başlarsın ,belki gerek bile kalmıcak
adam bu kadar tutturdu belki de yol odur rabbim büyük
sen umut etmekten inanmaktan vazgeçme

İnsallah kuzumHakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hepimizin

İyiyim kusum,doruk tıptan ilk randevumu aldım sabah 29.05 de sühendan hanımdan bacım.Araya sıkıştırdılar beni
sühendana arkadaş gidiyor maşallah asker gibi bi kadın bana gelmez o kdr disiplin bak bakalım inşallah memnun kalırsın kuşum hekimliği çok iyi ama çok methi var hayırlu uğurlu olsun inşallahhh

sühendana arkadaş gidiyor maşallah asker gibi bi kadın bana gelmez o kdr disiplin bak bakalım inşallah memnun kalırsın kuşum hekimliği çok iyi ama çok methi var hayırlu uğurlu olsun inşallahhh
kiloya cok takıyomus falan evet.Amin kuzum hayırlısı,zaten asılama ilk adım..Tutmazsa yolumuza devam edeceğiz..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kusum

iyiyim ben de kuşumm napim iş cok yoğun bu ara ramazan geliyor malum .. akşam da eve gittim temizlik yaptım pertim cıtkı
Off bende yapcaaam,düğünler dernekler ev dandini..Süpürge atıp,toz alıp cıkıyorm valla 2 haftadır.Aksam ütü yapcam,koci halı shaya gitcekmis,bikac kap yemek atayım dolaba

Kizlar gunaydin? Nasılsınız? Dun üniversite hastanesine randevu aldim geldim ama bi daha gelmem ya doktor hiç birşey demedi belki doktorda degil asistan gibi birşeydir. Kan ver dedi önümde kan vermeyi bekleyen 250 kişi var ultrason kağıdını alıp gidicem.

Kızlar kağıda sol over multikistik sağ over polikistik yazmışlar ne oluyor? Bilginiz var mi?

kiloya cok takıyomus falan evet.Amin kuzum hayırlısı,zaten asılama ilk adım..Tutmazsa yolumuza devam edeceğiz..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kusum
arkadaş 4kilo aldı 6.ayında demiş ki bi cock doğurcam diye hayatını mahvedenlerden mi olcaksın sen de !
o kadının gırtlağına yapışırım ben
aminnn canım aminnnnn inşallahhhh rabbim hayırlara cıkarsın inşallahhhh

Off bende yapcaaam,düğünler dernekler ev dandini..Süpürge atıp,toz alıp cıkıyorm valla 2 haftadır.Aksam ütü yapcam,koci halı shaya gitcekmis,bikac kap yemek atayım dolaba
ayy valla sorma ben de2 haftadır bişey yapamamıştım dün yaptım baya bi ev kendine geldi.
ütülerim duruyor ama 3makine ütü yapcam .bu akşam ağdamı halletmem lazım ymeeğim de yok offffffffffff offff offfff

yok artıkKilolumuydu arkadasın,ama kilosu da olsa napcakki 6 ayda 4 kilo almış daha ne olsun

ay zaten rabbim düşürmesin mecbur etmesin ,eksik de etmesin dedikleri kadar var üni.ler ... bu nedr böyle

yok artıkKilolumuydu arkadasın,ama kilosu da olsa napcakki 6 ayda 4 kilo almış daha ne olsun
yok kız 52 kilo falan... kadın manyak bee dominant hiç gelemem öyle tiplere tabii ki kilo önemli ama bu da keyfinden almıyor ki .yemiceksin diyormuş atcaksın aklından .. h

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…