Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

aynen yavrum asılamaya umut bağlamamaya çalışıyorum zaten.Koci istiyor,aklında kalmasın diye deniyoruz.Takdiri ilahi.
Ama tüp bebeği dedim,pembe mavi yada acıbadem o artık son durak bizim için.Onu riske atamam dedim.Tmm dedi.
rabbim doğru kararlar aldırsın kuşum inşallah ikisiyle de gider görüşürsün hangisi aklına kalbine kafana yatarsa orasıyla başlarsın ,belki gerek bile kalmıcak :dua:
adam bu kadar tutturdu belki de yol odur rabbim büyük :dua:
sen umut etmekten inanmaktan vazgeçme

rabbim doğru kararlar aldırsın kuşum inşallah ikisiyle de gider görüşürsün hangisi aklına kalbine kafana yatarsa orasıyla başlarsın ,belki gerek bile kalmıcak :dua:
adam bu kadar tutturdu belki de yol odur rabbim büyük :dua:
sen umut etmekten inanmaktan vazgeçme
İnsallah kuzum:dua:Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hepimizin:dua::dua:

İyiyim kusum,doruk tıptan ilk randevumu aldım sabah 29.05 de sühendan hanımdan bacım.Araya sıkıştırdılar beni:spor:
sühendana arkadaş gidiyor maşallah asker gibi bi kadın bana gelmez o kdr disiplin :D bak bakalım inşallah memnun kalırsın kuşum hekimliği çok iyi ama çok methi var hayırlu uğurlu olsun inşallahhh :dua:

sühendana arkadaş gidiyor maşallah asker gibi bi kadın bana gelmez o kdr disiplin :KK70: bak bakalım inşallah memnun kalırsın kuşum hekimliği çok iyi ama çok methi var hayırlu uğurlu olsun inşallahhh :dua:
kiloya cok takıyomus falan evet.Amin kuzum hayırlısı,zaten asılama ilk adım..Tutmazsa yolumuza devam edeceğiz..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kusum:dua:

iyiyim ben de kuşumm napim iş cok yoğun bu ara ramazan geliyor malum .. akşam da eve gittim temizlik yaptım pertim cıtkı :silah:
Off bende yapcaaam,düğünler dernekler ev dandini..Süpürge atıp,toz alıp cıkıyorm valla 2 haftadır.:mad:Aksam ütü yapcam,koci halı shaya gitcekmis,bikac kap yemek atayım dolaba:KK51:

Kizlar gunaydin? Nasılsınız? Dun üniversite hastanesine randevu aldim geldim ama bi daha gelmem ya doktor hiç birşey demedi belki doktorda degil asistan gibi birşeydir. Kan ver dedi önümde kan vermeyi bekleyen 250 kişi var :skandal: ultrason kağıdını alıp gidicem.

Kızlar kağıda sol over multikistik sağ over polikistik yazmışlar ne oluyor? Bilginiz var mi?

kiloya cok takıyomus falan evet.Amin kuzum hayırlısı,zaten asılama ilk adım..Tutmazsa yolumuza devam edeceğiz..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kusum:dua:
arkadaş 4kilo aldı 6.ayında demiş ki bi cock doğurcam diye hayatını mahvedenlerden mi olcaksın sen de !
o kadının gırtlağına yapışırım ben :D
aminnn canım aminnnnn inşallahhhh rabbim hayırlara cıkarsın inşallahhhh

Off bende yapcaaam,düğünler dernekler ev dandini..Süpürge atıp,toz alıp cıkıyorm valla 2 haftadır.:mad:Aksam ütü yapcam,koci halı shaya gitcekmis,bikac kap yemek atayım dolaba:KK51:
ayy valla sorma ben de2 haftadır bişey yapamamıştım dün yaptım baya bi ev kendine geldi.
ütülerim duruyor ama 3makine ütü yapcam .bu akşam ağdamı halletmem lazım ymeeğim de yok offffffffffff offff offfff :silah:

arkadaş 4kilo aldı 6.ayında demiş ki bi cock doğurcam diye hayatını mahvedenlerden mi olcaksın sen de !
o kadının gırtlağına yapışırım ben :KK70:
aminnn canım aminnnnn inşallahhhh rabbim hayırlara cıkarsın inşallahhhh
yok artık:KK11:Kilolumuydu arkadasın,ama kilosu da olsa napcakki 6 ayda 4 kilo almış daha ne olsun:KK14:

Kizlar gunaydin? Nasılsınız? Dun üniversite hastanesine randevu aldim geldim ama bi daha gelmem ya doktor hiç birşey demedi belki doktorda degil asistan gibi birşeydir. Kan ver dedi önümde kan vermeyi bekleyen 250 kişi var :skandal: ultrason kağıdını alıp gidicem.
ay zaten rabbim düşürmesin mecbur etmesin ,eksik de etmesin dedikleri kadar var üni.ler ... bu nedr böyle :(

yok artık:KK11:Kilolumuydu arkadasın,ama kilosu da olsa napcakki 6 ayda 4 kilo almış daha ne olsun:KK14:
yok kız 52 kilo falan... kadın manyak bee dominant hiç gelemem öyle tiplere tabii ki kilo önemli ama bu da keyfinden almıyor ki .yemiceksin diyormuş atcaksın aklından .. h

Back
X