Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ayy valla sorma ben de2 haftadır bişey yapamamıştım dün yaptım baya bi ev kendine geldi.
ütülerim duruyor ama 3makine ütü yapcam .bu akşam ağdamı halletmem lazım ymeeğim de yok offffffffffff offff offfff :silah:
Yemek bende de yok sorma,difrize bezelye attım gecen hafta onlardan asırıyorum:mad:Enginar istedi cnm ,dolma yapıp atcam bide dolaba,bari zeytinyağlı yemeğim olsun:ruh:

yok kız 52 kilo falan... kadın manyak bee dominant hiç gelemem öyle tiplere tabii ki kilo önemli ama bu da keyfinden almıyor ki .yemiceksin diyormuş atcaksın aklından .. h
Abowwww manyk mı ne:sinirli:Ay bende gelemem.Asılasın beni,giderim başka dra öyle yaparsa:ruh:Zaten gezmediğim dr kalmadı son aylarda:KK70:

Abowwww manyk mı ne:sinirli:Ay bende gelemem.Asılasın beni,giderim başka dra öyle yaparsa:ruh:Zaten gezmediğim dr kalmadı son aylarda:KK70:
arkadaş da değiştircek zaten doğuma girmiyormuş hatun :KK70: başka dr yönlendiriyomuş sen git git doğuma girme ne faydası var o zaman bana :sinirli:
bence de aşını yapsınbaksın çorbasına :KK70:

arkadaş da değiştircek zaten doğuma girmiyormuş hatun :KK70: başka dr yönlendiriyomuş sen git git doğuma girme ne faydası var o zaman bana :sinirli:
bence de aşını yapsınbaksın çorbasına :KK70:
Ya onu bende okudum yorumlarda,hatta dorukta bi kadın komaya girmiş ya anestezi iğnesinden,bu doğumda yokmuş,diyomuski doğumda olmam gerektiğini bilmiyordum.:KK11:Yuh artık.Ben o günleri görürsem,sevil hnda devam ederim.Onun insanlığı flan 10 numara.Bütceden ötürü anlaşmalı hastane olsun bari dedik biz,sühendam 120 tl muayene +%20 kurum indirimi var bize.Sevil hn 180 tl muayene.E asılama da indirimli olck bizim.Dedik aynı prosedür ne gerek var:KK51:

Kızlar kağıda sol over multikistik sağ over polikistik yazmışlar ne oluyor? Bilginiz var mi?
Multikistik Over (MCO) deyimi asıl olarak bir hastalığı, Polikistik Over (PCO) ise bu hastalığın da içinde bulunduğu bir sendromu tanımlamaktadır. Sendrom ; belli bir hastalığa bağlı olarak vücutta meydan gelen tüm arazları içeren klinik görünümün toplamını ifade etmektedir. Yani ;

MCO; yumurtalıklarda her siklusla ultrason ile görülen yumurta kisti sayısının artmış olması söz konusudur. Diğer bir deyişle, her siklusta normal olarak ultrason ile tek planda görebildiğimiz yumurta kisti (follikül) sayısı en fazla 7 - 8 olması gerekirken bundan daha fazla olması halinde MCO den bahsedilir. Burada folliküllerin yerleşimi yumurtalık içinde rastgeledir, özel bir yerleşim göstermezler ve sadece sayıları fazladır. Bunun yanında başkaca bir klinik bulgu çoğu zaman yok ya da hafiftir.
PCO ; MCO nun bir basamak daha ilerisi olarak da kabul edilebilir. Burada da follikül sayısı fazla olmakla birlikte bunlar özellikle yumurtalığın dış çeperine yakın bir şekilde dizilmişlerdir ki bu görünümden dolayı PCO ya ilişkin bir tanı kriteri olan nakelace ( gerdanlık )deyimi gelişmiştir. Burada folliküller aynı bir gerdanlığın boyunda duruşu gibi sıra ile dizilmiş gibi görülürler.Bundan başka over dokusunda korteks ve medulla oranında değişikler de görülür. Bunlardan başka, klinik olarak ; tüylenmede artış, adet düzensizlikleri ( gecikmelere ya da adet olamama ) ve gebe kalamama gibi problemler de tabloya eklenebilir. İşte bu nedenden dolayı buna Polikistik Over Sendromu ( PCOS ) denir.
Canm bı doktor hastasına boyle acıklama yapmıs bılgı verır umarm

babyloading87 babyloading87 cansu1109 cansu1109 doktor hiç birşey demiyor ki yanındakiler git kan ver dedi sonucu da şuradan al dedi. Sonuclara da zaten baska birgune ogleden sonraya randevu alcakmissin pfff işkence yaa. Ozele gittim şimdi oda dolu sıra vermiyor

babyloading87 babyloading87 cansu1109 cansu1109 doktor hiç birşey demiyor ki yanındakiler git kan ver dedi sonucu da şuradan al dedi. Sonuclara da zaten baska birgune ogleden sonraya randevu alcakmissin pfff işkence yaa. Ozele gittim şimdi oda dolu sıra vermiyor
Valla cıldrımamak isten bile değil cnm,devleti de aynı özeli de:KK11:Anca para alsınlar,o_OEn yakın tarih nezman veriyolar randevu?:KK14:

Ya onu bende okudum yorumlarda,hatta dorukta bi kadın komaya girmiş ya anestezi iğnesinden,bu doğumda yokmuş,diyomuski doğumda olmam gerektiğini bilmiyordum.:KK11:Yuh artık.Ben o günleri görürsem,sevil hnda devam ederim.Onun insanlığı flan 10 numara.Bütceden ötürü anlaşmalı hastane olsun bari dedik biz,sühendam 120 tl muayene +%20 kurum indirimi var bize.Sevil hn 180 tl muayene.E asılama da indirimli olck bizim.Dedik aynı prosedür ne gerek var:KK51:
bence de en mantıklısı kuzum ... doğru karar almışsınız rabbim işinizi rast getirsin

ay valla rabbim beterinden saklasın hastane kapılarında perişan etmesin kimseyi :(

Amin kuzum ya insanlara insan gibi davranmiyorlar artık paran yoksa günlerce sürün diyorlar yaa
Özellerinde çoğu öyleki,özellerde kendi içinde özel diye ayrılıyor artık,özel diye gidiyosn çoğu yerde yüzüne bakmıyorlar inan.Allah ellerine düşürmesin ne diyim:KK14:

Back
X