Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Kizlar 13.00’da glikozu ictim 14’te kan verdim doktordan ciktim eczaneye vardi hemen yaninda eczanede şanlı bir bayilma ile süreci tamamladım:) tansiyonum 9-7 olmustu, muhtemelen sekerim de ani yukseldi ama kac bilmiyorum henuz sonuclari almadim. Orada tuzlu su ve biraz corba verdiler biraz daha kendime geldim. Mide bulantisi ve terleme ile basladi sonrasini hatirlamiyorum gozumu actigimda basamaga yigilmisim. Allahtan esim yanimdaydi zaten iyi hissetmiyorum deyince tutmuslar yere dusmemisim. Seker yuklemesi sonrasi bayilan var mi ya?
Canım geçmiş olsun 🥹 Ben de bayılmaya çok yaklaştım fenalaştım. Sıcak bastı başıma vücuduma midem bulandı başım çok döndü. Sanki bacaklarım tutmadı. Eşim koluma girip yürüttü kan odasına, tek başıma imkanı yok yürüyemezdim o an bayılırdım. Dedim Allahtan yanımdaydın yoksa ben bayılırdım, Bidaha olsa yaptıramam herhalde 🥲

Ayyy ondan olmuştur şeker yükselince olur çünkü o baygınlık. Kıyamam sana ya allahtan eşin varmış yanında allah korusun
Ay evet cok sukur 🙏
Benimde 50 lik oldu sabah aç karnına gitmiştim canım. Ben yavaş yavaş 5 dk de içtim hemşire öyle dedi 5 dk içinde bitirin dedi
Ya bana hic soylemediler oyle bir sey ben direkt içtim🥲
Canım geçmiş olsun 🥹 Ben de bayılmaya çok yaklaştım fenalaştım. Sıcak bastı başıma vücuduma midem bulandı başım çok döndü. Sanki bacaklarım tutmadı. Eşim koluma girip yürüttü kan odasına, tek başıma imkanı yok yürüyemezdim o an bayılırdım. Dedim Allahtan yanımdaydın yoksa ben bayılırdım, Bidaha olsa yaptıramam herhalde 🥲
tesekkur ederim canim, evet zaten ter bosaldim midem bulandi zaten dedim ben bayilacagim oturttular once otururken fenalasmaya basladim eczanede sizi sedyeye alalim iceride sedyemiz var dediler sonrasini hatirlamiyorum aslinda kalkmisim da sonra sedyeye varamadan yığılmışım basamağa ayagim da popomun altinda kalmis tuzlu suyu icirirken ayaginizi bir alalim oradan falan diyorlardi ona uyandim😂

kızlar ben pipilimin her şeyini yıkadım, kuruttum, ütüledim. Akşama da ütülediklerimi yerleştireceğim. Gerçekten ölüm gibi bir şeydi ama ölmedim adlı çalışmaydı çamaşır süreci. Eğer benim gibi her şeyi kendisi yapacak olan varsa aklı olan, kendini seven son zamana bırakmaz o kadar diyorum. Benim gerçekten pertim çıktı 😂
Ben daha sadece hastaneye goturceklerimi utuledigim halde dun pertim cikti geri kalanlarida bugun az az yapayim diyorum ama hic koltuktan totumu kaldirasim yok yaniyo buralar 🙂

Ayy gerçekten mi canım içim rahatladı çok korktum hiç böyle bişey olmamıştı. Hemen uzandım zaten ya insan hiç fark etmiyor. Sadece 1 saat işlendim hemen uyarı geldi valla🤗🤓🧿💙
Artık haftamızda ilerledi canım çok normal. Ağırlaşıyoruz

Kızlar bebek arabası oto koltuk neler aldınız neler düşünüyorsunuz ben kayboldum çok kararsızımm
Bende bebek arabasında çok kararsız kaldım travel mi alsam kabin boy mu diye, en son kabin boya karar verdim kraft mint aldım pusette takılabiliyor. Genelde herkes travel sistemi 1 yıldan sonra bırakıp kabin boya geçiyormuş bide eşim yokken arabaya koymak için katlaması kolay olmalıydı, çok seyahat ediyoruz yer de kaplamamalıydı isteklerime uyuyor. Oto koltuğunu almadık daha hem erken gibi hem de ne alacağız bilemiyorum

Kızlar bebek arabası oto koltuk neler aldınız neler düşünüyorsunuz ben kayboldum çok kararsızımm
Öncelikle merhaba buraya ilk defa yazıyorum 🫠
Umarım bebeişlerimize sağlıcakla kavuşuruz.

Ben de çok kararsızım. Huggy revo mpdel dikkatimi çekti sonrasında prego range var aklımda
Onun dışında son zamanlarda elele markasının bebek arabalarına göz gezdirdim ama hâlâ kararsızım 🤷🏻‍♀️

Öncelikle merhaba buraya ilk defa yazıyorum 🫠
Umarım bebeişlerimize sağlıcakla kavuşuruz.

Ben de çok kararsızım. Huggy revo mpdel dikkatimi çekti sonrasında prego range var aklımda
Onun dışında son zamanlarda elele markasının bebek arabalarına göz gezdirdim ama hâlâ kararsızım 🤷🏻‍♀️
Ben puset istemedim o yüzden Inglesina Quid 3 aldık. Türkiye’de Quid 2 var bizimki geldi mi bilmiyorum ama görem herkes görünüşüne de kullanışına da bayıldı bebekliler tebrik ettiler bizim hatamıza düşmemişsiniz diye ☺️

bebek arabasi, oto koltugu, yatak vs. bunlari zaten kararsizliklardan kararsizlik begenmeden alabilenleri ben inanilmaz tebrik ediyorum 😂

ben genelde boyle konularda yuzlerce/binlerce yazi okuyup video isleyip son dakikada ani kararla birini hizlica alip gecen biriyimdir.

yine aynisi oldu. cybex ve mamas & papas markalari arasinda kalmistim en son.

benim kriterlerim sunlardi; bir sahil kasabasinda yasiyoruz; hava sicak, ruzgarli, yollar cok duzgun degil, bortu bocek bol oluyor. dolayisiyla; tentesi genis, suspansiyonu yumusak, tekerleri direkt kaucuk, yagmurluk ve sinekligi direkt kendisinden olan, ruzgari onlemek icin de ayaklik gibi takilabilecek bir aparati olan bebek arabasi. tabii; cok agir olmasin, cift tarafli kullanayim, tek elle katlansin bunlar klasik zaten.

kendimce hepsini bir arada mamas & papas strada modelinde buldum. digerlerinden farki hafifligi oldu; 10.4 kg. bu ozelliklere sahip olanlar genelde 12-14 kilo arasinda degisiyordu. gorseli de ekliyorum.

bir de yatak konusunda, park yatak istiyordum hep zaten ama boyle bi’ dandik geliyorlardi bana malzeme olarak, onda da prego’nun elips plus modelinin teshirine denk geldim, digerlerine nazaran daha saglam geldi gozume kenar citalari. 70x120 olculeri. kendi oda takimini alana kadar full kullansin mantigi ile yaklastim. onu aldim anne yani ve besik olarak. gorseli ekliyorum yine.

normal salona park yatak olarak da elele’nin almonte park yatagi ya da 125x125 genis bir park alani var, kendiliginden oyun matli falan. onu alayim diye dusunuyorum su an.

Eklentiler

• IMG_3661.webp
    IMG_3661.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_3662.webp
    IMG_3662.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_3663.webp
    IMG_3663.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_3660.webp
    IMG_3660.webp
    82 KB · Görüntüleme: 22
Ben puset istemedim o yüzden Inglesina Quid 3 aldık. Türkiye’de Quid 2 var bizimki geldi mi bilmiyorum ama görem herkes görünüşüne de kullanışına da bayıldı bebekliler tebrik ettiler bizim hatamıza düşmemişsiniz diye ☺️
Yaaa onu da bir araştırayım 😄 ama ben pusetli istiyorum 😌

bebek arabasi, oto koltugu, yatak vs. bunlari zaten kararsizliklardan kararsizlik begenmeden alabilenleri ben inanilmaz tebrik ediyorum 😂

ben genelde boyle konularda yuzlerce/binlerce yazi okuyup video isleyip son dakikada ani kararla birini hizlica alip gecen biriyimdir.

yine aynisi oldu. cybex ve mamas & papas markalari arasinda kalmistim en son.

benim kriterlerim sunlardi; bir sahil kasabasinda yasiyoruz; hava sicak, ruzgarli, yollar cok duzgun degil, bortu bocek bol oluyor. dolayisiyla; tentesi genis, suspansiyonu yumusak, tekerleri direkt kaucuk, yagmurluk ve sinekligi direkt kendisinden olan, ruzgari onlemek icin de ayaklik gibi takilabilecek bir aparati olan bebek arabasi. tabii; cok agir olmasin, cift tarafli kullanayim, tek elle katlansin bunlar klasik zaten.

kendimce hepsini bir arada mamas & papas strada modelinde buldum. digerlerinden farki hafifligi oldu; 10.4 kg. bu ozelliklere sahip olanlar genelde 12-14 kilo arasinda degisiyordu. gorseli de ekliyorum.

bir de yatak konusunda, park yatak istiyordum hep zaten ama boyle bi’ dandik geliyorlardi bana malzeme olarak, onda da prego’nun elips plus modelinin teshirine denk geldim, digerlerine nazaran daha saglam geldi gozume kenar citalari. 70x120 olculeri. kendi oda takimini alana kadar full kullansin mantigi ile yaklastim. onu aldim anne yani ve besik olarak. gorseli ekliyorum yine.

normal salona park yatak olarak da elele’nin almonte park yatagi ya da 125x125 genis bir park alani var, kendiliginden oyun matli falan. onu alayim diye dusunuyorum su an.
Ben de aynı durumdan muzdaribim illa tüm piyasayı araştırıp o yorumları tek tek okumam lâzım. Bir kerede bakıp,beğenip alabilen insanlara hayranım.
Hâliyle bu kadar araştırınca kafa karışıklığı olmadan alabilmek imkansız 🙅🏻‍♀️

kizlar ana kucagi konusunda babyjorn disinda manuel bir marka tavsiyesi olan var mi? pahali geliyor bana ana kucagi icin. digerleri de iki sallanmada kirilir mi emin olamiyorum. 😒

Ben de aynı durumdan muzdaribim illa tüm piyasayı araştırıp o yorumları tek tek okumam lâzım. Bir kerede bakıp,beğenip alabilen insanlara hayranım.
Hâliyle bu kadar araştırınca kafa karışıklığı olmadan alabilmek imkansız 🙅🏻‍♀️
bence tek bir dogru yok, hatta dogru bebek arabasi, oto koltugu, puseti falan yok genel olarak. illa ki herkes bir konudan sikayet etmis, begenmemis vs. o nedenle bir noktada kestirip atmak lazim saniyorum ki. 😊 ben de oyle yaptim, baktim fiyat olarak indirime girmis, gozume tarz olarak da guzel gorundu, biraz ona da takintim vardir cunku 😬 hepsini bir anda aldim gectim. hatta doktor kontrolune gidiyorduk, gec kalacagiz diye; su su su tamamdir, aldik gitti modunda aldim ciktim. dun sabah cocugun hicbir seyi yoktu bugun epey bir seyi hazir oldu sukur. 😂

bence tek bir dogru yok, hatta dogru bebek arabasi, oto koltugu, puseti falan yok genel olarak. illa ki herkes bir konudan sikayet etmis, begenmemis vs. o nedenle bir noktada kestirip atmak lazim saniyorum ki. 😊 ben de oyle yaptim, baktim fiyat olarak indirime girmis, gozume tarz olarak da guzel gorundu, biraz ona da takintim vardir cunku 😬 hepsini bir anda aldim gectim. hatta doktor kontrolune gidiyorduk, gec kalacagiz diye; su su su tamamdir, aldik gitti modunda aldim ciktim. dun sabah cocugun hicbir seyi yoktu bugun epey bir seyi hazir oldu sukur. 😂
En iyiysini yapmışsın koca bir yük kalkmıştır üstünden. Henüz bizim de pek bir şeyimiz yok araştırıyorum,bazı ürünler favoride indirim bekliyorum mâlum her şey ateş pahası. Geç olsun güç olmasın 🤗

En iyiysini yapmışsın koca bir yük kalkmıştır üstünden. Henüz bizim de pek bir şeyimiz yok araştırıyorum,bazı ürünler favoride indirim bekliyorum mâlum her şey ateş pahası. Geç olsun güç olmasın 🤗
kesinlikle haklisin. hele konu bebek/cocuk olunca, hassas noktalarimiz diye iyice sisiriyorlar fiyatlari. ben de herhangi bir seyi indirimde gormeden, bir de tabii gercekten indirim olduguna inanmadan, almamaya calisiyorum. saglikla gelsinler de, elbet alacagiz yani bi’ ara. 😊

kesinlikle haklisin. hele konu bebek/cocuk olunca, hassas noktalarimiz diye iyice sisiriyorlar fiyatlari. ben de herhangi bir seyi indirimde gormeden, bir de tabii gercekten indirim olduguna inanmadan, almamaya calisiyorum. saglikla gelsinler de, elbet alacagiz yani bi’ ara. 😊
Ne yazık ki 😕 Bir ay önce baktığım ürünün fiyatıyla şu ân baktığım fiyatı şaşırtıyor beni. Keşke o zaman alsaymışım diyorum sonrasında indirim geliyor komik bir fiyata diyorsun ki inadına yapıyorlar (talep çok olduğu için)

Back
X