Hayırlısı olsun canımcanlar gittim geldim.Benim tahlillerde ths varmış.Sadece adetliyken yapılan test yok yokmuş.Hormon testi muhtemelennu da bugun aldılar.Pazartesi cıkcak sonuç.Dr asılama için rahim müsait ama bu polipleri adet bitiminde bakcaz alma ihtimalimiz yüksek dedi.Yoksa asılama da da sansın düşer dedi.Adet bittiği ilk gün tekrar gitcem.Şimdilik folikasit verdi.Birde eşli kullanılan antibiyotiği kullan dedi.Durum böyle ama dr cok ilgili.Bakalım hayırlısı artık.
Haydi inşaallah güzel günler gelsincanlar gittim geldim.Benim tahlillerde ths varmış.Sadece adetliyken yapılan test yok yokmuş.Hormon testi muhtemelennu da bugun aldılar.Pazartesi cıkcak sonuç.Dr asılama için rahim müsait ama bu polipleri adet bitiminde bakcaz alma ihtimalimiz yüksek dedi.Yoksa asılama da da sansın düşer dedi.Adet bittiği ilk gün tekrar gitcem.Şimdilik folikasit verdi.Birde eşli kullanılan antibiyotiği kullan dedi.Durum böyle ama dr cok ilgili.Bakalım hayırlısı artık.
Hayırlı olsn canm rabbım sonunda bebıs versn ıns.mubarek gunde bısmıllah dedın adım attın rabbım kolaylastırsn ıns canmcanlar gittim geldim.Benim tahlillerde ths varmış.Sadece adetliyken yapılan test yok yokmuş.Hormon testi muhtemelennu da bugun aldılar.Pazartesi cıkcak sonuç.Dr asılama için rahim müsait ama bu polipleri adet bitiminde bakcaz alma ihtimalimiz yüksek dedi.Yoksa asılama da da sansın düşer dedi.Adet bittiği ilk gün tekrar gitcem.Şimdilik folikasit verdi.Birde eşli kullanılan antibiyotiği kullan dedi.Durum böyle ama dr cok ilgili.Bakalım hayırlısı artık.
Hadi adımı attın artık ınsaalah arkası hayırlısıyla güzelce gelir canım.canlar gittim geldim.Benim tahlillerde ths varmış.Sadece adetliyken yapılan test yok yokmuş.Hormon testi muhtemelennu da bugun aldılar.Pazartesi cıkcak sonuç.Dr asılama için rahim müsait ama bu polipleri adet bitiminde bakcaz alma ihtimalimiz yüksek dedi.Yoksa asılama da da sansın düşer dedi.Adet bittiği ilk gün tekrar gitcem.Şimdilik folikasit verdi.Birde eşli kullanılan antibiyotiği kullan dedi.Durum böyle ama dr cok ilgili.Bakalım hayırlısı artık.
Amin cnm saolasınHaydi inşaallah güzel günler gelsin
Aminn cnm inşallah yaHadi adımı attın artık ınsaalah arkası hayırlısıyla güzelce gelir canım.
Saolasın cnm inşallah artık vllaHayırlı olsn canm rabbım sonunda bebıs versn ıns.mubarek gunde bısmıllah dedın adım attın rabbım kolaylastırsn ıns canm
Saolasun cnm insallahHayırlısı olsun canım
hayırlısı nasılsa öyle olsun.canlar gittim geldim.Benim tahlillerde ths varmış.Sadece adetliyken yapılan test yok yokmuş.Hormon testi muhtemelennu da bugun aldılar.Pazartesi cıkcak sonuç.Dr asılama için rahim müsait ama bu polipleri adet bitiminde bakcaz alma ihtimalimiz yüksek dedi.Yoksa asılama da da sansın düşer dedi.Adet bittiği ilk gün tekrar gitcem.Şimdilik folikasit verdi.Birde eşli kullanılan antibiyotiği kullan dedi.Durum böyle ama dr cok ilgili.Bakalım hayırlısı artık.
amin kuxum.Baslayalım artık biyerden valla yahayırlısı nasılsa öyle olsun.
diğer türlü hala bekliyor olcaktın, en azından bir adım attın.
kolay gelsin bu süreç inş. sizlere
Erken mi yumurtluosn acaba cnmGünaydın kızlar. Ya benim adet cmrts bitti bugün kasık ağrım ve akıntım var ya çok erken değil mi ?
Ben yazıştım bugun iyiyim dedi cuma yada cumartesi işe dönüyormuş perşembe de test günüymüşamin kuxum.Baslayalım artık biyerden valla ya
Cansuyla konuştunuz mu nasılmış,özledik valla
Ayy geçti mi 14 günBen yazıştım bugun iyiyim dedi cuma yada cumartesi işe dönüyormuş perşembe de test günüymüş
Günaydın canm evet regle etkı eder antıbıyotık kesebılırGünaydın kızlaar
Ben 9nda regl oldum ya,antibiyotiğe başladım cmrts reglm kesildi yaAksmdan beri gelmiyor dr aradım daha gelmemiş yerine.Antibiyotik keser mi reglyi acaaba
amin inşallah.amin kuxum.Baslayalım artık biyerden valla ya
Cansuyla konuştunuz mu nasılmış,özledik valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?