Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Aynen yavrum rahatladım.Ayların stresi cıktı.simdi iyiyim sükür.
Amin kuuzum inşallah
seninde az kaldı doğuma,hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah bacımmm
Amın canm amın ıns.hersey tek hamıle kalmakla bıtmıyo bır suru seyler cıkıyo.toplar damar tıkanıklıgı kasıgımdan yukarıya dogruymus ve sezeryande normalde senın ıcın rısklı dedı pıhtının cıgere gıtmesı tehlıkesı var bunu ıstemeyız dedı kalp damar doktorum.bılmıyorm nasıl olacak dua edın bana rabbım saglıkla kavustursn ıns

Slm kızlar napıosunuz?
Ben sabah regl oldum,sabah beri ağlıyorum..Artık gücüm kalmadıBiliyorum yarın normale döncek hersey,ilk gün diye böyle ama tutamıyorum kendimi
Sizler de ne var ne yok?
zaman geçtikce artık ilk günler çok zor geliyor yaa sonradan toparlıyorsun ama o ilk gün kolay atlatılmıyor artık Rabbim hakkımızda tez zamanda hayırlısını eylesin kuzum. tedaviye ne zaman başlıyorsun? geçen gün benimkide ilk defa aşılama deneyelim mi dedi belki öyle olur dedi

Allah ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım içini ferah tut.

babyloading87 canim artik moralini toplayip kendini hem zihinsel hem fiziksel olarak tedaviye hazırlama vakti elden gelecek baska birsey yok maalesef. umarim tedavi ile ilk seferde olumlu sonuc alirsin
L laves hamilelik nasil gidiyor ?
F Fatimasevket ne cabuk gecmis zaman 34 haftalik olmussun. Gecmis olsun oncelikle. Saglicakla kucagina almak nasip olsun. Bir yolu bulunur elbet dileğim seni ve bebegini en az sıkıntıya koyacak bir sekilde durumun düzenlemesi

Amın canıımmm.cok cok tesekkur ederm duan ıcın.bırılerınden dua almak ıcımı rahatlatıyo.rabbım kımseyı sıkıntıda koymasın ıns.evet sahsen banada cabuk gecıyo ılk olunca bıraz korku var ondan galıba

Nerelerdesn kız geldın mı artık.sen gıttın sonra cansu gıttı derken bıraz ıssız kaldı bura.arada bebıs ve ayperıyle sallialaayla falan takılıyoz.sen nasılsn asıl

İyiyim canım yeni işe başladım...:) evet baya uzak kaldım sizlerden...Hayırlı olsun cnm bu arada....sağlıkla kucagına al bebişini

İyiyim canım yeni işe başladım...:) evet baya uzak kaldım sizlerden...Hayırlı olsun cnm bu arada....sağlıkla kucagına al bebişini
Amın canm sagol darısı ıns sızlere duam sızlerle.senınde ısın hayırlı olsn.nasıl memnun musun.cansudan haberın var mı nasıl

şükür canım idare ediyoruz.
sen neler yapıyorsun

Slm cnm,bu ay koci isleri cok diye ekime erteledi,kısmetse ay sonu gitcez.Valla dediğin gibi ilk gün fena oluyor insan ..Topladım sükür,aa iyi haber, demişken git görüş bari bacım

Aminn cnm insaallahhh

İcini ferah tut bacımm..Hayırlısıyla alçaksın bebisini kucağınaDualarımız seninleNe uzak yollardan kendi o bebek o göbüse,Allahın izniyle kucağına da alacaksın

Slm cnm,bu ay koci isleri cok diye ekime erteledi,kısmetse ay sonu gitcez.Valla dediğin gibi ilk gün fena oluyor insan ..Topladım sükür,aa iyi haber, demişken git görüş bari bacım
Telefonla bilgi aldım canım bi yer 1500 ilaç hariç dedi diğeri 1000 lira dedi. adet olduğunuzda arayın 2. veya 3. güne randevu veriyoruz tedaviye başlıyoruz dediler. Bakalım adete kadar bi kaç yere daha soraraım fiyatları nasıl bilmiyorum

Heryerde ortalama aynı en az 1000 tl,yüksek yerlerde var ama dha azı yok ..Arastır bakalımm,hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…