- 21 Ağustos 2015
- 32.029
- 97.215
- 598
- 38
selam tatlım nasılsın? bende haber var mı diye bakayım dedim sessizliğe bürünmüş kimsecikten haber yok galiba. İnşaallah en kısa zamanda sırayla gelir güzel haberler yaakızlar selaaam napıosunuz?Nasıl gidiyor?Var mı yeni haber??
Canısı hosgeldin Bursaya geliyosan :)Hayırdır yeni bi drurum mu var??:)Hamis yok galiba bacım yaselam kızlarrr nasılsınız bakayım? siz mışıl mışıl uyurken ben işte çalışıyorumkimler hamile son durum ne anlatın bakayım ?? cansu1109 canım sana komşu gelicem galiba kız babyloading87 canım önce görünce çok sevindim umarım birdahaki ay kalırsın canımmm
Günaydınn bacımGünaydın kızlar nasılsınız?
Ne olsun aynı koşturmaca yaa. Aşılamaya basliyormussun hayırlısı olsun kuzum Rabbim yüzünüzü guldursun inşaallah.Günaydınn bacım
napıson ne var ne yokk?
Aminn bacım reglyi bekliyorz ste dr regl ol gel dedi.Bat 23.09.Bakalım yeni maceralar bize ne getirecek:)Sen napıosmNe olsun aynı koşturmaca yaa. Aşılamaya basliyormussun hayırlısı olsun kuzum Rabbim yüzünüzü guldursun inşaallah.
rabbim nasip etmiş olsun inş.Aminn bacım reglyi bekliyorz ste dr regl ol gel dedi.Bat 23.09.Bakalım yeni maceralar bize ne getirecek:)Sen napıosm
Fındıgıımmm duamdasn ıns ısmen.rabbım hayırlısıyla nasıp etsn sonra gelsn tekmelerAminn bacım reglyi bekliyorz ste dr regl ol gel dedi.Bat 23.09.Bakalım yeni maceralar bize ne getirecek:)Sen napıosm
Agzun bal yesin kızzzzFındıgıımmm duamdasn ıns ısmen.rabbım hayırlısıyla nasıp etsn sonra gelsn tekmeler
Amin kuzumm innssrabbim nasip etmiş olsun inş.
İnşaallah güzellikler getirir canım ben ne yapayım işe git gel işte doktora gittim bende bu doktor biraz rahattı yumurtlama için ialç verdi geçen ay için kullan olmassa gelmene gerek yok diğer ay sonuç verir dedi olmassa benim yapabileceğim birşey yok tüpbebeğe yönlendirebilirim dedi.Aminn bacım reglyi bekliyorz ste dr regl ol gel dedi.Bat 23.09.Bakalım yeni maceralar bize ne getirecek:)Sen napıosm
E sıkıntı yok sa ne direk tüp diyo?Allahım bu drlara da kolay geliyor tüp demek ya.Versin bakalım bacım esinde.Sıkma canını sen.Hayırlısıyla olcak inss dualarımız kabullİnşaallah güzellikler getirir canım ben ne yapayım işe git gel işte doktora gittim bende bu doktor biraz rahattı yumurtlama için ialç verdi geçen ay için kullan olmassa gelmene gerek yok diğer ay sonuç verir dedi olmassa benim yapabileceğim birşey yok tüpbebeğe yönlendirebilirim dedi.tekrar kan verdim hormonlarda bir sıkıntı yok yumurtlamada bir sıkıntı yok eşimde tekrar test verecek bakalım.
İnşaallah canım yaaaE sıkıntı yok sa ne direk tüp diyo?Allahım bu drlara da kolay geliyor tüp demek ya.Versin bakalım bacım esinde.Sıkma canını sen.Hayırlısıyla olcak inss dualarımız kabull
Oyyy kuzum kıyamam agla cunku ınsan kendını tutamıyo ve aglayınca rahatlıyo.bende oyleydm benden sonra evlenenler hamıle kaldı benım nıye olmuyo dıye 9 ay cırpındm sıze gore az bı ay ama ınsan aylar gectıkce yoruluyo ama bak sımdı doguma az kaldı tekmeler bı yandan havada ucusuyo elımı her karnıma koydugumda dua edıyorm sanada ıns olacak rabbımın ıznıyle.asılamayı rabbım vesıle eylesn ınsSlm kızlar napıosunuz?
Ben sabah regl oldum,sabah beri ağlıyorum..Artık gücüm kalmadıBiliyorum yarın normale döncek hersey,ilk gün diye böyle ama tutamıyorum kendimi
Sizler de ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?