Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

O bellı olmaz kııı vardr kanda yukselmemıstr belkı daha.adetı bekle bakalm
valla depar atması lazum kız bizim bebenin 0.4 den yükselmesi icinBen ilk bu islere başladığımda yine böyle silik çizgi gördüm diyip kana gittim ozman 1.20 di simdi hormonlarım kurumuş yahuu

valla depar atması lazum kız bizim bebenin 0.4 den yükselmesi icinBen ilk bu islere başladığımda yine böyle silik çizgi gördüm diyip kana gittim ozman 1.20 di simdi hormonlarım kurumuş yahuu
Aa üzüldüm.. hayırlısı olsun kuzum daha erken ama yine de 0 degilde 4 5 filan ciksa umutlanırdım. Bakalim regl gececek mi

İnss ekimde asılaama demişti dr,o zmana kadr gelen gelsin yapcak bisey yok
Gelecek bence simdi tesrin silik cikmasini ben rahmin hamilelige hazirliği olarak yorumluyorum kimyasal gibi ama deger daha cok cok düşüktü belki de yani ben oyle düşünüyorum . Hamile kalmadan onceki son ayda bana da 10.gun bi silik test çıkmıştı sonraki gun negatife dönmüştü regl gelmisti .

Hayırlısı bacım bend e kimyasaldan şüphelendim bu ay yada 1,5 senedir regl böyle yoğun olmadığı için öyle geldi ama felaket bi regl geçirdim bu ay.Çift pedle gezdim hep.
Gecmis bayramın mübarek olsun bacım

Bu ay iyi çalışın gelsin bebis insaalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…