- 21 Ağustos 2015
- 32.025
- 97.205
- 598
- 38
Aminn cnm saolasn insallahhHadi hayırlısı canım İnşaallah güzel haberlerle geleceksin.
Inşallah hayırla sonuçlanır çaban. Bak kadın umutlu senden sende umutlu ol Rabbim yardım etsinslm kızlar
drdan geldim,asılama isi kaldı benim bu ay
2 yumurtadan küçük olan kiste dönebilir,basarısız olma ihtimali var dedi:S
progestan için haftaya iğne verdi ovulasyon olmuş mu dicek bakcak haftaya?Bir de progestan ilaç verdi ona da haftaya baslıcaz,gebelik olursa düşme riskine karsı dedi(kadın hala umutlu benden)Çalısma yapın bol bol dedi yolladı
Cnmm millet dağıldı ben de fırsat buldukça giriyorm durum güncellemesi yapıyorm:)Sen napıosnKimsecikler yok
Cnmm millet dağıldı ben de fırsat buldukça giriyorm durum güncellemesi yapıyorm:)Sen napıosnKimsecikler yok
İnsallah cnm:)Valla her serde bir hayır var derler ya oyle herhalde bizim isde..Inşallah hayırla sonuçlanır çaban. Bak kadın umutlu senden sende umutlu ol Rabbim yardım etsin
vardır bunda da bir hayır sen çalışmalara devamslm kızlar
drdan geldim,asılama isi kaldı benim bu ay
2 yumurtadan küçük olan kiste dönebilir,basarısız olma ihtimali var dedi:S
progestan için haftaya iğne verdi ovulasyon olmuş mu dicek bakcak haftaya?Bir de progestan ilaç verdi ona da haftaya baslıcaz,gebelik olursa düşme riskine karsı dedi(kadın hala umutlu benden)Çalısma yapın bol bol dedi yolladı
cnm ben de de akıntı fazla olmadı,dün kontrolde etrafı sulanms yumurtanın çatlıyor dedi 48 saati geçti ama öyle aman aman bi akıntım olmadı iğneye rağmen:Svardır bunda da bir hayır sen çalışmalara devambende bir türlü doktora gidemedim. Bide bu ay benim akıntım olmadı yumurtlama mı olmadı acaba
Bilmiyorum canım yaa bugün yine bi depresiflik sardı beni yaaacnm ben de de akıntı fazla olmadı,dün kontrolde etrafı sulanms yumurtanın çatlıyor dedi 48 saati geçti ama öyle aman aman bi akıntım olmadı iğneye rağmen:S
Muhtmelen seninde öyledr çatlamıştır ama akıntı olmamıştır
Sarmasın cnm,vakti gelmeyince napsak bosBilmiyorum canım yaa bugün yine bi depresiflik sardı beni yaaa
orası öyle ama işte bazen pms yaklaşırken oluyor böyleSarmasın cnm,vakti gelmeyince napsak bosBak bende heves ettim bu ay asılamam olck diye,vakti değilms olmadı,oturdum totomun üstüne
amin canım. sanada hayırlı cumalar. Nasılsın bebiş nasıl? Bu arada cinsiyeti belli oldu mugünaydın hayırlı cumalar kızlar.
rabbim dularımızı kabul etsin inş.
Napim bacım,uyku yapıo ilaç,kafam kalkmıyororası öyle ama işte bazen pms yaklaşırken oluyor böyleAllah ım hayırlısıyla nasip etsin sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor?
şükür iyiyiz.amin canım. sanada hayırlı cumalar. Nasılsın bebiş nasıl? Bu arada cinsiyeti belli oldu mu
?
Cnm sağlıcakla gelsin inşallah bebiğisinnnşükür iyiyiz.
3. ayımda öğrendim, Allah c.c. nasip ederse kızım olucak.
Sizlerde bu duyguyu biran evvel yaşarsınız inş.
Igne olmayacak mıydın sankı bu ay.oyle dedıgını hatırlıyorm.yada asılamamı olmayacaktıkızzlar günaydınn
evde deney yaptım sabah
çatlatma iğnesi gercektn çizgi çıkarıyormuş testte,ama beklediğimden az cıktıBen koyu bekliyrdum ,iğnenin 4.günü halbuki daha,
siz de ne var ne yok:)
İgne yaptı çatlasın die ama asılama yapmadı cnm,yumurtamın biri küçüktü,biri güzeldi ama küçük olan kiste dönebilr yeni olusmıs dedi,tutmayabilir asılama diye çatlatma iğnesi vurdu bu ayı es geçti drIgne olmayacak mıydın sankı bu ay.oyle dedıgını hatırlıyorm.yada asılamamı olmayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?