- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Amın cok sagol tesekkur edermCanımmmmmmmmmmmm masallahhhh cok sevindim,Allah analı babalı büyütsüm insallahhh
geçmiş olsun , hakkında hayırlısı inş.aynen dr beni çözdü artıkYarın 12.gün yarın yapcm ama hasta oldum nezleyim annemde kalcm bu hafta sonu.Bogazlar falabn gidik,burun tıkalı Eve gidersem artık yaparım testi
gözün aydın darısı biz bekleyenlere inş, sağlıkla büyüsün.Slm kızlar anca gırebıldm o kadar kargasadan sonra.pazartesi aksamı az az suyum geldı hastaneye gıttık 1cm acıklık vardı.sabah 8 e kadar az az kendi sancımı cektm.acıklık 3cm olmustu.doktor sunı sancı ıcın serum taktı.8 den 4 e kadar sancı cektm ama cok zordu en son dojtorla hemsırelere yalvarıyodum beni kurtarn sezeryana alın dıyodum dayancak gucum kalmamıstı.actm bı yandanda ve uykusuzdum onunda zorlugu oldu.anıden bısey olurda sezeryana alırız dıye bısey yememe ıcmeme ızın vermedıler.ama oyle boyle kavustuk sali gunu rana kızımıza evdeyız suan sukurler olsn.duam sızlerle rabbım sızede yasatsn bu duyguyu.
Amın canm sagolgözün aydın darısı biz bekleyenlere inş, sağlıkla büyüsün.
Hayırlısı olsun canım Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin..Slm kızlar anca gırebıldm o kadar kargasadan sonra.pazartesi aksamı az az suyum geldı hastaneye gıttık 1cm acıklık vardı.sabah 8 e kadar az az kendi sancımı cektm.acıklık 3cm olmustu.doktor sunı sancı ıcın serum taktı.8 den 4 e kadar sancı cektm ama cok zordu en son dojtorla hemsırelere yalvarıyodum beni kurtarn sezeryana alın dıyodum dayancak gucum kalmamıstı.actm bı yandanda ve uykusuzdum onunda zorlugu oldu.anıden bısey olurda sezeryana alırız dıye bısey yememe ıcmeme ızın vermedıler.ama oyle boyle kavustuk sali gunu rana kızımıza evdeyız suan sukurler olsn.duam sızlerle rabbım sızede yasatsn bu duyguyu.
söküldün mü canım ? hala lekelenmemi belki yerleşme olabiilirslm kızlar,
benim lekelenmem başladı az önce ama bat 18.11 de daha:S Sasırdım kaldım
sökülmedi cnm,1-2 damla geldi sadece dra sordm progestronu bırak dedi bakalım bekliyorm..söküldün mü canım ? hala lekelenmemi belki yerleşme olabiilir
Ins bebıse ısarettırslm kızlar,
benim lekelenmem başladı az önce ama bat 18.11 de daha:S Sasırdım kaldım
Amın canm sagol darısı sıze olsn ınsHayırlısı olsun canım Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin..
canım ne yapıyosun? Ne oldu geçti mi lekelenmensökülmedi cnm,1-2 damla geldi sadece dra sordm progestronu bırak dedi bakalım bekliyorm..
bugun sabah test yaptım negatif buız gibi,sabahtan bi lekelenmem oldu ondan sonra gelmedi,bekliyorm cnm sökülmeyi,dr da sökül öyle gel bakalım dedicanım ne yapıyosun? Ne oldu geçti mi lekelenmen
Hayırlısı kuzum ya napalım bizimde kaderimizde beklemek varmış. İnşaallah beklememizin sonu hayırla sonuçlanır.bugun sabah test yaptım negatif buız gibi,sabahtan bi lekelenmem oldu ondan sonra gelmedi,bekliyorm cnm sökülmeyi,dr da sökül öyle gel bakalım dedi
inss yavrumm aminHayırlısı kuzum ya napalım bizimde kaderimizde beklemek varmış. İnşaallah beklememizin sonu hayırla sonuçlanır.
Ayy cok sevındm rabbım hayırlusıyla bebıs nasıp etsn ıns.bız de ıyıyız 17 gunluk olduk uyku yok yemegımı bıle zor yer oldum bebıs cok yaramaz saat bası emmek ıstıyo altını degıs kustu ustunu degıs.kosturma devam annemlerdeym oyle oldugu halde yetısemıyorm haftaya evıme gıdıcem ıns.o zaman ne olacak bılmıyorm.bı o kadar guzel bı okadar da zor ıs cocuk ısı vesselam.duacınım canm rabbım buyuk olacak ıns emeklerın bosa gıtmesn dolu dolu gelsn ınsSlm hanımlar
Buhafta ofisteki nette problem vardı giremedimNasılsınız?
Benim bugun kontrol vardı,3 yumurta olusmus,sabah catlatma ignemi vuruldum kısmetse yarın oglen asılamam yapılcaksiz napıosunuz?Hersey yolundadır umarım
hayırlısıyla inş, rabbim ol demiştir ...Slm hanımlar
Buhafta ofisteki nette problem vardı giremedimNasılsınız?
Benim bugun kontrol vardı,3 yumurta olusmus,sabah catlatma ignemi vuruldum kısmetse yarın oglen asılamam yapılcaksiz napıosunuz?Hersey yolundadır umarım
doğumun normal mi, sezeryanla mı oldu?Ayy cok sevındm rabbım hayırlusıyla bebıs nasıp etsn ıns.bız de ıyıyız 17 gunluk olduk uyku yok yemegımı bıle zor yer oldum bebıs cok yaramaz saat bası emmek ıstıyo altını degıs kustu ustunu degıs.kosturma devam annemlerdeym oyle oldugu halde yetısemıyorm haftaya evıme gıdıcem ıns.o zaman ne olacak bılmıyorm.bı o kadar guzel bı okadar da zor ıs cocuk ısı vesselam.duacınım canm rabbım buyuk olacak ıns emeklerın bosa gıtmesn dolu dolu gelsn ıns
Amın canm cok sagol cumlemıze ıns.normal oldu ama zor oldu bıraz.aksam az az suyum geldı hastaneye gıttk 2 cm acılma vardı.8 saat kendı sancımı cektm ama cok aralıklı gelıyodu sancı.sabah 8 de doktorum geldı sunı sancı verelm dedı.saat 16 ya kadar sancı cektm acılma 10cm oldu doktor geldı bebegın kalp atısında dusme var bana yardm et bebegı alalm yoksa sezeryana alıcam dedı.ama gerek kalmadı sukur normal yoldan geldı bebıs.ılk 1 hafta bebek acısından ve kendı yorgunluk ve dıkıs acından zor oluyo ama gecıyo 1 haftada sukur.ve yanında bırısı mutlaka olsn yoksa zor oluyo.benm annem vardı yoksa ben yapamazdm.doğumun normal mi, sezeryanla mı oldu?
bende inş kucağıma aldığım günleri sağlıcakla görürüm...
Uzun ömürlü olsun, kolaylıklar diliyorum
Ins o gunlerde yakın canm zaman cok cabuk gecıyo her anın tadı baska o yuzden ne gerıye bak uzul nede gelecege bak heveslen.hamılelıkte guzel.ben ne ara hamıle kaldm ne ara bebıs geldı anlamadm zaman su gıbı.dogalı 18 gun olmus bıledoğumun normal mi, sezeryanla mı oldu?
bende inş kucağıma aldığım günleri sağlıcakla görürüm...
Uzun ömürlü olsun, kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?