Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Canımmm saolasn..İnsalahhh

Kızlar ıyı aksamlar ben saglık personelıym ve bebısım olsun istiyorum. Hastaneden bir arkadasım var o da dusundugu için bebek bızım doktora danısmıs ve Folio dıye bir folik asit var onu mutlaka kullan demıs iyotlu folik asit bende bugun aldım bılınıgi uzere folik asit bebek saglıgı ıcın hamilelik ıcın ehil ama doktor hamile kalmana etkisi olacak demıs ona ayrıca bunu anlatan arkadasımı yengesi 3 sene beklemiş bebek olmamis bu folik asıtı aldıgı ay hamıle kalmıs ne kadar dogru bilmiyorum bı umıt yanı bende bugun aldım biraz pahalı 48 lıra ama denemeye
deger

Günaydın kızlar aksm progestron icin kan verdim,gecen haftada ostörejn icin vermistiim .Galiba bünyeye ağır geldi,sabah bi kalktım sallanıyorm,koridorda zikzak cizdim:)Kocii de namaza duruyomus adamın üstüne düsüyodm nerdeyseİse geldim ama hala sallanıyormSizde ne var ne yok

Progestron 17 cıktı kızlar,gecen aya göre düşük biraz 19 du gecen ay ama yumurtam 3tü buay belki de onla alakalı ama sonuçta 10 ve üzeri olduğu için yumurtlama basarlı olmuş.Beklicez artık

Progestron 17 cıktı kızlar,gecen aya göre düşük biraz 19 du gecen ay ama yumurtam 3tü buay belki de onla alakalı ama sonuçta 10 ve üzeri olduğu için yumurtlama basarlı olmuş.Beklicez artık
Sonucun ıyı cıkmıs canm rabbım hayırlısıyla ol der ıns.

O yuzden progesteronu aksam yatarken kullanıyorlardı bı kac arkadasm.gunduz kullanma canm

kızlar günaydın
napıosnuz ?nasıl gidiyor?
bugun asılama 11.gün,catlatma iğnesi 12.gün.test yapmadım daha,ama gaz ve akıntım var biraz..Bir de tursu aseriyorum:)Psikolojik sanırım:)Tursu kavanozu hep gözümün önünde mutfakta cünkü:)

günaydın canım. Büyük başarı test yapmaman aynen böyle devam et erken teste hayır :) İnşaallah pskolojik değildir kuzum yaa hadi hayırlısı

babyloading87 dr bana son progestanı verdiğinde alttan fitil olarak kullan seni sersem yapar demişti. Daha kullancaksan eğer dr una bir danış istersen

günaydın hanımlar,
benim aksam lekelenmem başladı..bugun sökülürüm..ilk asılamam tutmadı..Kısmet değilmiş

başka belirtide var mı adete dair
benim lekelenmelerin kıvamı belli ,bir de kasıklar kasılıp kasılıp bırakıyor gelmeye çalışıyor,dr la konuştum test yap ona göre ilacı bırakalım dedi..BEn de idrar testiyle acaba da kalmaktansa öğlen arasında gidip kan vercem,sökülmeyi bekliyorm bi yandanda..Suan akıntı mevcut saadece..

eğer ki adet olcaksan kan vermek seni daha çok üzebilir zeynep.
progestan kullandığın için bıraktığında bir iki gün sökülme süresi olabilir yada tutunma evresi.
Rabbim daha fazla aratmadan versin inş. Elimizden geleni yapıyoruz geri kalan herşey onun elinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…