- 21 Ağustos 2015
- 32.009
- 97.150
- 598
- 38
Canımmm saolasn..İnsalahhhEpeydir bakamıyordum. Asilama olmus inşaallah tutar içini ferah tut benim esimin 7milyon ile kendiliğinden olduğu icin asla ve asla umitsizliğe düşmemenizi tavsiye ederim. Şuan senin morale inanmaya ve duaya ihtiyacin var aklina kötüyü getirme suan bebişin dölleniyor karnında oyle düşün konuş
Bugün aşılamanın kaçıncı günüCanımmm saolasn..İnsalahhh
5.gün canımmm. hic test yapmadımm kendime tebrikssssBugün aşılamanın kaçıncı günü
erken daha zaten, ohh araya hafta sonuda gircek birazda kafan öyle dağılır belki.5.gün canımmm. hic test yapmadımm kendime tebrikssss
Sonucun ıyı cıkmıs canm rabbım hayırlısıyla ol der ıns.Progestron 17 cıktı kızlar,gecen aya göre düşük biraz 19 du gecen ay ama yumurtam 3tü buay belki de onla alakalı ama sonuçta 10 ve üzeri olduğu için yumurtlama basarlı olmuş.Beklicez artık
O yuzden progesteronu aksam yatarken kullanıyorlardı bı kac arkadasm.gunduz kullanma canmGünaydın kızlar aksm progestron icin kan verdim,gecen haftada ostörejn icin vermistiim .Galiba bünyeye ağır geldi,sabah bi kalktım sallanıyorm,koridorda zikzak cizdim:)Kocii de namaza duruyomus adamın üstüne düsüyodm nerdeyseİse geldim ama hala sallanıyorm Sizde ne var ne yok
Aksm 8 de iciyorm onu aynen yavrummO yuzden progesteronu aksam yatarken kullanıyorlardı bı kac arkadasm.gunduz kullanma canm
İnss kuzumm valla bu ay asılamaya rağmen umutlanamıyormSonucun ıyı cıkmıs canm rabbım hayırlısıyla ol der ıns.
günaydın canım. Büyük başarı test yapmamankızlar günaydın
napıosnuz ?nasıl gidiyor?
bugun asılama 11.gün,catlatma iğnesi 12.gün.test yapmadım daha,ama gaz ve akıntım var biraz..Bir de tursu aseriyorum:)Psikolojik sanırım:)Tursu kavanozu hep gözümün önünde mutfakta cünkü:)
aynennnn:)Yok kız olsa bile bukadr erken aşermem herhalde:)))))))günaydın canım. Büyük başarı test yapmamanaynen böyle devam et erken teste hayır :) İnşaallah pskolojik değildir kuzum yaa hadi hayırlısı
cuma son bacım 2 gün daha kullancm regl gelmezse tabi cmrts regl bekliyorm..babyloading87 dr bana son progestanı verdiğinde alttan fitil olarak kullan seni sersem yapar demişti. Daha kullancaksan eğer dr una bir danış istersen
başka belirtide var mı adete dairgünaydın hanımlar,
benim aksam lekelenmem başladı..bugun sökülürüm..ilk asılamam tutmadı..Kısmet değilmiş
benim lekelenmelerin kıvamı belli ,bir de kasıklar kasılıp kasılıp bırakıyor gelmeye çalışıyor,dr la konuştum test yap ona göre ilacı bırakalım dedi..BEn de idrar testiyle acaba da kalmaktansa öğlen arasında gidip kan vercem,sökülmeyi bekliyorm bi yandanda..Suan akıntı mevcut saadece..başka belirtide var mı adete dair
eğer ki adet olcaksan kan vermek seni daha çok üzebilir zeynep.benim lekelenmelerin kıvamı belli ,bir de kasıklar kasılıp kasılıp bırakıyor gelmeye çalışıyor,dr la konuştum test yap ona göre ilacı bırakalım dedi..BEn de idrar testiyle acaba da kalmaktansa öğlen arasında gidip kan vercem,sökülmeyi bekliyorm bi yandanda..Suan akıntı mevcut saadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?