Şükür canım bende iyiyim oğlanla uğraşıyorum hep işe baslamadim benbayadır giremedim işti çocuktu çok yogunumm sen nasılsın
Hayırlı olsun canım sağlıklı hayırlı evlat olur ınşallahKızlar geçen hafta çarşamba günü doğum yaptım normal yolla . Kontrolde bobregim genişlediğini öğrendim 3. Evreye gelmiş dr tel takmam lazım ama yeterince durdu yarın gelin normal başlatayım doğumu demişti suni sanci gerçekti. Şükür hastanede kendiminsen suyum geldi derken kavuştum. Rabbim bekleyenlere de sizlerede tez zamanda yaşatsın bu duyguyu.
Oyyyy canm benm cok sukur saglıcakla kavusmussun melegıne.sımdı koklasıp durun bakalm.rabbım bu topik ve dıger ısteyen herkese vu duyguyu yasatsın ıns.Kızlar geçen hafta çarşamba günü doğum yaptım normal yolla . Kontrolde bobregim genişlediğini öğrendim 3. Evreye gelmiş dr tel takmam lazım ama yeterince durdu yarın gelin normal başlatayım doğumu demişti suni sanci gerçekti. Şükür hastanede kendiminsen suyum geldi derken kavuştum. Rabbim bekleyenlere de sizlerede tez zamanda yaşatsın bu duyguyu.
Kızlar geçen hafta çarşamba günü doğum yaptım normal yolla . Kontrolde bobregim genişlediğini öğrendim 3. Evreye gelmiş dr tel takmam lazım ama yeterince durdu yarın gelin normal başlatayım doğumu demişti suni sanci gerçekti. Şükür hastanede kendiminsen suyum geldi derken kavuştum. Rabbim bekleyenlere de sizlerede tez zamanda yaşatsın bu duyguyu.
Sağol teşekkür ederim.kontrole gittim şükür bobregim toparlıyormusHaydi gozun aydin kavustunuz demek yavrunlahosgelmis gülce hanim böbrek icin tedavi var demi kalıcı bir hasar oluşmamıştır inşaallah?
Amin inşallah.bekleyen herkese nasip etsinOyyyy canm benm cok sukur saglıcakla kavusmussun melegıne.sımdı koklasıp durun bakalm.rabbım bu topik ve dıger ısteyen herkese vu duyguyu yasatsın ıns.
Amin arkadaşım cümlemizin ki insallahHayırlı olsun canım sağlıklı hayırlı evlat olur ınşallah
Oh sevindim insaallah gecer gider. Bebisinle bol mis kokulu bol uykulu gunleriniz olsun.Sağol teşekkür ederim.kontrole gittim şükür bobregim toparlıyormus
Gözün aydın canım. Allah ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallahKızlar geçen hafta çarşamba günü doğum yaptım normal yolla . Kontrolde bobregim genişlediğini öğrendim 3. Evreye gelmiş dr tel takmam lazım ama yeterince durdu yarın gelin normal başlatayım doğumu demişti suni sanci gerçekti. Şükür hastanede kendiminsen suyum geldi derken kavuştum. Rabbim bekleyenlere de sizlerede tez zamanda yaşatsın bu duyguyu.
Gecen baktm gruba sana yazayım soraym dedm ısım cıktı.ıyıym sukur canm mınnakla ugras dur 5 aylık olduk gun gun buyuyorz.artı dıyetteym eskı kıloma donmek ıcın.dada dogrusu saglıklı beslenıyorm hamur ısı ekmek paketlı gıdaları cıkardm sadece.68 oldum 8 kılo daha vermem lazm yaza kadar.sen de ne var ne yokHuhu kızlar napıosnnuzz?
Özlüyorm sizi cok ya,ne var ne yokkk
Oyy masallahh annesiiGecen baktm gruba sana yazayım soraym dedm ısım cıktı.ıyıym sukur canm mınnakla ugras dur 5 aylık olduk gun gun buyuyorz.artı dıyetteym eskı kıloma donmek ıcın.dada dogrusu saglıklı beslenıyorm hamur ısı ekmek paketlı gıdaları cıkardm sadece.68 oldum 8 kılo daha vermem lazm yaza kadar.sen de ne var ne yok
Oyyy yegen gelmıs hayırlı olsn canm.darısı sana ıns.nıye kı tupte sorun mu vardıOyy masallahh annesiiEn tatlı dönemi,bol bol sıkıstırrr Bende napim aynı devam.Kardesim doğum yaptı gecen hafta,bizim de eve yeni bebek geldi sayesinde:)Benim aynı.Hala değişik bisey yok..Yazı da böyle geçircem galiba.Haziranda bi tüp ameliyatı olcam.Sonra kısmetse tüpe geccez..Bakalım zaman b ize ne gösterecekk
Saolasın cnmOyyy yegen gelmıs hayırlı olsn canm.darısı sana ıns.nıye kı tupte sorun mu vardı
Ins tek bebıs gelsınde vesılen olsn bunlar canm sana ısteyen herkese su mabarek ay hurmetıne bu duyguyu yasatsn ıns rabbımSaolasın cnm
Evet cnm.Tüpte sıvı varmış.Tüp bebek yapsanda olmaz bu sıvı alınmadan dedi gecen ay yeni dr.Bizde saldık cayıra hazirana kadar:)
Aminn kuzummm inşallah.Ins tek bebıs gelsınde vesılen olsn bunlar canm sana ısteyen herkese su mabarek ay hurmetıne bu duyguyu yasatsn ıns rabbım
Umut olmadan bırsey olmaz zaten kuzum cunku rabbım duasını nasıp ettıyse duanın kendısını de yasamayı elbet nasıp edecektr ıns.mutlu haberı sen de vereceksn ınanıyorm canmAminn kuzummm inşallah.Bu yaz olcakmıs gibi geliyr ama hayırlısı:)Umut fakirin ekmeegi iste napcan
CanımsınnnnUmut olmadan bırsey olmaz zaten kuzum cunku rabbım duasını nasıp ettıyse duanın kendısını de yasamayı elbet nasıp edecektr ıns.mutlu haberı sen de vereceksn ınanıyorm canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?