- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
14günden öncesini dikkate alma cnmKızlar merhaba
Ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Adete 6 gün var. İğne olalıda 8 gün oldu. iki kez idrarda test yaptım hafif silik çıktı 2. Çizgi. Bugünde kan testi yaptırdım 7.50 çıktı sizce hamile miyim? İğnenin etkisinden mi böyle çıkmış olabilir
Ayy kuzuu maşallah büyümüş bileeIns o gunlerde gelecek canm rabbım hayırlısıyla nasıp etsn.bızde ıyıyız sukur alıstm artık bebeklı hayata.subatın 7 sıne 3 aylık olucaz tam.gun gun degısıyo buyuyo huy degıstırıyo.buyuyup gıdıyor bızde yaslanıyorz ıste.suan annemlerdeym bır haftalıgına geldm dınleneym dıye.pazar donucez evımıze ıns.bazen oluyo kı sureklı bebekle ugrasmaktan takatın kalmıyo ılla kı bı soluk aldıran olsun ıstıyo ınsan.ıns senınde uykusuz gecelerın yakındr
Hadi yaa14günden öncesini dikkate alma cnm
E yükseliyor belki hemen bozma moralini.Haftaya öğrenirsin hayırlı haberi inssHadi yaa
İnş canımE yükseliyor belki hemen bozma moralini.Haftaya öğrenirsin hayırlı haberi inss
Ins hayırlısıyla olur canm dualarım senınle.evet cok cok makbule gecıyo valla.cunku artık kafa kalmıyo o ılk aylarda.bırılerı gelıp bakınca dunyalar senın oluyo.rabbım razı olsn ne guzel bakmıssınız onun hurmetıne sana ve ısteyen herkese versn ıns kuzumAyy kuzuu maşallah büyümüş bilee
iyi yapmışsın cnm,anneyi dinlendirmek en önemlisii,benimde kardeşimin ilk doğumunda haftasonları hep gittim kaldım eşler bizim iyi anlasıyo sükür,hala söylüyolar,siz olmasanız ilk aylar napardık diye.Cocugun kolik ağlaması tutuyor,kız saskın gerkin oluyor.Birinin sakin kalıp bebeğe bakması lazım..
Amin ins kuzum..Ben de kısmetse martta 2.asılamaya geccem.Hayırlısı artık.
İnşaallah canım yaa. Rabbim inşaallah bu yıl güler yüzümüze. bizde de durumlar aynı hep doktora gidicem klomene falan başlıyım tekrar deniyim diyorum her defasında adet günü tatile denk geliyor. hayırlısı bakalım. Sen nasılsın ?Kızlar iyiaksamlar özledim sizii,bebiscom ben bu yıl nick değiştirdim:)Ugur getirir inss,bende durumlar aynı sizde ne var ne yok??
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel ins cnmİnşaallah canım yaa. Rabbim inşaallah bu yıl güler yüzümüze. bizde de durumlar aynı hep doktora gidicem klomene falan başlıyım tekrar deniyim diyorum her defasında adet günü tatile denk geliyor. hayırlısı bakalım. Sen nasılsın ?
Huuu bebııssss nasılsın sesın cıkmıyoHadi bakalım hayırlı haberlerle gel ins cnm
Rabbım huzurlu hayırlı mutlu yuva kurmanı nasıp etsn canm tabı bırde bebıslı olur ıns.kızlarrrr selamlarrrr nasılsınız bakalımmmm???? nasip olursaaaa ağustosta yeniden sizlerleyimmmnikahım bursada olacakk gelmek isteyenleri beklerimmm hemde uzun zaman önce planladığımız bursa buluşmasını yapmış oluruzz :)
Çok saol canımmmm aminnn inşallah bol bebişli bol huzurlu bir evliliğim olur bu kezRabbım huzurlu hayırlı mutlu yuva kurmanı nasıp etsn canm tabı bırde bebıslı olur ıns.
cnm m merhaba ,Huuu bebııssss nasılsın sesın cıkmıyo
Canısıııı hayırlı uğurlu olsunnn insallahhhhhkızlarrrr selamlarrrr nasılsınız bakalımmmm???? nasip olursaaaa ağustosta yeniden sizlerleyimmmnikahım bursada olacakk gelmek isteyenleri beklerimmm hemde uzun zaman önce planladığımız bursa buluşmasını yapmış oluruzz :)
Amın canm ınsÇok saol canımmmm aminnn inşallah bol bebişli bol huzurlu bir evliliğim olur bu kez
Oooo hadı ıns rabbım hayırlısıyla bebıslı ayın olsn bu ayın.duamda ozellıkle yer verıcem sana ıns.ne olsn ranayla gecıyo gunum yedır ıcır oyalandır uyut altını al ustunu degıs.evcılık gıbı ugrasıyorz.ayın 7 sıne 4 ay bıtecek ıste.bende 2 gundur dıyete basladm ekmek tatlı seylerı bıraktm 10 kılo kaldı hamılelıkte.62ydm 72 kıloyum suan.6 kılo anca gıttı dogumda.bı yandan da onla ugrasıyorm oyle boyle xaman gecıyor ıste.guzel tatlı telaslar.rabbım ısteyen herkese nasıp etsn ınscnm m merhaba ,
napimm ya buay 2.asılamaya geçtik.Aksm ignler başladı :)Cmrts kontrl var.Kafam hep orda:)Sen nasılsın,bebis nasıll?
Kuzummm cok saolasın inssOooo hadı ıns rabbım hayırlısıyla bebıslı ayın olsn bu ayın.duamda ozellıkle yer verıcem sana ıns.ne olsn ranayla gecıyo gunum yedır ıcır oyalandır uyut altını al ustunu degıs.evcılık gıbı ugrasıyorz.ayın 7 sıne 4 ay bıtecek ıste.bende 2 gundur dıyete basladm ekmek tatlı seylerı bıraktm 10 kılo kaldı hamılelıkte.62ydm 72 kıloyum suan.6 kılo anca gıttı dogumda.bı yandan da onla ugrasıyorm oyle boyle xaman gecıyor ıste.guzel tatlı telaslar.rabbım ısteyen herkese nasıp etsn ıns
Buyuyo da bızıde buyutuyo valla.ılk 2 ay cok zordu suan ıyıyız sukur cogu seyı duzene gırdı.bu aylardan sonrada dıs cıkmasıyla ugrasırız artık.Kuzummm cok saolasın inss
oy maşallah büyütmüşsün kız bebeyi:)Gider gider daha 4 ay olmuş:)
Hayırlı olsun inşallah gönlünce olsuncnm m merhaba ,
napimm ya buay 2.asılamaya geçtik.Aksm ignler başladı :)Cmrts kontrl var.Kafam hep orda:)Sen nasılsın,bebis nasıll?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?