hadi inşlllah balımm bırakmam hamile kalsamda .. hem bırakmamıştım burayı yine burdayım bak .. sende bırakma bizisaol arkadaşımmmmmm ama inşallahhh bırakırsında sende tekrar hamile kalırsınn. hem düşüğün arkası gelir derlerr bakarsın bizde aralıkta kalırızzzz
hadi bakalım ama kasım biraz yaş gibi bize bze anca aralık çıkarhadi bakalım inşallah hepimiz aşklar kasımda yaşarızz
bırakırmıyım ben burayı yaaaaaaaaaaa artık face falan boş geliyo paso burada takılıyorumhadi inşlllah balımm bırakmam hamile kalsamda .. hem bırakmamıştım burayı yine burdayım bak .. sende bırakma bizi
aynen bendebırakırmıyım ben burayı yaaaaaaaaaaa artık face falan boş geliyo paso burada takılıyorum
Canımmm tebrik ederim çok sevindim bizede dua et allahım bizede nasip etsin şuan ruhsal durumun ne alemde peki nasıl bir duygukzılarrr 74,9 şimdi oldumu önceki 10,1 di iki katı bunu şimdi ay normalmi doktorlarında hepsi meşgulmüş soramadım of yaaaaaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrr yaşam belirtisi gösterinnn hala işteyim ve sıkıntıdan patladımmmmmmm
Telefon kasıyor yazamıyorum ama buralardayım Allah sabır versinkızlarrrrrrrrrrrrrrr yaşam belirtisi gösterinnn hala işteyim ve sıkıntıdan patladımmmmmmm
eeeee napıyon bakimTelefon kasıyor yazamıyorum ama buralardayım Allah sabır versin
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy biri daha geldiiiiiiiiislm ben geldim açılın inişe geçiyorum..
napıon canım?oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy biri daha geldiiiiiiiii
eeeee napıyon bakim
napıon cnmSana yoldaş olmaya çalışıyorum
saolasınnn gardaşşşşşş.... senin kırmızılar gelmişmiydi yaaaa?Sana yoldaş olmaya çalışıyorum
napam bunalımlar kraliçesi olarak bunalımlara devamnapim işteyim çalışıyom halasen napıyonn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?