Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

• Size deniz anası taklidi yapayım mı..?-Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim.

kız ne normali 10 gün oldu adet geçeli :) ilacım bugün bitiyo adet olmam lazım yani 1hafta daha beklyecem olmazsam tekrar gidecem doktora ama zamann beni çok yıpratıyoooooooo
hangi ilacı kullanıosun cnm?

bende başladım 6 gün kullanılcak 10 günde bekleme süresi var onun canım
canım ben bu kez günde 3tane kullanıyorum yani 4günde bitiyo daha önceleri 3gün sonra falan adet oluyordum bakalım bu kez nasıl olacak 1hafta içinde olabilirim gibi geliyo

ooffff yapmayacam diyorum ama daha yeni paketlerim varrrr onları ne yapsamkii elimde oluncada yapmadan duramıyorum
eğer gerçekten yapmamayı düşünüyosan eminsen yani ver birine gitsin çevrende ihtiyacı olan varsa ..yoksa eğer at çöpe gitsin amaaan

canım ben bu kez günde 3tane kullanıyorum yani 4günde bitiyo daha önceleri 3gün sonra falan adet oluyordum bakalım bu kez nasıl olacak 1hafta içinde olabilirim gibi geliyo
işte acele etme 10 gün süresi var 10 gün de adet olmazsan ozmn başvurcan doktora

Altınım Allah biliyo ya seni hamile gibi hissetmiştim 3 4 gün önce ama tahminim doğru çıkmazda ümitlenir sonra üzülürsün die buraya yazmadım şimdi görünce çok mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…