hangi ilacı kullanıosun cnm?kız ne normali 10 gün oldu adet geçeli :) ilacım bugün bitiyo adet olmam lazım yani 1hafta daha beklyecem olmazsam tekrar gidecem doktora ama zamann beni çok yıpratıyoooooooo
tarlusal kullanıyorum bugün son bakalım ne zaman gelecek yada gelecekmi kırmızılarrhangi ilacı kullanıosun cnm?
1ay yaptım ilk ve sondu daha da yapmam o derecesaol canımmmmm. neyse bir adet olayım bidahaki adete kadar ovu gebelik hiçbişi yapmıcammmmmmm yoksa ana kafyı sıyırttırıyo bu sonuçlarrr
bende başladım 6 gün kullanılcak 10 günde bekleme süresi var onun canımtarlusal kullanıyorum bugün son bakalım ne zaman gelecek yada gelecekmi kırmızılarr
ooffff yapmayacam diyorum ama daha yeni paketlerim varrrr onları ne yapsamkii elimde oluncada yapmadan duramıyorum1ay yaptım ilk ve sondu daha da yapmam o derece
canım ben bu kez günde 3tane kullanıyorum yani 4günde bitiyo daha önceleri 3gün sonra falan adet oluyordum bakalım bu kez nasıl olacak 1hafta içinde olabilirim gibi geliyobende başladım 6 gün kullanılcak 10 günde bekleme süresi var onun canım
eğer gerçekten yapmamayı düşünüyosan eminsen yaniooffff yapmayacam diyorum ama daha yeni paketlerim varrrr onları ne yapsamkii elimde oluncada yapmadan duramıyorum
nasıl atim kızzz para verdim ben onlara gerekirse ellisinide aynı gün yaparım ama atmammm :)eğer gerçekten yapmamayı düşünüyosan eminsen yaniver birine gitsin çevrende ihtiyacı olan varsa ..yoksa eğer at çöpe gitsin amaaan
ahahahahahah delisin yaa yeni aldıysan atma tabiinasıl atim kızzz para verdim ben onlara gerekirse ellisinide aynı gün yaparım ama atmammm :)
işte acele etme 10 gün süresi var 10 gün de adet olmazsan ozmn başvurcan doktoracanım ben bu kez günde 3tane kullanıyorum yani 4günde bitiyo daha önceleri 3gün sonra falan adet oluyordum bakalım bu kez nasıl olacak 1hafta içinde olabilirim gibi geliyo
kız 5-6kalsa problem değil ama 50ovu 40 gebelik testi var elimdeeeahahahahahah delisin yaa yeni aldıysan atma tabiiama 5-6tane kaldıysa at gitsin psikolojinden önemli mi
evet canım bir süre bekleyecem bakalım bu ay nadasa çektikkendimizi :)işte acele etme 10 gün süresi var 10 gün de adet olmazsan ozmn başvurcan doktora
hadi bakalımevet canım bir süre bekleyecem bakalım bu ay nadasa çektikkendimizi :)
maşallah nerden aldın kaç paraya aldın onlrıkız 5-6kalsa problem değil ama 50ovu 40 gebelik testi var elimdeee
internetteeenn toptan alıyorum artık tek tek pahalıya geliyomaşallah nerden aldın kaç paraya aldın onlrı
grşrz cnm kib aeokızlar ben kaçıyorumm iyi h.sonları .pzts görüşmek dileğiyle öpüyorum hepiniziiiiii
bende alıcam da eşimi ikna edebilirseminternetteeenn toptan alıyorum artık tek tek pahalıya geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?