benim eşimin haberi bile olmuyo kargo gelince diyo yine ne aldın diye :)bende alıcam da eşimi ikna edebilirsem
hoşgeldin canımmm
ama şimdi para ondan çıkınca mecbur haberi olması lzm uyguna bulursam bende alcam bakalımbenim eşimin haberi bile olmuyo kargo gelince diyo yine ne aldın diye :)
o zaman evet mecbu haberi olması lazımm. 50 tanesine 40 lira verdim yaa gayet uygun bence alabilirsinama şimdi para ondan çıkınca mecbur haberi olması lzm uyguna bulursam bende alcam bakalım
Görüşürüz canim iyi bak kendinekızlar ben kaçıyorumm iyi h.sonları .pzts görüşmek dileğiyle öpüyorum hepiniziiiiii
uygunmuş ya ama ben hepsi aynı set olsun istiom yani on kere kargo bekliyemem ovulasyonla gebelik aynı set bulabilirsem uygunao zaman evet mecbu haberi olması lazımm. 50 tanesine 40 lira verdim yaa gayet uygun bence alabilirsin
var var internette var öyle setler vede gayet uygun bi araştır benceuygunmuş ya ama ben hepsi aynı set olsun istiom yani on kere kargo bekliyemem ovulasyonla gebelik aynı set bulabilirsem uyguna
bakıorum işte öle böle kafama yatrsa kasım için alıcam hele şu ilaç bitsinde adetim gelsinvar var internette var öyle setler vede gayet uygun bi araştır bence
offf aynen yaaa bi adet olsam geçen ayki kimyasal gebelik bozdu galiba düzenimibakıorum işte öle böle kafama yatrsa kasım için alıcam hele şu ilaç bitsinde adetim gelsin
bende bu ay geçirdim onuofff aynen yaaa bi adet olsam geçen ayki kimyasal gebelik bozdu galiba düzenimi
Bmt2008 hoşgeldin canım sayfalar akıyo valla bende evdeyken bile yetişemiyorum işten güçten.reglin bitti mi
dişçi tam gaz devam radevum yumurtlamadan önce..o yüzden bu ay çalışmalara devam.regl de bitmek üzereBende yetisemiyorum bu kizlarabanu86 inan superler benim regli bitmedi hala kan revan icindeyim sali bitecek muhtemelen calismalarda haftaya baslar artik sen ne alemdesin disci nasil gidiyorbende kasimda bi dis olayina girebilirim dolgu yaptrmam lazim
hadi bakam kasımda aşk başkadır diorum kasıöda seninde haberini alıcaz içiöe öğle doğuyo dediydi dersin ♥ツdişçi tam gaz devam radevum yumurtlamadan önce..o yüzden bu ay çalışmalara devam.regl de bitmek üzere
kasımda burada benden başka kimse kalmıcakk herkes hamile olacak ve başka topiklere gidecekkkkkhadi bakam kasımda aşk başkadır diorum kasıöda seninde haberini alıcaz içiöe öğle doğuyo dediydi dersin ♥ツ
ayıpsın ben varım yakasımda burada benden başka kimse kalmıcakk herkes hamile olacak ve başka topiklere gidecekkkkk
hadi bakalım inşallah hepimiz aşklar kasımda yaşarızzhadi bakam kasımda aşk başkadır diorum kasıöda seninde haberini alıcaz içiöe öğle doğuyo dediydi dersin ♥ツ
olur muuuuu annemmmm bende burdayımmm herkes hamile olsa bile ana konu burasıdır kimse terketmez yaniiikasımda burada benden başka kimse kalmıcakk herkes hamile olacak ve başka topiklere gidecekkkkk
saol arkadaşımmmmmm ama inşallahhh bırakırsında sende tekrar hamile kalırsınn. hem düşüğün arkası gelir derlerr bakarsın bizde aralıkta kalırızzzzayıpsın ben varım ya5gün önce düşük yapmış biri olarak. burdayım gitnek yok .. seni bırakırmıyım kız :)
terkedeni vururum uleennnnnnolur muuuuu annemmmm bende burdayımmm herkes hamile olsa bile ana konu burasıdır kimse terketmez yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?