Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canooo eee seninde az kalmış ne çabuk geçmiş yahuuu belirti falan var mı tatlış
valla bana da çabuk geçti bu ay bekentim yok diye heralde 1gün oldu sadece onda da öksürdüm hepsi dışarı gitti o yüzden beklentim sıfıırr diğer günleri değerlendiremedik zaten :) erken gelcek heralde canım kasıklarım ağrımaya başladı bugün 2gündür falan da göğüslerim başladı .. erken gelsin de dr.a kadar temiz pak olayım

unuturmuyum kuzum akşam yatarken sabah kalkınca hep edyorum merak etme. teşekkür ederim datlum darısı hepinizin başına inşallah, tez zamanda.

Banu,beni de eklermisin.
SAT 23ekim.14aylik evliyim,hic korunmadik.2defa catlama ignesi vuruldum.bakalim bu ay ne diycek doktor

Mrb kızlar bugün çatlatma iğnesi yaptirdim bende 36 saat mi yoksa 24 saat miydi ilişki bilen var mı acaba yumurtalarimda biru 21mm diğeri 17mm

kızlarrrrrrrrr benim kırmızılar selam verip verip kaçıyoooo yaaaaaaaaaaaa sinirleniyorum ama artıkkkkkk

benımde gecen ay öyleydi yerleşme kanaması diye umutlanıyodum
anam yok ne yerleşme kanaması adet biliyorum ama dalga geçiyooo benle gelmiyooooooooo ama bugünü 1 sayıyorum ister gelsin ister gelmesin kırmızının azıcığını gördüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…