valla bana da çabuk geçti bu aycanooo eee seninde az kalmış ne çabuk geçmiş yahuuu belirti falan var mı tatlış
22. ekim canimsat.ın ne
hee geldiii ,ben hala olmadın sanıyorum...hayırlısı olsun canım napcaksın ..zamanı gelmemiş demek dahayaptim canim malesef negatifbat dan 2 gün sonra hastalandim.
kızlarrrrrrrrrrrr ne olmuş yine buraya yawwwww coşmuşsunuz vallaaaaaa
ALTINIM canım hayırlı olsunnnnnnnn Allah sağlıklı bi bebiş versin sanaaaa hamileliğinde süperr geçer çatır çatır doğurursun inşallah :) hergün bize dua etmeyi unutursan kızarız heeeee
hee geldiii ,ben hala olmadın sanıyorum...hayırlısı olsun canım napcaksın ..zamanı gelmemiş demek daha
ALTINIM gözün aydin canim hayirli olsunn :) rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah
Darisi bize olsun :)
bat. yaş ve şehirBanu,beni de eklermisin.
SAT 23ekim.14aylik evliyim,hic korunmadik.2defa catlama ignesi vuruldum.bakalim bu ay ne diycek doktor
ah dimi insan bomba gibi dolanıyo ortalıktageldi geldiböyle sepepsiz gecikmeler oluyor ya deliriyorum valla Amin insallah canim
ah dimi insan bomba gibi dolanıyo ortalıkta
Gec dollenmedir belki :)yok canım tekrar kanda yaptırmadım. ama idrar testleri negatif.
günün 2.yarısından herkese kocamaaannn öpücükler kızlaarr
kızlarrrrrrrrr benim kırmızılar selam verip verip kaçıyoooo yaaaaaaaaaaaa sinirleniyorum ama artıkkkkkk
yok yaaaa hiççç zannetmiyorum resmen dalga geçiyo benle başka bişi değil ama yakında gelirrrrrGec dollenmedir belki :)
anam yok ne yerleşme kanaması adet biliyorum ama dalga geçiyooo benle gelmiyooooooooobenımde gecen ay öyleydi yerleşme kanaması diye umutlanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?