Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

anam yok ne yerleşme kanaması adet biliyorum ama dalga geçiyooo benle gelmiyooooooooo ama bugünü 1 sayıyorum ister gelsin ister gelmesin kırmızının azıcığını gördüm ben

aynen gördüysen say sen hemen

o değilde fena heyecanlıyım ovulasyon testlerime kavuşacammmm yapmak için çookk sabırsızlanıyorummm
hehehehe ben de geçen ay öyleydim bitiremedim ya bu ay yapmam heralde dursun arkadaşa veririm ..gebelikleri bitiririm yarından itibaren adete kdr ama erken gelcek kesin o da bitmicek elimde kalcak

hehehehe ben de geçen ay öyleydim bitiremedim ya bu ay yapmam heralde dursun arkadaşa veririm ..gebelikleri bitiririm yarından itibaren adete kdr ama erken gelcek kesin o da bitmicek elimde kalcak
aynen yaaa bir insan bıkmadan usanmadan hergün gebelik testi yaparmı yaaaaa utanmasam adetliyken bile yapacam yani

oslem_dr kuzuuuu öncelikle geçmiş olsunnn benimde hsg hiç acımamıştı çok kolay geçmişti

doktor korunma falan verdi mi??
ilaç falan ??

tünaydın kızlarrrrrr...iş yogunlugundan yazamadım. nasılsınızzzzzz varmı güzel haberlerrrrrrrrrrrr..

Mrb kızlar bugün çatlatma iğnesi yaptirdim bende 36 saat mi yoksa 24 saat miydi ilişki bilen var mı acaba yumurtalarimda biru 21mm diğeri 17mm
bana yaptırdığım gün bir gün arayla 3 kez ilişki önermişti

oslem_dr kuzuuuu öncelikle geçmiş olsunnn benimde hsg hiç acımamıştı çok kolay geçmişti

doktor korunma falan verdi mi??
ilaç falan ??
canım yarın gitcem doktoruma o yüzden daha bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla gerek yokmuş korunmaya. ilaç olarakta antibiyotik vermişti 3 günlük onları kullandım bitti.

kızlarrrr yardıımmmm
dün başlamam gerekn ilaca başlamadım.
kayınvalidem çok güvendiği alanında uzman bi dr ile görüşüp içtiğim ilacı bana uyguladığı tedaviyi anlatmış.
tedavisine devam etsin doğru yoldalar ilacın içeriğine takılmasın. bu ay ilacını kullansın yumurtalar büyüdüğünde son muayenesinde yumurataların durumuna göre çatlatma olmadan beni dr görüştürsün çatlatma olup olmaması çok önemli . baktık olmuyor dr ile konuşup başka bir tedaviye yönlendiririm demiş iyide ben bir ay denedim olmadı kistsiz bir şekilde. aklım karman çorman oldu. ilacada dün başlamam lazımdı bugün başlasam mı ki?. yada ne bu acele deyip uzman dr bir görüşmemeyi göze bile alıp herşeyi bu ay olurunamı bıraksam . çatlatma iğnesi kabusss oldu resmennn . ben şimdi ne yapayımmm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…