anam yok ne yerleşme kanaması adet biliyorum ama dalga geçiyooo benle gelmiyoooooooooama bugünü 1 sayıyorum ister gelsin ister gelmesin kırmızının azıcığını gördüm ben
aaaaaa oldu mu şimdi hiçççç cips falannnn olmaz ki canım yaaa ,canın çok istediyse ye 1-2 tane ama gerisini getirmeYemamı yedimmmmm üstüne acıloı cips yiyorum hahaha millet sağlıklı şeyler bende çöp mide
inşallah canım vallaHemde ne bomba.. insallah fazla sürmez bu düzensizlik..
Sende durumlar ne?
a-aaaa hakikaten hee oyun oynuyo sanki seninlekızlarrrrrrrrr benim kırmızılar selam verip verip kaçıyoooo yaaaaaaaaaaaa sinirleniyorum ama artıkkkkkk
o değilde fena heyecanlıyım ovulasyon testlerime kavuşacammmm yapmak için çookk sabırsızlanıyorummmaynen gördüysen say sen hemen
görür o bende onlan oyun oynayacammmmmmma-aaaa hakikaten hee oyun oynuyo sanki seninle
hehehehe ben de geçen ay öyleydim bitiremedim ya bu ay yapmam heralde dursun arkadaşa veririm ..gebelikleri bitiririm yarından itibaren adete kdro değilde fena heyecanlıyım ovulasyon testlerime kavuşacammmm yapmak için çookk sabırsızlanıyorummm
aynen yaaa bir insan bıkmadan usanmadan hergün gebelik testi yaparmı yaaaaa utanmasam adetliyken bile yapacam yanihehehehe ben de geçen ay öyleydim bitiremedim ya bu ay yapmam heralde dursun arkadaşa veririm ..gebelikleri bitiririm yarından itibaren adete kdrama erken gelcek kesin o da bitmicek elimde kalcak
aynen yaaa bir insan bıkmadan usanmadan hergün gebelik testi yaparmı yaaaaa utanmasam adetliyken bile yapacam yani
hoşgeldin bebikkkya burda sohbet nasıl akıp gidiyor yetişemiyorum size kızlarrrrr
istermisin bitanesi pozitif çıksın!! olurmu olur valla!!hehehehe ben de geçen ay öyleydim bitiremedim ya bu ay yapmam heralde dursun arkadaşa veririm ..gebelikleri bitiririm yarından itibaren adete kdrama erken gelcek kesin o da bitmicek elimde kalcak
bana yaptırdığım gün bir gün arayla 3 kez ilişki önermiştiMrb kızlar bugün çatlatma iğnesi yaptirdim bende 36 saat mi yoksa 24 saat miydi ilişki bilen var mı acaba yumurtalarimda biru 21mm diğeri 17mm
canım yarın gitcem doktoruma o yüzden daha bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla gerek yokmuş korunmaya. ilaç olarakta antibiyotik vermişti 3 günlük onları kullandım bitti.oslem_dr kuzuuuu öncelikle geçmiş olsunnn benimde hsg hiç acımamıştı çok kolay geçmişti
doktor korunma falan verdi mi??
ilaç falan ??
hoşgeldin canım evet bebiş haberleri var listeye bak şenlenditünaydın kızlarrrrrr...iş yogunlugundan yazamadım. nasılsınızzzzzz varmı güzel haberlerrrrrrrrrrrr..
hoşgeldin canım evet bebiş haberleri var listeye bak şenlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?