Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ya ben anlam veremiyorum ya dr.hastasını görüp muayene etmeden bu yapıldı evet doğru yol devam edilsin diye nasıl söyleyebiliyor ya

şahsi fikrim bu ay vücudunu dinlendirmenden yana.. zaten dün başlaman gerekiyomuş, başlamamışsın.. 1 döngü kaybedeceksin belki ama kafan rahatlar en azından, bir dahaki ay yine aynı şeyi söylerse başlarsın ilacına

canım benim içimden de bu ay hiç bişi yapmamak .vücudumun dinlemeye ihtiyacı var...

hahaha yüreğime iniyodu
bana öyle bişi olsa Allah korusun ne yaparım bilmiyorum zaten hadi sen geçen aylardan iki günde bir arayla 2 boyunca tam gaz devam etmişsin. bende ayda 3 kez taş çatlasın 4 kezz....ben komalık olurum herhaldeee

bana öyle bişi olsa Allah korusun ne yaparım bilmiyorum zaten hadi sen geçen aylardan iki günde bir arayla 2 boyunca tam gaz devam etmişsin. bende ayda 3 kez taş çatlasın 4 kezz....ben komalık olurum herhaldeee
hahahah tövbee evet 2ay oldu da bişeye de yaramadı spor olmuş oldu

oslem_dr bana bir ay korun dedi ya
kocişine diorum boşver doktoru korunmayalım diye ama yok diyo, doktor ne derse oymuş

benimde felaket belim ağrıyo ya, yumurtluyom heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…