benden cıkmaz bu ay da senden cıksın inşallah canımm beeistermisin bitanesi pozitif çıksın!! olurmu olur valla!!
1günde 3kez mibana yaptırdığım gün bir gün arayla 3 kez ilişki önermişti
ya ben anlam veremiyorum ya dr.hastasını görüp muayene etmeden bu yapıldı evet doğru yol devam edilsin diye nasıl söyleyebiliyor yakızlarrrr yardıımmmm
dün başlamam gerekn ilaca başlamadım.
kayınvalidem çok güvendiği alanında uzman bi dr ile görüşüp içtiğim ilacı bana uyguladığı tedaviyi anlatmış.
tedavisine devam etsin doğru yoldalar ilacın içeriğine takılmasın. bu ay ilacını kullansın yumurtalar büyüdüğünde son muayenesinde yumurataların durumuna göre çatlatma olmadan beni dr görüştürsün çatlatma olup olmaması çok önemli . baktık olmuyor dr ile konuşup başka bir tedaviye yönlendiririm demişiyide ben bir ay denedim olmadı kistsiz bir şekilde. aklım karman çorman oldu. ilacada dün başlamam lazımdı bugün başlasam mı ki?. yada ne bu acele deyip uzman dr bir görüşmemeyi göze bile alıp herşeyi bu ay olurunamı bıraksam . çatlatma iğnesi kabusss oldu resmennn . ben şimdi ne yapayımmm ?
yok canım beş kez1günde 3kez mi
hahaha yüreğime iniyoduyok canım beş kez
yaptırdığım gün , birde birer gün arayla o iğne için 3 önemli gün belirdi. günde 1defa
şahsi fikrim bu ay vücudunu dinlendirmenden yana.. zaten dün başlaman gerekiyomuş, başlamamışsın.. 1 döngü kaybedeceksin belki ama kafan rahatlar en azından, bir dahaki ay yine aynı şeyi söylerse başlarsın ilacınakızlarrrr yardıımmmm
dün başlamam gerekn ilaca başlamadım.
kayınvalidem çok güvendiği alanında uzman bi dr ile görüşüp içtiğim ilacı bana uyguladığı tedaviyi anlatmış.
tedavisine devam etsin doğru yoldalar ilacın içeriğine takılmasın. bu ay ilacını kullansın yumurtalar büyüdüğünde son muayenesinde yumurataların durumuna göre çatlatma olmadan beni dr görüştürsün çatlatma olup olmaması çok önemli . baktık olmuyor dr ile konuşup başka bir tedaviye yönlendiririm demişiyide ben bir ay denedim olmadı kistsiz bir şekilde. aklım karman çorman oldu. ilacada dün başlamam lazımdı bugün başlasam mı ki?. yada ne bu acele deyip uzman dr bir görüşmemeyi göze bile alıp herşeyi bu ay olurunamı bıraksam . çatlatma iğnesi kabusss oldu resmennn . ben şimdi ne yapayımmm ?
ben şuan ne yapacağımı bilmeden aval aval bakınıyorummm resmenya ben anlam veremiyorum ya dr.hastasını görüp muayene etmeden bu yapıldı evet doğru yol devam edilsin diye nasıl söyleyebiliyor ya
canım benim içimden de bu ay hiç bişi yapmamak .vücudumun dinlemeye ihtiyacı var...şahsi fikrim bu ay vücudunu dinlendirmenden yana.. zaten dün başlaman gerekiyomuş, başlamamışsın.. 1 döngü kaybedeceksin belki ama kafan rahatlar en azından, bir dahaki ay yine aynı şeyi söylerse başlarsın ilacına
bana öyle bişi olsa Allah korusun ne yaparım bilmiyorum zaten hadi sen geçen aylardan iki günde bir arayla 2 boyunca tam gaz devam etmişsin. bende ayda 3 kez taş çatlasın 4 kezz....ben komalık olurum herhaldeeehahaha yüreğime iniyodu
aaaaaa oldu mu şimdi hiçççç cips falannnn olmaz ki canım yaaa ,canın çok istediyse ye 1-2 tane ama gerisini getirme
o değilde fena heyecanlıyım ovulasyon testlerime kavuşacammmm yapmak için çookk sabırsızlanıyorummm
yedikten sonra sonra soruyorsan bişi olmaz canımmm afiyet olsunnn.yedim bitti bile koca paket bişe olmazki olurmuki
yararlı şeyler değil ki kuşumm yememeye bak. canın istediğinde 1-2 tane ye ama sınır koy .) olmaz bişey olmaz :)yedim bitti bile koca paket bişe olmazki olurmuki
hahahahbana öyle bişi olsa Allah korusun ne yaparım bilmiyorum zaten hadi sen geçen aylardan iki günde bir arayla 2 boyunca tam gaz devam etmişsin. bende ayda 3 kez taş çatlasın 4 kezz....ben komalık olurum herhaldeee
yedikten sonra sonra soruyorsan bişi olmaz canımmm afiyet olsunnn.
bilemedim ben de canımben şuan ne yapacağımı bilmeden aval aval bakınıyorummm resmen
hayyy canımm yaaaa :) ayyy ben bu drumun üstüne ancak zulum oldu derdim. malumm benim acıyor yaaahahahahtövbee evet 2ay oldu da bişeye de yaramadı spor olmuş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?