Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ara ara kasıklarım ağrıyo adet olacağım gibi ama daha 7 gün var ... :/ adet olacağım diye korkuyorum . Hamilelik belirtisi de olabilir mi bu acaba
Canim bu hem adet belirtisi hem bebiş belirtisi olabiliyor ben cok yasadim belirtilere kafayi takma ilk 5 haftada göğüs şismesi ve kasik agrisindan baska elle tutulur belirti olmuyor ama bu belirtiler zaman zaman regli ilede karstirilabiliyor bu sebeple belirtilere.takilma boşveeeeer

hem adet hem gebelik belirtisi olabilir canm henüz erken.bende 7 gün önce erken gebelik testi yaptım negatf çkmıştı yani doğru.benım gibi sabrsız bırıysen yapablırsn

Ah hem de ne sabırsız biriyim. Günleri değil saatleri sayıyorum nerdeyse o yüzden geçmiyor yapmasam daha iyi boşuna uzulucem çünkü. Arkadaşim hamile kaldı evdeki 2 testini bana verdi. A baktım da 6. Ay son kullanma tarihiymiş. Acaba çöpe mi atmaliyim yoksa ise yarar mi

Ah cook haklisin kesinlikle. Ama zormus bu durum. Deselerdi gülerdim galiba. Simdi belirtileri yazsam da biri hamilesin dese diye tuhaf bi psikoloji içindeyiz. :) Allah sonumuzu hayretsin . Bu ay sevinelim bizde

banu86 cum ellerine emegine saglik yine dokturmussun

Topic'in bol bebisli olacagina inaniyorum ve bunun icin de dua ediyorum. Gebe duasi kabul olurmus ya, Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin!

Evet, ben gebeyim galiba! Dun nobetteydim ve birsey beni hcg bakmam icin durttu birden, oysa 2 gun sonrasi icin regl olmayi bekliyordum. Cihaza koydum kani ve islere koyuldum. Bir an sonuc çıkmış mi diye baktigimda >1000 degerini gorunce sasip kaldim! tekrar ettim ve degerim 3500 cikti! inanamiyordum!

Gec dollenme dedikleri bu olsa gerek. Zira adetimin 35.gunu kanda negatifti ve adet olmak icin ilac kullaniyordum. Bayram tatili oldugu icin calistigim hastanede nobetci jinekolog yoktu, ben de bugun baska bir ozel hastaneye gidip muayene oldum. Su an riskli donemdeymisim, henuz tutunma asamasinda ama bu mutluluk bile gercekten cok farkli.

Kisacasi umidimi tamamen kaybettigim an geldi bu haber! İmkansizdi neredeyse...

Rabbim insallah bebisimin tutunmasina izin verir ve sizlere de bu duyguyu nasip eder. Henuz kardeslerime, aileme, arkadaslarima bile soylemis degilim riskli oldugu icin. Ama sizlerle paylasmak istedim, cunku burda gercekten cok sicak ve samimi bir ortam var,mutlugumu paylasabildigim gibi -Rabbim yasatmasin ama-uzuntumu de paylasip destek alacagimi biliyorum

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaaa inan şok olduuuuuuuuuum canıııııııııııııım yaaaa ne mutlu oldum şu bayram günü inan senin adına.inanmıyorum ya bi mucize bebek dahaaaa.daha geçen gün konuştuuuuk geç döllenmeyiiii ay nasıl tuttu bakkk şoktayım inan yazarken hızlı hızlı yazıyorum heyecandan Allahım ne buyuk baaaaakk çok sevindim çok

Gercekten de mucize! Sat 6 agu. Agustosta ovu.ya dikkat ederek birlikte olmustuk ama tutmadi, eylulde ise ovu testleri zaten sacma sapan sonuclar verdi ve degerlendirmeyi de pek basaramadik, nitekim genelde korunduk. Olacagi varsa oluyor yani, biz ne kadar gun hesaplasak, test yapsak nafile.

Cok cok sagol canimm, Rabbim insallah size de yasatcak bunu, inaniyorum ve bol bol dua ediyorum. Allah nasip ederse, bebisim buyuyune dek ve sizlerin de gebelik haberini alana dek burdayim!

korundunuz mu nasıl yani?

junemayapril yaaa sen bu grubu bırakma böyle siz hamile olup başka gruplara dağılınca üzülüyorum yuvadan uçmuş gibi zeynep gibi sende bırakma bizi

korundunuz mu nasıl yani?

Her birliktelikte degil ama genel olarak esim korundu. Bu ay olmadigini dusunup ustelemek istemedik. Cunku her iliski sonrasi yarim saat yatmak beni strese sokuyordu. Oldu mu, olmadi mi diye beklentiye girmek. tek bir hucreye bakiyor bebisin olusmasi. Nasipte varsa her turlu olur. Onemli olan sonu guzel olsun

Canimmmm hayırlı ugurlu olsun bende cook şaşırdım gerçekten.

burda hamilelik haberi aldigim insanlara 1sevindiysem sana 10sevindim canim hayirli ugurlu olsun saglikla kucgina almayi nasip etsin allahim ben de adet olmayi bekleyenlerdenim acep ben de boyle guzel supriz yasar miyim

burda hamilelik haberi aldigim insanlara 1sevindiysem sana 10sevindim canim hayirli ugurlu olsun saglikla kucgina almayi nasip etsin allahim ben de adet olmayi bekleyenlerdenim acep ben de boyle guzel supriz yasar miyim

Âmin canim insallah sen de boyle bir surpriz yasarsin. Dr.bana regl olabilmem icin duphaston vermisti, her eczanede yoktu, dr.a soyledigimde ozellikle onu almami soyledi. Arastirdim ki, yumurta catlatarak regl olmayi sagliyor, gebelik var ise de tutunmasina yardimci oluyor, diger sokturuculer gibi zarar vermiyor.

Umidini kaybetme, ama sunu anladim ki, kafandan atinca oluyormus. Stres engel olmada bas faktor. Rabbim hepimizin kucagini bebisle doldursun insallah

26 yaş sat18 eylül bat 12 eylül 2. Deneme istanbuldan katiliorum

banu86 canım beni unutmuşsun yaaaaaaa ağlayım bariii
Sinem-yaş 25- sat 3 eylül-bat 3 ekim- deneme 14. Ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…