Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hayırlı olsun canım çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahhhhh

Bende geçiş yaptım buraya bugün regl oldum malesef yaş 24 sat 25 eylül bat 27 ekim deneme 5.yıl afyon

Ve bendee geldim :) 4.ay denememiz ama tibbi destek alarak ilk denemem.klomen ve catlatma ignesi takviyesi aldim.bugun ignenin 10.gunu yaş 30 sat 31 agust bat 2,3 ekim istanbul takipte ve beklemedeyim :))

Bende varimmm

Yeni konumuz hayırlı uğurlu gelsin listemiz hamişle dolsun inşaallah.
sat:22 eylül bat:20 ekim yaş:29 deneme:22 şehir:istanbul
denemelerde ben kıdemliymişim epey :) inş hiçbiriniz benim kadar beklemezsiniz.

banu86 canım sen hamişmisinnn inan cok sevindim konu sahibemizin hamiş olması bizi daha cok umutlandırdı.sağ sağlim kucagına alırsın inş.sıkı sıkı tutunsun sana bebişin bizede bol bol dua et

Benide yazin beni deee insallah dua niyetine gecsin,tez zamanda buradaki tüm kardeslerimle birlikte bebek bezi markasi topiginde bulusalim
Yas27 sat.14 eylul bat 19ekim istanbul maalesef 20. Deneme
Herkese iyi bayramlaarr,bir sonraki bayramda bebisleriniz elinizi öpsün insallaaaahhh!!

ay yok tatlım nerdeee ben reglim şuanda arkadaşımız hamile de.ağzından bal damlamıyor değil hani

ayy inanmıyorum yaa 2.bayram mucizesi!! çoookkk sevindim hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza olsun!! ayrıca 3500 olmuş değerin riskmi kalır artık o değere tosuncuk olmuş maşallah!!

bilgilerini ekle arkadaşım
Benim yaşım 20 adet günüm 10.08.2015 di ama henüz adet olmadım iki tane test yaptım ve negatf hamile olmayı çok istiyorum ama yok prsmbe doktora gtcm ne gibi bilgi vermem gerekiyor bana soylermisiniz ?

hayırlı olsun canımmmmm hamilelerin duası kabul olurmuş bizlere de bol bol dua et olurmu Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Benim yaşım 20 adet günüm 10.08.2015 di ama henüz adet olmadım iki tane test yaptım ve negatf hamile olmayı çok istiyorum ama yok prsmbe doktora gtcm ne gibi bilgi vermem gerekiyor bana soylermisiniz ?
ilk sayfadaki tablodaki bilgiler gerekiyor.sen doktordan geldiğinde ekleyelim seni.10 ağustos baya olmuş regl olmayal

ilk sayfadaki tablodaki bilgiler gerekiyor.sen doktordan geldiğinde ekleyelim seni.10 ağustos baya olmuş regl olmayal
Evt baya oldu 15 gündür olmuyo gecikiyor ve arada leke geliyo ama bi gün geliyorsa bi gün gelmiyo sanırım hamile değilim başka bi sorun var gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…