Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Yeni konumuz hayırlı uğurlu gelsin listemiz hamişle dolsun inşaallah.
sat:22 eylül bat:20 ekim yaş:29 deneme:22 şehir:istanbul
denemelerde ben kıdemliymişim epey :) inş hiçbiriniz benim kadar beklemezsiniz.

olurmu canım 32 ile ilk sıra bende

ayy inanmıyorum yaa 2.bayram mucizesi!! çoookkk sevindim hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza olsun!! ayrıca 3500 olmuş değerin riskmi kalır artık o değere tosuncuk olmuş maşallah!!

Kesinlikle mucize! Rabbim hepimize saglikli gebelik nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun canımmmmm hamilelerin duası kabul olurmuş bizlere de bol bol dua et olurmu Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Ediyorum canim, ediyorum. Bol bol hem de! insallah olacak, vakti zamani belli de, biz sabredemiyoruz.

güüüüü-naaaaayyyy-ddddddıııııııııııınnn kızlar tatil olunca böyle geç uyanılıyo maalesef...ama pazartesi nasıl gitcem ben işe yaaaaa

güüüüü-naaaaayyyy-ddddddıııııııııııınnn kızlar tatil olunca böyle geç uyanılıyo maalesef...ama pazartesi nasıl gitcem ben işe yaaaaa

anneme bu saatte günaydın dediğimde bana her seferinde gün öğlen oldu neredesin diyor hemde çocukluğumdan beri yılmadan :) aynen valla yaa rapor alasım var çok fena hemdeeee

Demlendi kizlar dumanı kaçmadan gelin :))

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-26-12-41-54.webp
    8 KB · Görüntüleme: 82
banu86 , A aylin-t valla ne yalan soyleyeyim, ogretmen arkadaslarimi kiskaniyorum. Gecen sene eylulden beri araliksiz calisiyorum.
Neyseki ben pazartesi basliyorum yillik izne
Hayirli bir egitim ogretim yili olur insallah, sistem o kadar hizli degisiyor ki, ayak uydurmak cok zor..

bende şuan seni kskanıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…