İşte benim durum çatlatma iğnesi sonrasi 8. Gün bugün test negatif çıktı o yüzden moraller sıfır canimnolsun be canım beklemedeyim.. geçen haftaydı ovulasyon haftam değerlendirdik elimizden geldiğince..sen naptın?
Ahhh canım inşallah çatlatma iğnesi dolayı pozitif çıkaydi o da yok negatif bayagi negatif yani dümdüz tek çizgiCnm kesnlkl batı bekle yoksa çıkmıyo ben dedim bat geçmeden yapmicam söz verdm kendime yoksa moral bozuluyo bekle cnm hem şuan vücudunda bhcg var çat.iğnesnden dolayı yanıltıcı olmasın inşşş gebe kalmışsındırrrrr
kuzum çok erkeeennnn... bozma moralini bu kadar, tutunacağı varsada tutunamaz bebişin sonra.. haftaya salıya kadar bekleyelim, salı günü beraber test yapalım ne dersin?? ama salıya kadar test yapmak yok! cıss!!Ahhh canım inşallah çatlatma iğnesi dolayı pozitif çıkaydi o da yok negatif bayagi negatif yani dümdüz tek çizgi
Erken testlerden mi yoksa normal miydi cnm aslında kan versen çıkar kesin sonuç istersen kan testi yap cnmAhhh canım inşallah çatlatma iğnesi dolayı pozitif çıkaydi o da yok negatif bayagi negatif yani dümdüz tek çizgi
Tebrik ederim cnm...kanda da baktirda Insaallah hayirlisi ile Allah bebegini Kucağına almayı da nasip etsin. ..Elim ayağım titriyo şuan kıZlaaaar
Bebisim benim uc gun gecti idrarda coook silik çizgi cikti...bir gun gectiginde yaptigimda hic cikmamisti ondan bahsetmiyorum bile...uc gun gectiginde yaptığımda 15 tl hassas olanını almistim...oda ışıkta belli oluyordu...Ahhh canım inşallah çatlatma iğnesi dolayı pozitif çıkaydi o da yok negatif bayagi negatif yani dümdüz tek çizgi
Tamam canım öyle yapalim vallahi sen bana gaz ver barikuzum çok erkeeennnn... bozma moralini bu kadar, tutunacağı varsada tutunamaz bebişin sonra.. haftaya salıya kadar bekleyelim, salı günü beraber test yapalım ne dersin?? ama salıya kadar test yapmak yok! cıss!!
iyi ki burdasiniz çok teşekkür ederim desteklerini içinBebisim benim uc gun gecti idrarda coook silik çizgi cikti...bir gun gectiginde yaptigimda hic cikmamisti ondan bahsetmiyorum bile...uc gun gectiginde yaptığımda 15 tl hassas olanını almistim...oda ışıkta belli oluyordu...
Saol cnm yarın baktırmaya gidecem inş bi aksilik yoktur Allahım sanada sağ sakim kucagına almayı nasip etsin:)Tebrik ederim cnm...kanda da baktirda Insaallah hayirlisi ile Allah bebegini Kucağına almayı da nasip etsin. ..
Yok canim kan testi ysptirmam ben hemşireyim hastanede bir ysptirsam herkes duyar malesef ve hep negatif sonuç olunca herkes bir garip oluyoErken testlerden mi yoksa normal miydi cnm aslında kan versen çıkar kesin sonuç istersen kan testi yap cnm
Yok canim normal testlerdenErken testlerden mi yoksa normal miydi cnm aslında kan versen çıkar kesin sonuç istersen kan testi yap cnm
Anladım cnm o zaman tek secenek batı beklemek hakkında hayırlısı inş gebesindir:)Yok canim kan testi ysptirmam ben hemşireyim hastanede bir ysptirsam herkes duyar malesef ve hep negatif sonuç olunca herkes bir garip oluyo
İnşallah canımAnladım cnm o zaman tek secenek batı beklemek hakkında hayırlısı inş gebesindir:)
Adet olmanda ii bişey canım yeni aya yeni umutlar inşallah bebeim dua et bugün bana birisi 15 yıl bebeği olmamış ameliyatlar tedaviler geçirmiş yine olmamış 1 ay boyunca kendisi 15 gün kullandiginda kalmış ama ceviz badem fındık yemiş hergün yarım kilo onu dene ben baslicam tabi kafada bitmeden nasıl olcak oda ayrı bir mevzu evliyken de nasıl bir bebek dusuncesini kafamizdan atcaz o da apayri bir olay tabi hayırlısı inşallah bizlerde sevincegmz günler gelicekCanım silik çizgi çıkmıştı biliyorsun. Onun ertesi günü kan testi yaptırdım. Herzaman 0,01 çıkan Değerim 1,20 çıktı. (neden niye sebebini hiç bilmiyorum) . Cuma gecesi de adet oldum. Böyle işte
Canim hayırlı ugurlu olsun darısı bize olur inşallah gözün aydınAmin cnm aminnnnn
İnşallah canım benim. Kadere ve bebeklerimizn vakti saati gelmediğine çok inanıyorum. Velhasılkelam gene de üzülüyorum. İnsanız ya işte... Ah insanoğlu hiçbişeyle yetinemiyorız. Tabi bu insanoğlunun arka yuzu de var. Arkamızdan konuşup yüzümüze gülen akbabalar. Ne desem bilmiyorum. Sadece üzülüyorum. Bir de dua ediyorum. Rabbim hepimize olmayan herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.....Adet olmanda ii bişey canım yeni aya yeni umutlar inşallah bebeim dua et bugün bana birisi 15 yıl bebeği olmamış ameliyatlar tedaviler geçirmiş yine olmamış 1 ay boyunca kendisi 15 gün kullandiginda kalmış ama ceviz badem fındık yemiş hergün yarım kilo onu dene ben baslicam tabi kafada bitmeden nasıl olcak oda ayrı bir mevzu evliyken de nasıl bir bebek dusuncesini kafamizdan atcaz o da apayri bir olay tabi hayırlısı inşallah bizlerde sevincegmz günler gelicek
canım çok tebrikk ederimmm sağlıcakla alırsın inşallah bebişini kucağına darısı başımıza inşallaaahhhh dua et bizlereee canımmmElim ayağım titriyo şuan kıZlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?