Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

nolsun be canım beklemedeyim.. geçen haftaydı ovulasyon haftam değerlendirdik elimizden geldiğince.. sen naptın?
İşte benim durum çatlatma iğnesi sonrasi 8. Gün bugün test negatif çıktı o yüzden moraller sıfır canim

şimid gördüm yumiti test yapmışsın ama çok erken yapmışsın kuzu, moralini bozma.. haftaya tekrar yap, ben en erken haftaya salı yapmayı düşünüyorum

Ahhh canım inşallah çatlatma iğnesi dolayı pozitif çıkaydi o da yok negatif bayagi negatif yani dümdüz tek çizgi

Ahhh canım inşallah çatlatma iğnesi dolayı pozitif çıkaydi o da yok negatif bayagi negatif yani dümdüz tek çizgi
kuzum çok erkeeennnn... bozma moralini bu kadar, tutunacağı varsada tutunamaz bebişin sonra.. haftaya salıya kadar bekleyelim, salı günü beraber test yapalım ne dersin?? ama salıya kadar test yapmak yok! cıss!!

Bebisim benim uc gun gecti idrarda coook silik çizgi cikti...bir gun gectiginde yaptigimda hic cikmamisti ondan bahsetmiyorum bile...uc gun gectiginde yaptığımda 15 tl hassas olanını almistim...oda ışıkta belli oluyordu...

kuzum çok erkeeennnn... bozma moralini bu kadar, tutunacağı varsada tutunamaz bebişin sonra.. haftaya salıya kadar bekleyelim, salı günü beraber test yapalım ne dersin?? ama salıya kadar test yapmak yok! cıss!!
Tamam canım öyle yapalim vallahi sen bana gaz ver bari

Bebisim benim uc gun gecti idrarda coook silik çizgi cikti...bir gun gectiginde yaptigimda hic cikmamisti ondan bahsetmiyorum bile...uc gun gectiginde yaptığımda 15 tl hassas olanını almistim...oda ışıkta belli oluyordu...
iyi ki burdasiniz çok teşekkür ederim desteklerini için

Erken testlerden mi yoksa normal miydi cnm aslında kan versen çıkar kesin sonuç istersen kan testi yap cnm
Yok canim kan testi ysptirmam ben hemşireyim hastanede bir ysptirsam herkes duyar malesef ve hep negatif sonuç olunca herkes bir garip oluyo

Adet olmanda ii bişey canım yeni aya yeni umutlar inşallah bebeim dua et bugün bana birisi 15 yıl bebeği olmamış ameliyatlar tedaviler geçirmiş yine olmamış 1 ay boyunca kendisi 15 gün kullandiginda kalmış ama ceviz badem fındık yemiş hergün yarım kilo onu dene ben baslicam tabi kafada bitmeden nasıl olcak oda ayrı bir mevzu evliyken de nasıl bir bebek dusuncesini kafamizdan atcaz o da apayri bir olay tabi hayırlısı inşallah bizlerde sevincegmz günler gelicek

İnşallah canım benim. Kadere ve bebeklerimizn vakti saati gelmediğine çok inanıyorum. Velhasılkelam gene de üzülüyorum. İnsanız ya işte... Ah insanoğlu hiçbişeyle yetinemiyorız. Tabi bu insanoğlunun arka yuzu de var. Arkamızdan konuşup yüzümüze gülen akbabalar. Ne desem bilmiyorum. Sadece üzülüyorum. Bir de dua ediyorum. Rabbim hepimize olmayan herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.....

selam arkadaşlar
ben 4 sene vajinismustum yendim çok şükür şimdi bir bebeğim olsun istiyorum
8 aydır bebek düşünüyoruz ama nasib olmadı henüz
ben genelde 28 günde bir adet olurum bu ay 2 gün gecikmeli başladı
hep şiddetli sancıyla başlardı adetim bu ay çok hafif sancım oldu ve kahverengi akıntıyla başlayıp kırmızıya döndü ve 3 gün sürdü
birde 2 haftadır sol kasığımda bacağıma vuran bıçak gibi batmalar var şu an bile devam ediyor ve karnımın sol tarafında baskı hissi , baş dönmesi ,göz kararması , sürekli uyku hali, yorgunluk, iştah artması var
üstüne görme olabilir mi size sormak istedim benim gibi bu durumu yaşayan varmı acaba ..
test yapmak istiyorum ama yine negatifi görüp üzülmek istemiyorum

günaydın kızlar....benim kırmızılar geldi....yeni sat 3 kasım bat 29 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…