Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

evet bebişim...bugün 36.4 dü muhtemelen yarın regl olurum ben :) sevdim ben bu işi sürekli kafa yoracagıma düşme başlayınca anlıyorum geçmesini de beklemiyorum böylece

Bende hamile kaldığımda vücut ısım 37 idi ve hiç düşmedi ozaman şüphelendim işte hamile kalmış olabilirim demiştim...

doktor 1 tane al öğlen dedi. 5+2 oluyo canım duyulurmuki dersin.

5. Haftada ancak bebeğin kesesi görülür o da vajinal ultrason ile 7. Haftada kalp atışını duyarsın

sasknn sinemmm kuzzumm Rabbim razı olsun sevincimi paylasiyorsunuz hüznümu paylastiginiz gibi iyiki varsıniz . Rabbim bu yavruma sağlık sihat hayır ve uzun omurler versin duamdasiniz her zaman muahhh :))

ayyyy bizde öyleyiz kızlar oleeyy ya biz gibiler varmıış.kim daha pis korkutacak rekabetindeyiz

kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün hormon testi yaptırdım. Allah'a sonsuz şükürler olsun kı değerlerim normalmiş.gecikme ve erken gelmeleri de dr strese bağladı
ultrasonla da baktı her şey gayet normal denemeye devam dedi.
bu ay diğer aylardan farklı ovulasyon sipariş ettim
bu ay takip edeyim yumurtlamayı.inşallah benim ve isteyen herkesin hakkında hayırlısı olur.

Kasım ayının açılışını yapıyım hayırl uğurlu bol bebişli gelsin inşallah sayfamıza. Dogannnnn bugün senin bat.ın var mı haber
Selam kızlar bugün kırmızıları gördüm doktora gittim hemen adet olunca gel demişti puregon iğne verdi karnımdan vurulcam bir hafta kullanan sonuç alanlar varsa bana yazarsa sevinirim

ayyyy bizde öyleyiz kızlar oleeyy ya biz gibiler varmıış.kim daha pis korkutacak rekabetindeyiz
annemlerin evinde oturuyoruz önceden sobalıydı sobayı tutsn diye babaannemlerin odaya tavana kanca gibi demir asmıştı babam annemler taşındı kiracı geldi gitti biz geldik falan demir hala orada o odayıda ben yatak odası olarak kullanıorum eşime söylüyorum sürekli ama bir türlü çıkarmadı bende bi gecebanyoyu yaptım yattım eşimde banyoda gözüme kanca takıldı tavandaki kalktım bornozu oraya astım eşimin içeri girdiğindeki halini görmeliydinizzz çok komiktiiiii(bu arada oda karanlık ve bornoz beyazdı )

Selam kızlar bugün kırmızıları gördüm doktora gittim hemen adet olunca gel demişti puregon iğne verdi karnımdan vurulcam bir hafta kullanan sonuç alanlar varsa bana yazarsa sevinirim
cnm bilgilerini güncelleyelim mi sonra tekrar ekletir misin

ayyy çokk fenaaa

neden bu kadar çabuk tedaviye başlattı?? ilk denemenmiş daha

neden bu kadar çabuk tedaviye başlattı?? ilk denemenmiş daha
Canım yaşım 30 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadım ilk klomenle başladım önce 2 doz sonra 3 doz içtim büyümedi yumurtalarım şimdide iğne adetim düzensiz hapla olabiliyorum bu yüzden doktorum uzatmıyor

hmm anladım tatlım ben daha 1 aydır korunmuyosunuz zannettim.. hadi bakalım hayırlısı olsun, umarım bu sefer yüzün güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…