evet bebişim...bugün 36.4 dü muhtemelen yarın regl olurum ben :) sevdim ben bu işi sürekli kafa yoracagıma düşme başlayınca anlıyorumgeçmesini de beklemiyorum böylece
doktor 1 tane al öğlen dedi. 5+2 oluyo canım duyulurmuki dersin.
başka türlü kafa dağılmıyokiiiiiii 2kişilik ev birbirimizle uğraşmaktan başka eğlencemiz yokki.ben pek korkmam geçen dış kapının oraya saklanmış sözde beni korkutacak ama ben çkınca yine kendi korktu
ayyyy bizde öyleyiz kızlar oleeyy ya biz gibiler varmıış.kim daha pis korkutacak rekabetindeyizbaşka türlü kafa dağılmıyokiiiiiii 2kişilik ev birbirimizle uğraşmaktan başka eğlencemiz yokki.ben pek korkmam geçen dış kapının oraya saklanmış sözde beni korkutacak ama ben çkınca yine kendi korktu
Selam kızlar bugün kırmızıları gördüm doktora gittim hemen adet olunca gel demişti puregon iğne verdi karnımdan vurulcam bir hafta kullanan sonuç alanlar varsa bana yazarsa sevinirimKasım ayının açılışını yapıyım hayırl uğurlu bol bebişli gelsin inşallah sayfamıza.Dogannnnn bugün senin bat.ın var mı haber
annemlerin evinde oturuyoruz önceden sobalıydı sobayı tutsn diye babaannemlerin odaya tavana kanca gibi demir asmıştı babam annemler taşındı kiracı geldi gitti biz geldik falan demir hala orada o odayıda ben yatak odası olarak kullanıorum eşime söylüyorum sürekli ama bir türlü çıkarmadı bende bi gecebanyoyu yaptım yattım eşimde banyoda gözüme kanca takıldı tavandaki kalktım bornozu oraya astım eşimin içeri girdiğindeki halini görmeliydinizzz çok komiktiiiii(bu arada oda karanlık ve bornoz beyazdı )ayyyy bizde öyleyiz kızlar oleeyy ya biz gibiler varmıış.kim daha pis korkutacak rekabetindeyiz
annemlerin evinde oturuyoruz önceden sobalıydı sobayı tutsn diye babaannemlerin odaya tavana kanca gibi demir asmıştı babam annemler taşındı kiracı geldi gitti biz geldik falan demir hala orada o odayıda ben yatak odası olarak kullanıorum eşime söylüyorum sürekli ama bir türlü çıkarmadı bende bi gecebanyoyu yaptım yattım eşimde banyoda gözüme kanca takıldı tavandaki kalktım bornozu oraya astım eşimin içeri girdiğindeki halini görmeliydinizzz çok komiktiiiii(bu arada oda karanlık ve bornoz beyazdı )
Saol kuzum ins.. sende bende isteyenherkes saglikli hayirli bir evlada kavusurKuzuum
Hayirli olsun cnm. ..Allah kucağına almayi nasip etsin. ..çok sevindim gercekten...
cnm bilgilerini güncelleyelim mi sonra tekrar ekletir misinSelam kızlar bugün kırmızıları gördüm doktora gittim hemen adet olunca gel demişti puregon iğne verdi karnımdan vurulcam bir hafta kullanan sonuç alanlar varsa bana yazarsa sevinirim
Bat:1kasımcnm bilgilerini güncelleyelim mi sonra tekrar ekletir misin
ayyy çokk fenaaaannemlerin evinde oturuyoruz önceden sobalıydı sobayı tutsn diye babaannemlerin odaya tavana kanca gibi demir asmıştı babam annemler taşındı kiracı geldi gitti biz geldik falan demir hala orada o odayıda ben yatak odası olarak kullanıorum eşime söylüyorum sürekli ama bir türlü çıkarmadı bende bi gecebanyoyu yaptım yattım eşimde banyoda gözüme kanca takıldı tavandaki kalktım bornozu oraya astım eşimin içeri girdiğindeki halini görmeliydinizzz çok komiktiiiii(bu arada oda karanlık ve bornoz beyazdı )
neden bu kadar çabuk tedaviye başlattı?? ilk denemenmiş dahaSelam kızlar bugün kırmızıları gördüm doktora gittim hemen adet olunca gel demişti puregon iğne verdi karnımdan vurulcam bir hafta kullanan sonuç alanlar varsa bana yazarsa sevinirim
Canım yaşım 30 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadım ilk klomenle başladım önce 2 doz sonra 3 doz içtim büyümedi yumurtalarım şimdide iğne adetim düzensiz hapla olabiliyorum bu yüzden doktorum uzatmıyorneden bu kadar çabuk tedaviye başlattı?? ilk denemenmiş daha
hmm anladım tatlım ben daha 1 aydır korunmuyosunuz zannettim.. hadi bakalım hayırlısı olsun, umarım bu sefer yüzün gülerCanım yaşım 30 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadım ilk klomenle başladım önce 2 doz sonra 3 doz içtim büyümedi yumurtalarım şimdide iğne adetim düzensiz hapla olabiliyorum bu yüzden doktorum uzatmıyor
İğne kullanan yok galiba benim gibi
amin inşallah tüm isteyenlerin yüzü gülsünhmm anladım tatlım ben daha 1 aydır korunmuyosunuz zannettim.. hadi bakalım hayırlısı olsun, umarım bu sefer yüzün güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?