Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Bat ne zamandi sat ne zaman
Saol cnm sat 4ekimdi bat 30ekimdi ama gecen ay erken adet olmuştum o yüzden de erken yumurtlamştım ov. Testi kullandım ordan biliyorum yani bat daha da erken olabilir ayy çok heycanlı elim titreyerk yaptım testi kesin negatiftir dedim hatta umudum olmadığı için akşam vakti yaptım sabah yapılması gerekiyo ya nasılsa negatif yapayım gitsin dedim:)anında çıktı çift çizgi ve çok koyuydu ov.testimde bile bukadar koyu çizgi görmedim:))Allahım inş boşuna sevinmiyorumdur

o nasıl koyu çizgi öyle, hey maşallah!! çifter çifter geliyo artık bebiş haberleri ne güzel yaa.. canım hayırlı uğurlu olsun, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Saol cnmmm sevinemiyorum bi kese görülsün diyorum darısı başınıza inşşşş

Cnm bat dan bi hafta önce erken geb. testi yaptım negatif normal yaptım negatif demekki iyice geçmesi gerekiyomuş
Bende bat a 10 gün var yaptım bugün negatif çıktı çatlatma iğnesi 8. Günü birde tüm umutlarımı yitirmiştim senin haberini alınca umutlandım birden

Bende bat a 10 gün var yaptım bugün negatif çıktı çatlatma iğnesi 8. Günü birde tüm umutlarımı yitirmiştim senin haberini alınca umutlandım birden
Cnm kesnlkl batı bekle yoksa çıkmıyo ben dedim bat geçmeden yapmicam söz verdm kendime yoksa moral bozuluyo bekle cnm hem şuan vücudunda bhcg var çat.iğnesnden dolayı yanıltıcı olmasın inşşş gebe kalmışsındırrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…