Bende ptsi mr dan sonra diş taramasi yaptrcam sen geldin aklima bide ona baktrim önüme başka birsey cikmasın skıldim tabi aralık ta güzel yazin biraz sicaktan zorluk çekersin ama ögretmenlerin izin durumu tabi okul başlarinda daha iyi olur herhalde sende yazin 3 ay dinlenmis olursin son 3 ayinda yorulmamiş olursun ins.hakkinda hayrlisicanım biz aralıkta devam etcez bebek olayına öyle karar aldk.hem izin konusunda hemde dişlerde rahat rahat biter inşallah.ozamana kadar biraz daha yumurtlama konusunda deneyım sahibi olurum heralde
olacağı da meçhul ya işte umutBende ptsi mr dan sonra diş taramasi yaptrcam sen geldin aklima bide ona baktrim önüme başka birsey cikmasın skıldim tabi aralık ta güzel yazin biraz sicaktan zorluk çekersin ama ögretmenlerin izin durumu tabi okul başlarinda daha iyi olur herhalde sende yazin 3 ay dinlenmis olursin son 3 ayinda yorulmamiş olursun ins.hakkinda hayrlisi
Olsun be canim ne olcak bekleriz bizde Allah büyük dert vermesin olur zamanla biz biraz sabirsiz davranıyoruz okadar senin diş tedavin nasil gidiyor ay bu arada buranin gece kuslarida biziizolacağı da meçhul ya işte umut
Ya dua edin bana kırmızılar gelmesinnn
Ederiz tabiki de. Yarin mi BAT?
Saol canimm, bat bugün du. Dun sabah test negatif ti. Kafam allak bullak
pazartesi dişçiye gidiyorum canım yok yok başka gece kuşlarıda varOlsun be canim ne olcak bekleriz bizde Allah büyük dert vermesin olur zamanla biz biraz sabirsiz davranıyoruz okadar senin diş tedavin nasil gidiyor ay bu arada buranin gece kuslarida biziiz
Hoşbuldum kuşummm tebrik ederim ben de senii çok sevindim napalım kuşum vakit saat gelmemiş demek ki pzt test alayım ben de bi de folic de bitmek üzere benim şu konuşulan kapsül neydi onu alayım yarın
Aslinda bu aksam anneme gelcek cuma diye hafta sonu burda ama kafama bisey yakildi p.tsi mr cektircem bu srbeple hic riske atmak istemiyorum kendimi ancak ptsi aksami ins. Gec kalmayiz
Benim daha adetim bitcekte çalşıcazda oldumu olmadımı diye gün saycam
ohoo en son öğlen girmiştim almış yürümüş topicG Gezginanneadayi89 , Queenfyz büttün dualar sizinle.. verin güzel haberleride ekime hızlı bi giriş yapalımmm
AMİNNN !! 1 yıldır her ay aynı umutla bekleyen biri olarak çok iyi anlıyorum seni..Allah razi olsun canım ağzından ball damlıyor. Ya keske görmesem kırmızıları. Ama eğer bu sadece gecikmeyse , bebiş yoksa , göreyim bir an önce de kurtulayım bu umuttan
Çok zor boyle beklemek. Allah hepimizin kucaklarını doldursun
Gerçektenmi ben bilmiyorum kapisinda hamile olan giremez falan diyor ya ondan sandim yaaa rezillik bilmiyordum degerlendirelimmi frsatlari kuzum sen saglikciydin degilmiTatlim mr zarar verecek birsey degil, sen her firsati degerlendir
Bana kalirsa da kendim adina agustos annesi olcakmisim gibi bir his var icimde sanki bebiş agustosta gelcekmis gibiBiz ağustostan beri burda birlikte gun sayiyoruz, hic anlamazsin nasil gectigini
Takil bize, hayatini yasa
Hamile misin yoksaaa bilemedim şimdi bana bi hamilelik kokusu geldi.yarın da bat.sırası sendeeeİyi akşamlar kızlarrrrrr
Hamiş olanlara soruyorum benim göbek deliğimden aşağıya doğru kahverengi ince bi çizgi oluştu
Belirti olabilir mi acaba
Kafayı sıyordım
İyi akşamlar kızlarrrrrr
Hamiş olanlara soruyorum benim göbek deliğimden aşağıya doğru kahverengi ince bi çizgi oluştu
Belirti olabilir mi acaba
Kafayı sıyordım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?