Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım biz aralıkta devam etcez bebek olayına öyle karar aldk.hem izin konusunda hemde dişlerde rahat rahat biter inşallah.ozamana kadar biraz daha yumurtlama konusunda deneyım sahibi olurum heralde
Bende ptsi mr dan sonra diş taramasi yaptrcam sen geldin aklima bide ona baktrim önüme başka birsey cikmasın skıldim tabi aralık ta güzel yazin biraz sicaktan zorluk çekersin ama ögretmenlerin izin durumu tabi okul başlarinda daha iyi olur herhalde sende yazin 3 ay dinlenmis olursin son 3 ayinda yorulmamiş olursun ins.hakkinda hayrlisi

olacağı da meçhul ya işte umut

olacağı da meçhul ya işte umut
Olsun be canim ne olcak bekleriz bizde Allah büyük dert vermesin olur zamanla biz biraz sabirsiz davranıyoruz okadar senin diş tedavin nasil gidiyor ay bu arada buranin gece kuslarida biziiz

Olsun be canim ne olcak bekleriz bizde Allah büyük dert vermesin olur zamanla biz biraz sabirsiz davranıyoruz okadar senin diş tedavin nasil gidiyor ay bu arada buranin gece kuslarida biziiz
pazartesi dişçiye gidiyorum canım yok yok başka gece kuşlarıda var

Benim daha adetim bitcekte çalşıcazda oldumu olmadımı diye gün saycam

Hoşbuldum kuşummm tebrik ederim ben de senii çok sevindim napalım kuşum vakit saat gelmemiş demek ki pzt test alayım ben de bi de folic de bitmek üzere benim şu konuşulan kapsül neydi onu alayım yarın

Cok tesekkur ederim tatlim, inşallah sizlerin de basina tez zamanda, saglikla...
Bu arada inofolic'ti sanirim canim

Aslinda bu aksam anneme gelcek cuma diye hafta sonu burda ama kafama bisey yakildi p.tsi mr cektircem bu srbeple hic riske atmak istemiyorum kendimi ancak ptsi aksami ins. Gec kalmayiz

Tatlim mr zarar verecek birsey degil, sen her firsati degerlendir

ohoo en son öğlen girmiştim almış yürümüş topic G Gezginanneadayi89 , Queenfyz büttün dualar sizinle.. verin güzel haberleride ekime hızlı bi giriş yapalımmm

Allah razi olsun canım ağzından ball damlıyor. Ya keske görmesem kırmızıları. Ama eğer bu sadece gecikmeyse , bebiş yoksa , göreyim bir an önce de kurtulayım bu umuttan
Çok zor boyle beklemek. Allah hepimizin kucaklarını doldursun

AMİNNN !! 1 yıldır her ay aynı umutla bekleyen biri olarak çok iyi anlıyorum seni..

Tatlim mr zarar verecek birsey degil, sen her firsati degerlendir
Gerçektenmi ben bilmiyorum kapisinda hamile olan giremez falan diyor ya ondan sandim yaaa rezillik bilmiyordum degerlendirelimmi frsatlari kuzum sen saglikciydin degilmi

İyi akşamlar kızlarrrrrr
Hamiş olanlara soruyorum benim göbek deliğimden aşağıya doğru kahverengi ince bi çizgi oluştu
Belirti olabilir mi acaba
Kafayı sıyordım

Biri günduz yazmişti hatrliyorum ogluma ilk hamileligimde falan diye o sen degilsen eger bir ark. Basina gelmis ve paylasmisti sayfayi hatrlamiyorum ama
İyi akşamlar kızlarrrrrr
Hamiş olanlara soruyorum benim göbek deliğimden aşağıya doğru kahverengi ince bi çizgi oluştu
Belirti olabilir mi acaba
Kafayı sıyordım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…