- 5 Eylül 2015
- 617
- 339
- 23
- 35
Ovi testiylemi ogrendin 17. Gunde oldugunu eger 17. Gunde catladysa yumurtan evet 14 daha ekliyceksin regli gecikiyor
Cnm sen bursada mıydın?yanlış mı hatırlıyorum?
öyle yaptım bakalım hayırlısı artık. ben sabırsızlanmıyorum ama kistsiz ilk denemem olacağı için endişeliyimBiz ağustostan beri burda birlikte gun sayiyoruz, hic anlamazsin nasil gectigini
Takil bize, hayatini yasa
bende telefonda konuşurken takma kafana şükür bi sıkıntımız yok olmucak gibisinden ilacınıda içiyorsun şifa olacak inş sana hem hadi artık gelsin ikizlerimiz dedi :) şaşırdım bendeHem batsizim hem bahtsizim bugun ilk defa kocam cocuk istedigini dile getirdi önceleri olur sıkıntı yapma takma kafana der bbeni rahatlatirdi
Gerçektenmi ben bilmiyorum kapisinda hamile olan giremez falan diyor ya ondan sandim yaaa rezillik bilmiyordum degerlendirelimmi frsatlari kuzum sen saglikciydin degilmi
Günaydın arkadaşlarrrrr
Bugün bat ama gelen giden yok
Zaten hep gecikmeli olurum
Ama bugün göğüslerim acıyo bide göbeğimde çizgi oluştu dün eşime de gösterdim hamilesin de bana mı söylemiyosun diyo
1 hafta daha beklicem bakalım :)
İnşallah kuzumya ben olsam 1000 kere test yapmıştıminşallah canım hamilesindir
Hadi yavrummm bize vöster kendinigünaaaaaayyydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr.hala regl olamayanlardan merakla güzel haberi bekliyoooruummm.koşa koşa açyorum bilgisayarı topiğimizin ilk bebişi nerdesiin yavrum hadi acele et
Hem batsizim hem bahtsizim bugun ilk defa kocam cocuk istedigini dile getirdi önceleri olur sıkıntı yapma takma kafana der bbeni rahatlatirdi
hadi bakalım inş. gelmez güzel haberi alırızGünaydın arkadaşlarrrrr
Ama bugün göğüslerim acıyo bide göbeğimde çizgi oluştu dün eşime de gösterdim hamilesin de bana mı söylemiyosun diyo
Günaydın arkadaşlarrrrr
Caniim, hic stres yapma, benim de esim hep istiyorum diyordu aksine ben diyordum hemen olmayabilir, biraz bekleyebiliriz, bu normal bir süreç vs.diye onun beklentisini azaltiyordum. Beklenti cok oldukca hayal kirikligi da buyuk olur..
Rabbim yazdi vaktini bebisin gelecegi gunun, bize dusen sabirla inancla beklemek.. Elbet olacak Allahin izniyle, sen elinden geleni yapip gerisini O'na birak...
İnşallah kuzum
Bekliyoruz bakalım iki gün önce yaptım negatifti zaten test de almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?