- 29 Temmuz 2015
- 350
- 543
- 103
- 36
Cnm sen bursada mıydın?yanlış mı hatırlıyorum?iyiym bebişim sen nasılsın...Çalışmalar bu ay aksadı biraz ama ovl. da bir kere çalışabildik bayramdan dolayı...Bakalım neler olcakaman zaten bendeki umutlar ameliyata kaldı yahu 3 ayı doldurayım da gideyim bir kestaneyi çizdireyim
Belki gec dollenme olmuştur test negatf cikar teste bagli kalma kuzumSaol canimm, bat bugün du. Dun sabah test negatif ti. Kafam allak bullak
İyi akşamlar kızlarrrrrr
Hamiş olanlara soruyorum benim göbek deliğimden aşağıya doğru kahverengi ince bi çizgi oluştu
Belirti olabilir mi acaba
Kafayı sıyordım
Belki gec dollenme olmuştur test negatf cikar teste bagli kalma kuzum
Öyle catladiysa en erken 6 ila en gec 11 gunde yumurta dolleniyor diye okumustum internetten bu sebebple sabirsizlanmayip bat gününü beklemeli insanlar diye bir cok kez sahit oldum video ve yazilan yazilarda canimBenim 17. Gün sol kasigimda full ağrı sancı olmustu. Acaba o gün mu çatladı diye düşünmeye başladım. Ve öyleyse de çatladiktan kaç gün sonra idrarda çıkıyor?
Allah hayirli zamanda sağlıklı bebişleri göbüşlwrimize doldursun kuzum birakmak yok kendimizi çalışmak bizden takdir rabbimdenkızlar bugun en yakın arkadaşımın hamilelik haberini aldım daha 2 ay oldu evleneli ve korunuyorlardı 5 haftalık hamileymiş çokkkkkkkk sevindimmmm çok mutlu oldum onun adınaa ama bir yanımda kırıldı ne yalan söyliyim sanki ben ugrastıkça olmuyor hep baskalarının hamişlik haberini alıyorum yaaaaaa ben ne zaaman yaşıcam bu güzel duyguyu
Evet cnm mr a girebilirsin tomografi ve röntgenden uzak dur randevu saatinde git hemencik çektir çık genelde mr la bt yakın oluyorGerçektenmi ben bilmiyorum kapisinda hamile olan giremez falan diyor ya ondan sandim yaaa rezillik bilmiyordum degerlendirelimmi frsatlari kuzum sen saglikciydin degilmi
Allah hayirli zamanda sağlıklı bebişleri göbüşlwrimize doldursun kuzum birakmak yok kendimizi çalışmak bizden takdir rabbimden
Yanlış hatırlıyomuşum listeyebaktımdaCnm sen bursada mıydın?yanlış mı hatırlıyorum?
Öyle catladiysa en erken 6 ila en gec 11 gunde yumurta dolleniyor diye okumustum internetten bu sebebple sabirsizlanmayip bat gününü beklemeli insanlar diye bir cok kez sahit oldum video ve yazilan yazilarda canim
Amiiiiinnnn bu arada senin ovi testlerine baktim aynisi benim basima geldi şoyleki eger bu ikinci cizgin koyu ya bi 5 gun sonra falan sanirim seninde öyle oste o git gide hep ayni renk koyulukta cft cizgi cikarsa hamişsin devam et ovi testlerine ama eger silikleştiyse ki benim oyle oldu tam ovi günün o ikinci kez koyu geldigi zamanmiş yani ilk ovide cikan koyu cizgi yumurtanin olgunlastigi ve git gide büyüdüğü donemmis 2 ila 4 gunde çatlayabilirmis muhtemelen o koyu ikinciye gördugun cizgide catladi senin yumurta ama insan vücudu asla 5 gun arayla iki kez yumurtlamazmiş regli doneminde birkez yumurtayi ya atiyoruz ya dolleniyor yani ben cok okudum basima geldigi icin sana yazamadim oglen boyle bisey olmus olabiliröyle canımcım ama insan ister istemez çöküyo Allahım en kısa zamanda bize de nasip etsinn bu topik bu arkadaşlıklar hepimize uğur getirsin
Ovi testiylemi ogrendin 17. Gunde oldugunu eger 17. Gunde catladysa yumurtan evet 14 daha ekliyceksin regli gecikiyorİste bilmiyorum ki yumurtlama 17 de mi oldu bu sefer. Normalde 14 de oluyordu. Ona gore bugün bat. Ama eğer yumurtlama o gün olduysa belki de daha var mi bat a :/
Amiiiiinnnn bu arada senin ovi testlerine baktim aynisi benim basima geldi şoyleki eger bu ikinci cizgin koyu ya bi 5 gun sonra falan sanirim seninde öyle oste o git gide hep ayni renk koyulukta cft cizgi cikarsa hamişsin devam et ovi testlerine ama eger silikleştiyse ki benim oyle oldu tam ovi günün o ikinci kez koyu geldigi zamanmiş yani ilk ovide cikan koyu cizgi yumurtanin olgunlastigi ve git gide büyüdüğü donemmis 2 ila 4 gunde çatlayabilirmis muhtemelen o koyu ikinciye gördugun cizgide catladi senin yumurta ama insan vücudu asla 5 gun arayla iki kez yumurtlamazmiş regli doneminde birkez yumurtayi ya atiyoruz ya dolleniyor yani ben cok okudum basima geldigi icin sana yazamadim oglen boyle bisey olmus olabilir
canım benim ilgilenip yazdığın için teşekkür ederim..testleri yapmaya devam edicem bakalım hayırlısı ne ise hakkımda o olsun inşallah hep koyu giderde güzel haberler veririm
Birde ben cok net hatrlamiyorum ama zeynep ark. Vardi hatrlarmisin oda ovi testinun kotulugu ile ögrenmişti bebgini birde yanilmiyorsam @nlnmtl bahsetmiş öglen galiba onlarda da öyle olmuştu Allah hayrlisini versin canim
Biri günduz yazmişti hatrliyorum ogluma ilk hamileligimde falan diye o sen degilsen eger bir ark. Basina gelmis ve paylasmisti sayfayi hatrlamiyorum ama
O bendim canim. Su an ayni cizgi bende de var. Ilk gebeligimde de olmustu. Aslinda bu kadar erken olmazmis ama kisiden kisiye gore degisiyor. Insallah guzel haberdir
Canimmm benimm mesajini gormemissin eski bildirimlere bakınca gordum kusura bakmaİns hayirlisi ile güzel haberleri paylaşırız cekmekoyde yim ben anadolu yakasında sen nerdesin
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?