- 16 Ağustos 2015
- 589
- 435
- 23
- 34
ay kiyamam ya bana da cok oluyor allah soyletti diyelimgünaydın hamileler diye okudum yaa
canim ben buna tikliyorum ama baska bisey açılıyorMelinas Mom - Merve Öztürk - Melina - Bir Tüp Bebek Başarı Hikayesi...
buldum kuzum incelemedeyim,bak sen de
canim ben buna tikliyorum ama baska bisey açılıyor
anma ,çağırma canım.rabbim hiç bi kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş.güzel şeyler düşünelim .rabbim güzel yazılar yazmış olsun.Ben o süreçleri yaşamaya yetecek psikolojiye su an bile sahip değilim. Allah kimseyi böyle zorlu süreçlerle sınamasın çok zor. Dilerim hepimiz güzel ve kolay dönemlerden geçerek hamile kalmayı başarabiliriz. Yazılanlarda çikolata kisti hastalarının da hikayeleri var..Zorlu süreçler ,yumurtalık rezevrlerinin azalması vs...Dilerim ben Allahın sevilen kuluyumdur ve beni böyle zorluklarla sınamaz ....hali hazırda bir çok soruna gögüs germeye çalışıyorken ve hayatımdaki hiçkimseye belli etmemeye çalıyorken güçlü durmaya gayret gösteriyorken bu süreç benim için bir felaket olabilir! Rabbim herkesi korusun.
canım ben içini dökmen rahatlamana yardımcı olacaksa dök,biz burada paylaşmak için varız unutma.cansu1109 sağol kuzummm aynen dediğin gibi cennette sefaacim olarak gitti cçoksukur kii sşefaat edecek anneciginee ..
Melinasmomu okuduğumda yeni kaybettigim zamanlardı aglaya aglaya okudum surekli kaybedisleri çok etkileyici .
#kucagiboslohusayasaygi 'yı başlatmıştı . o kazad zor ki yavrum cennete gitmiş karnında dikiş acisu kalbinde kuzunun aaçısı goguslerin yavrun gelecekte içecek diye hazırlanmış sutlerle ve sen kabullenemedigin acinin ev sahibi olmussun . yan odadan gelen bebek sesleri . sanıyorsin ki benim yavrum agliyo .. Neyse kızlar ben yine başladım anlatmaya . hüzünlü şeyleri konusmayalim
inanılmaz bi olay bu beyin resmen esir alıyor seni,ilk zamanlarda hiç bi sıkıntı yok 10dan geriye sayım başladığında sürekli o güne odaklısın.kafadan atabilenlere sonsuz tebrik .ama ben yapamıyorum :/kadın demiş ki:
Zaten hep demezler mi ‘Kafasından attığı gün hamile kaldı’ diye? Her duyduğumda tüylerimi diken diken eden bu cümle ne yazık ki doğruymuş. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ama destek alarak lütfen bunu yapmaya çalışsınlar…
sanırım gerçekten destek almak gerekiyor
ben okudum ama içim parça parça oldu resmen rabbim güzel yazılar yazmış olsun herkeseben bu hikayeyi daha fazla okuyamayacağım çok fena oldum....hamilelik haberimi alırsam bu seferde kafamda acaba bunları yaşarmıyım korkusu ile sevincime gölge düşürmek istemiyorum....Allah isteyen herkese sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin....
Cennet MeleGim Allah sana senin gibi durumda olan herkese yardım etsin ...zor ama geleceğe ümitle bakmanız hepimizi ve ailenizi çok mutlu edecektir....
Canım benim her karanlığın sonunda mutlaka ışık vardırcansu1109 sağol kuzummm aynen dediğin gibi cennette sefaacim olarak gitti cçoksukur kii sşefaat edecek anneciginee ..
Melinasmomu okuduğumda yeni kaybettigim zamanlardı aglaya aglaya okudum surekli kaybedisleri çok etkileyici .
#kucagiboslohusayasaygi 'yı başlatmıştı . o kazad zor ki yavrum cennete gitmiş karnında dikiş acisu kalbinde kuzunun aaçısı goguslerin yavrun gelecekte içecek diye hazırlanmış sutlerle ve sen kabullenemedigin acinin ev sahibi olmussun . yan odadan gelen bebek sesleri . sanıyorsin ki benim yavrum agliyo .. Neyse kızlar ben yine başladım anlatmaya . hüzünlü şeyleri konusmayalim
amiin inşallah kuzummmmmay kiyamam ya bana da cok oluyor allah soyletti diyelim
bu neee ov. mu yoksaaaaaaaa hcg miiiiiiiBu ikinci cizgi hic mi belirgin olmaz arkadaş
ovulasyon canim ben bunda göremiyorum cizgigi hamilelige daha cok varbu neee ov. mu yoksaaaaaaaa hcg miiiiiii
yüreğim uçtu bi anda heeeovulasyon canim ben bunda göremiyorum cizgigi hamilelige daha cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?