Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

gecenin bomba şarkısı eskilerden geliyooo.çoğu kişinin anılarında kalan bi şarkdır muhtemelen

Canım bende melek annesiyim seni çok iyi anlıyorum hemde iki bebegimi erken doğumla kaybettim 5 ay oldu beklemedeyim bende insallah en kisa zamanda kavusursuz bebeklerimize.

bu şarkıyla kendimi bertaraf edip iyi geceler diliyorum herkese ,güzel haberler alacağmz günlere uyanmak dileğiyle

Canım bende melek annesiyim seni çok iyi anlıyorum hemde iki bebegimi erken doğumla kaybettim 5 ay oldu beklemedeyim bende insallah en kisa zamanda kavusursuz bebeklerimize.

Kuzumun cennet arkadaşının annesi ne diyeceğimi bilemedim acimiz bir sevincimizde bir olur inşallah . kaç haftalıkken kaybettin. Onlardan ayrı kalmak çok zor çok acı ( inşallah kardeşlerini gönderirler cennetten

daha bloğu tamamlamamış 8kez tedavi 2 kez kayıp ve 3.de tutuyo.sabrını vermış allahım.yazının devamını beklıyorum detaylarını bende
evet mesaj attim bayana notlar almis o surecleri tek tek yazmis toparlayip hepsini atacak bloga

Kızım 5 aylık, oglumda dört aylikti erkenden doğum sancısı geldi birden doğdu lar ikincide rahim ağzı dikisi olmuştu oda tutmadi bebegimi maalesef

günaydın herkeseeee ilacımı kullandım düzenli bugünde yumrutalık kontrolüm var hadi hayırlısı belki iğnede vurur doktorum bilemiyorum...

Günaydın kızlar benim sat 21.09 bat 19.10 ama tabi ağustos 8 inde kürtaj olduğum için bat zamanında olmayabilir ama siz yinede beni de ekleyin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…