- 16 Ağustos 2015
- 589
- 435
- 23
- 34
ekliyorum yaş kaçdeğerli konu sahibi
beni de ekleyebilir misin?
SAT:22 EYLÜL
BAT:18 EKİM
İSTANBUL 4.AY
Canım bende melek annesiyim seni çok iyi anlıyorum hemde iki bebegimi erken doğumla kaybettim 5 ay oldu beklemedeyim bende insallah en kisa zamanda kavusursuz bebeklerimize.sasknn öyle canım imtihanimin bilincindeyim sabretmeye çalışıyorum ama çevre faktörü beni benden alıyor . acıyan gözler tekrar hamile olup olmadığımi soranlar oğlum yokmuş gibi davrananlar dengesiz konuşanlar ne ararsan var . patik giydim bende anca ısındı çok sancim var var kırmızıdan mi belirti mi bilmiyorum seninde mi böyle canım
banu86 ikincisi 7 hhaftalıkti banumm ( düşük açısı yuregi yyakıyor evet fakat doğmuş bir çocuğun açısı çok baskaymis terör belasina giden o yiğit anneleri ne çok acı cekiyordur kim bilir (
@Gezginanneadayi89 canım benim Duan için çok tesekkur ederim Rabbim sana da ennn hayırlı zzamanda nasip etsin
Canım bende melek annesiyim seni çok iyi anlıyorum hemde iki bebegimi erken doğumla kaybettim 5 ay oldu beklemedeyim bende insallah en kisa zamanda kavusursuz bebeklerimize.
evet mesaj attim bayana notlar almis o surecleri tek tek yazmis toparlayip hepsini atacak blogadaha bloğu tamamlamamış 8kez tedavi 2 kez kayıp ve 3.de tutuyo.sabrını vermış allahım.yazının devamını beklıyorum detaylarını bende
Kızım 5 aylık, oglumda dört aylikti erkenden doğum sancısı geldi birden doğdu lar ikincide rahim ağzı dikisi olmuştu oda tutmadi bebegimi maalesefKuzumun cennet arkadaşının annesi ne diyeceğimi bilemedim acimiz bir sevincimizde bir olur inşallah . kaç haftalıkken kaybettin. Onlardan ayrı kalmak çok zor çok acı( inşallah kardeşlerini gönderirler cennetten
kasılmalar ya öyle ağır değil yanisasknn nasıl kasılmalar canim
çatlatma iğnesi mi ?günaydın herkeseeee ilacımı kullandım düzenli bugünde yumrutalık kontrolüm var hadi hayırlısı belki iğnede vurur doktorum bilemiyorum...
evet kontrol sonrasında duruma göre yapıp yapmıyacağı belli olacaktı hiç olmadım. iğneden korkmam ama olduktan sonra ağrı sancı yapıyomu bilmiyorumçatlatma iğnesi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?