- 25 Mart 2010
- 4.202
- 3.017
- 133
AY HADİ İNŞALLAH KUZUM... AMİN...![]()
Varmı bir belirtin birşeyin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AY HADİ İNŞALLAH KUZUM... AMİN...![]()
çok var kuzum iki hafta önceden sol kasık batmaları göğüslerde büyüme . akıntı. halsizlik ... bel ağrısı...aşırı yemek yeme hissi ..aşırı tuvalete gitme iki gündürde bulantıda artış baş dönmeleri .. sağ kasık batmaları ara sıra giren adet sancısı gibi sancı(adet öncesinde genelde olmaz adetin ikinci günü olur bende) daha değişik değişik... kısmet.. sende neler var?Varmı bir belirtin birşeyin :)
çok var kuzum iki hafta önceden sol kasık batmaları göğüslerde büyüme . akıntı. halsizlik ... bel ağrısı...aşırı yemek yeme hissi ..aşırı tuvalete gitme iki gündürde bulantıda artış baş dönmeleri .. sağ kasık batmaları ara sıra giren adet sancısı gibi sancı(adet öncesinde genelde olmaz adetin ikinci günü olur bende) daha değişik değişik... kısmet.. sende neler var?
gozun aydın canım saglıkla kucagına alırsın insaallah.Kizlar kanda cikti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
bende iki gündür bekliom belki erken gelir diye koydum .. birde mide yanmam var ara sıra oluoHiçbirşey yokkkkkkkkk :) adet sancı başlardı bat da bir kaç saat içinde hastalanırdım. hafif arada sanki sancı var gibi ama geçiyo sonra anlamadım. Mide bulantım var ama bunun için erken oldugunu düşünüyorum üşütmeden olabilir. ped koydum akşamdan beri bekliyorum valla.
bende iki gündür bekliom belki erken gelir diye koydum .. birde mide yanmam var ara sıra oluo
yok kuzum kişiden kişiye değişirBende hiçbirşey yok yaaaaa bende bir anormallik var o zaman pffff
yok kuzum kişiden kişiye değişir
merakla heyecanla bekliyoruuum canım benim :)günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
bende şimdi doktordan geldim, sonuçlarım cıktı ama bu sefer de doktor yoktu
yarın öğleden sonra tekrar gidicem bakalım![]()
ayyyy çok sevindimmmm gözümüz aydın canımm rabbim sonunu güzel kılsın inşallah darısı başımızaKizlar kanda cikti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
pazar yapmıştım sanırım beyaz hayali bi çizgi çıkmıştı o günden beri yapmıom biraz sters biraz heyecan var... geç döllenmedir belki bazen bir hafta yada bi kaç gün geriden takip ediyo olma olasılığı var.ondan bekliorum yarın yapıcamvalla bu stres beni öldürecekkkk...hiç test yaptınmı canım?
oh bee sonunda şeytanın bacağını kırdık!Kizlar kanda cikti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
pazar yapmıştım sanırım beyaz hayali bi çizgi çıkmıştı o günden beri yapmıom biraz sters biraz heyecan var... geç döllenmedir belki bazen bir hafta yada bi kaç gün geriden takip ediyo olma olasılığı var.ondan bekliorum yarın yapıcam
sanırım ... başka marka aldırcam eşime bugun alcaktı bakalım ... yarın yapıcamm...Ben dün dayanamdım yaptım ama koca bir negatifhayali çizgisi bile yok :) senin şansın daha yüksek o zaman
![]()
inşallah güzel haberler alırsın canımsanırım ... başka marka aldırcam eşime bugun alcaktı bakalım ... yarın yapıcamm...
amin inş sendeinşallah güzel haberler alırsın canım
hayırlı uğurlu olsun inşallahKizlar kanda cikti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
senden de güzel haber bekliyopruz artık canım benim :))Benimde bat bugünnnnnnnnnnnn....bekliyorum gelen giden yokkkk.....ayh hadi inşallah ikimiz birden alırız haberiiiiiiii
umutsuzluk yok sakınöylede cnm ama bazı sebeplerden solay yoruluyo insan
bu bizim ilk hamilemizgozun aydın canım saglıkla kucagına alırsın insaallah.
banu86 listedede hamiş olanları yanına ikon koysan guzel olur cnm daha rahat gormus oluruz