- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
ay ben onu var yaaabiraz egolu kışa denk gelirse hasta olsam hava kötü gelemicem desem burnumdan getirir ben sana demiştim diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben onu var yaaabiraz egolu kışa denk gelirse hasta olsam hava kötü gelemicem desem burnumdan getirir ben sana demiştim diye
8 de yapıyorum galiba ben deneden sayılmasın canım sayılır tabiki kaçta yapıyosun 8den önce yazıyodu sanki testte
8 de yapıyorum galiba ben deonu 7ye alayım o zaman ben garanti olsn
![]()
akşam20,30 u geçirme canım
Bencedehayran kaldım resmen sanaaaa bence siz küs falan değilsiniz birbirinize nazlanıyorsunuz![]()
20:00 de yapıyodum ben onu 19:30 alayım garanti olsun .)akşam20,30 u geçirme canım
ne yapıon cancağzım♥20:00 de yapıyodum ben onu 19:30 alayım garanti olsun .)
ovulasyon testinden bahsediyoruzne yapıon cancağzım♥yeni geldim topiğe bi konudur almış başını gitmiş hiç bişi anlamadn sizi dinliom ...
![]()
ov.testi kuzum :))ne yapıon cancağzım♥yeni geldim topiğe bi konudur almış başını gitmiş hiç bişi anlamadn sizi dinliom ...
![]()
ovulasyon testinden bahsediyoruz
haaa tamam bnde konuya fransız kaldımツov.testi kuzum :))
iyi kışa gelirse içimde tutarım sizin hatrınız için deseydin....Hasbinallah hamile kalacam diye uğraş tuttu tutmadı...kırmızılar geldi gelmedi.....bide işyerine beğendir...millet kafayı mı yemiş ya....Vallahi ya işin yoksa ay sonunu bekle. bide benim müdürüm dün demezmi bak doğumunu yaza getir kışın yoğun oluyorum izin mizim yok diye sinirim oynadı.
bugün izinli canım oazrass nerelerde bugün çalışmıyo mu acaba?
günaydın mukocumm naberrgünaydın canlar.....
hoşgeldin sanad günaydın ツgünaydın canlar.....