Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

acaba kışa getirsem işler yoğun diye benı çıkartırmıki işten bilemedim çalışmayada ihtiyacım var
canım zamanını biz bilemiyoruz ki nasıl ayarlama yapıcaz ,allah biliyo zamanını planlamaya gelmez,hamileyken işten cıkaramaz artık yasalar bu konuda esnek değil. ayrıca allah kararlamıştır bunu düşünüp de bebek olayını sakın sakın etkileme

asl zaten kadınlar daha gıcık oluyo

evet maalesef genelde öyle erkekler daha anlayışlı bencede. bide bukadın sorunlarımıda biliyor troid nodülü hashimato falan var bende ilaçla yeni düşürdüğüm değerleri bi an önce yap diyeceğine destek olacağına :(

cansu1109 cansu1109 bunun koyulaşmasına daha var tatlım en az 4-5 gün ama bu 2.çizgi bile mutlu edebiliyo biran insanı gebelik testi olsa keske
var var bence de :) bu 2.test zaten ilki çok belli belirsizdi yavaş yavaş koyulaşcak heralde koyu olduğunda hemen maç olmalı dimi :D ahhh keşkeee canımmm keşkeeeee

evet maalesef genelde öyle erkekler daha anlayışlı bencede. bide bukadın sorunlarımıda biliyor troid nodülü hashimato falan var bende ilaçla yeni düşürdüğüm değerleri bi an önce yap diyeceğine destek olacağına :KK43:
aman hiç sallama bile yaaa pis kadın allah herkesin gönlü kadar veriyo boşver..

aman hiç sallama bile yaaa pis kadın allah herkesin gönlü kadar veriyo boşver..

takmamaya çalışıyorum zaten dediğin gibi allahın bileceği şey ama ben hazır yaş 30 değerlerim normal kusura bakmasın şansımı denicem tabiki :)

takmamaya çalışıyorum zaten dediğin gibi allahın bileceği şey ama ben hazır yaş 30 değerlerim normal kusura bakmasın şansımı denicem tabiki :)
e heralde canım yaa o kim oluyomuş yani kendini böyle bi konuda dış kapının mandalı bile görmesin :D

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 34
Back
X