Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızlaaarrrr
Sol tarafımda acaip batmalar var kasılıyorum
Bat a 6 gün kaldı, kasılma dışında bi belirtim yok sadece hafif göğüslerim şişti gibi hissediyorum
Yarın doktora gidicem bakalım :) :)

doktora giden kızceler bol şans iyi haberlerle bekliyoruz sizi

her gün böyle mi çıkıyor?buna göre yumurtlama bugün ya da yarın

işte canım problem de o ya hep böyle pozitife yakın çıkıyor geçen ay da hep böyle çıktı adetim 9-10 gün önce geldi 2 gündür yapıyım bakalım dedim gene aynı çıktı

işte canım problem de o ya hep böyle pozitife yakın çıkıyor geçen ay da hep böyle çıktı adetim 9-10 gün önce geldi 2 gündür yapıyım bakalım dedim gene aynı çıktı
sen adetin biter bitmez yapmaya başla onları yan yana koy her gün bu koyulukta değildir olamaz.her gün yumurtlama demek ama hormonal bir problemin varsa ovulasyon testini bırak.düzenli ilişkiyle zaten olur(amaaa terzi kendi söküğünü dikemez)

geçen ayda full hep böyleydi vallahi bir tiroid problemim var ondanda ilaç kullanarak düzene sokarız dedi doktorum ama bilemiyorum..

Eklentiler

• 20150907_234712.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 44
geçen ayda full hep böyleydi vallahi bir tiroid problemim var ondanda ilaç kullanarak düzene sokarız dedi doktorum ama bilemiyorum..
aslnda bu testte 14-15.günler yumurtlamışssın.tabi diğer günlerinde koyuya yakın,bilmiyorum ki kullandğın ilaçlarn etkisi mi var,?

mimosa00 canim bende de dusukten sonra prolaktin ve troid cikti '(( endokrine gittim daha dusuk cikti ama yine gebe kalmaya engel dedi bu ay ilaç yazdı 25lik . kalp çarpıntısı yapınca bıraktım ( sende ikisinin değerleri nedir

canım umutlandırmayım ama geç döllenme olabilir bu forumda benzerini okudum değer sonradan katlanmış çok umutlanma ama gebelik testi yap istersen yarın falan
İnşallah cnm sadece kasık ağrım vardı buna goğuslerde eklendi bir kaç gündür yarın kan versemmi diye düşünmüyor değilim ama geç dollenmeyse çıkarmı kii daha mı fazla beklemek gerek bilemiyorum

canım benim tiroid 6 küsur çıktı prolaktin de 42ydi. doktor tiroidi 2'nin altına çekersek prolaktinde otomatikman düşer dedi ben euthyrox diye bir ilaç kullanıyordum ilk başlarda bende de kalp çarpıntısı yaptı fakat normalmiş belli bir süre sonra geçti çarpıntı bence devam et ilaca..

aslnda bu testte 14-15.günler yumurtlamışssın.tabi diğer günlerinde koyuya yakın,bilmiyorum ki kullandğın ilaçlarn etkisi mi var,?

ilaçların etkisi olduğunu sanmıyorum ama yine de yarın bir sorayım bakalım doktora gene de yardımın için teşekkürler

ayn 23 ünde yaptırdıysan yarın yükselmiş çıkması lazım gebeysen 10 a yaklaşması gerek .kan ver ozaman anlaşılır değer sabitse ya da düşükse gebe değilsindir.

mimosa00 bende de 6 çıktı endokrine gittim o hafta 2.4 çıktı 1 ay sonra başka endokrine gittim ilaç kullanmadim tabi 2.9 çıktı . arkadaşım kronik hasta 7-8 hep diyo ben ttüm hamilwliklerimi bu değerle Kaldim ablamda böyle yüksekken hamile kaldı sorun yasayabilirsin seninki çok yüksek değil diye . ama bende biran önce.hamile kalmak istediğim içinne yyapacağımi sasiedim sen ne.dusunuyorsun

ayn 23 ünde yaptırdıysan yarın yükselmiş çıkması lazım gebeysen 10 a yaklaşması gerek .kan ver ozaman anlaşılır değer sabitse ya da düşükse gebe değilsindir.
Eğer yarın sabah fırsat bulabilirsem giderim benim 5 yaşında kızım var yarın anaokulunda ilk günü yanında olmam gerek ama akşam acilde yaparlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…