Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım şimdi benim doktorum bende tiroid yetmezliğinin olduğunu yani az çalıştığını söyledi belki başka değerlere de bakarak yorum yapıyor olabilir.fakat bana 2'nin altına aldığında gebeliğin oluşabileceğini söyledi.senin arkadaşının nasl bir trioid rahatsızlığı var anlıyamadım ki onlar da değer yüksek olması gerekiyor bende düşük olması gerekiyormuş herkesin ki farklı demekki ama en doğru yorumu doktorun yapar doktorunu dinle canım sen kimseye bakma

kızlar bişi sorucam bu forumda da görmüştüm klorakla gebelik testi yapma biraz önce denedim sizce ne kadar güvenilirdir çnkü sonuc baya güzel çıktı

kızlar bişi sorucam bu forumda da görmüştüm klorakla gebelik testi yapma biraz önce denedim sizce ne kadar güvenilirdir çnkü sonuc baya güzel çıktı

Ayni testi karbonat ve limonla da yapiyorlarmis ama ne kadar dogrudur bilemem. Hamile biri yapsa da anlasak :)))

Günaydın yeni topiğimizin güzel hanımları....bayramda pek giremedimm...Ama hep aklımdaydınız....Nasılsınız bakalım....Enerjileri topladınız mı :) bu ay benden pek umut yok sadece ovulasyonda çalışabildik malum eşimin ailesinin yanındaydık...o yüzden çok küçük ihtimal var. ama olsun önümüzdeki ay bomba gibi giriş yapacağım :)

kızlar günaydın, bayram tatili nedeniyle giremedim, beni unutmayıp konuya dahil ettiğiniz için teşekkür ederim ;
banu86

Günaydın arkadaşlar
Doktordayım bekliyorum ama kadıklarımda ki ağrı arttı
Gelişmeleri yazarım
Musmutlu haftalarımız olsun

kızlarrrrr günaydın herkese .. tatilde girmeye çalıştım ama tele virüs bulaşmıs sanırım internet sayfaları bi süre sonra kapandı hep yazamadım yeni sayfamız hayırlı olsun inşallah .. benm adet 22 eylüldü ama hala olmadım . testte yapmadım elimde yoktu çünkü ..
ama sanki adet belirtilerim var son 2 aydır düzenliydi ama yine gecikmeli gelecek sanırım ..
bugun test alıp yapayım diyorum ama negatifi görmekten de korkuyorum

bu arada akşam dayanmayıp şu çamasır suyunu denedim mübarek sallayıp açılmış maden suyu gibi köpükler tasıyodu nerdeyse
ama inanmıyorum ben ona hamileelik dönemimde denemiştim hiç köpürmemişti merakımdan yaptım sadece

Günaydın arkadaşlar
Doktordayım bekliyorum ama kadıklarımda ki ağrı arttı
Gelişmeleri yazarım
Musmutlu haftalarımız olsun

Canım benim ara verince karıstırdım ne için doktordasın? bebiş için mi eğer öyle ise hayırlı haberler alalım inşallah :)

Canım benim ara verince karıstırdım ne için doktordasın? bebiş için mi eğer öyle ise hayırlı haberler alalım inşallah :)
kuzum öylesine kontrol için gittim son zamanlarda kasıklarımda ağrı var yatamıyorum artık
erken gebelik testi yaptım ama cıkmadı
doktor progesterona bakmak istedi kan verdim
gebelik henüz belli olmaz dedi, bir hafta geçince test yaptır daha sağlıklı olur dedi
eğer adet olursam 2. günü hormonlara bakılcak ve sanırım aşılama yapılcak, tedaviye başlayalım dedi

bakalım hayırlısı inşallah

hayırlısı olsun inşallah
hangi dra gittin ?
aşılamayı bizde düşünüyoruz kasım aralık gibi

hayırlısı olsun inşallah
hangi dra gittin ?
aşılamayı bizde düşünüyoruz kasım aralık gibi
AKın beye gittim üniversiteye geçmiş
baya ilgilendi, rahimde kalınlaşma var dedi 12 mm olmuş şimdiden
rahim kalınlaşması ii bişey sanırım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…