mimosa00 bende de 6 çıktı endokrine gittim o hafta 2.4 çıktı 1 ay sonra başka endokrine gittim ilaç kullanmadim tabi 2.9 çıktı . arkadaşım kronik hasta 7-8 hep diyo ben ttüm hamilwliklerimi bu değerle Kaldim ablamda böyle yüksekken hamile kaldı sorun yasayabilirsin seninki çok yüksek değil diye . ama bende biran önce.hamile kalmak istediğim içinne yyapacağımi sasiedim sen ne.dusunuyorsun
kızlar bişi sorucam bu forumda da görmüştüm klorakla gebelik testi yapma biraz önce denedim sizce ne kadar güvenilirdir çnkü sonuc baya güzel çıktı
Ayni testi karbonat ve limonla da yapiyorlarmis ama ne kadar dogrudur bilemem. Hamile biri yapsa da anlasak :)))
bu arkadaş hamile yaptıgı testler böyle çıkmış
Günaydın arkadaşlar
Doktordayım bekliyorum ama kadıklarımda ki ağrı arttı
Gelişmeleri yazarım
Musmutlu haftalarımız olsun
Günaydın arkadaşlar
Doktordayım bekliyorum ama kadıklarımda ki ağrı arttı
Gelişmeleri yazarım
Musmutlu haftalarımız olsun
kuzum öylesine kontrol için gittim son zamanlarda kasıklarımda ağrı var yatamıyorum artıkCanım benim ara verince karıstırdım ne için doktordasın? bebiş için mi eğer öyle ise hayırlı haberler alalım inşallah :)
asıl ben senden güzel haberler bekliyorumcanmmm güzel haberlerle gel inşallah
asıl ben senden güzel haberler bekliyorum
beta hcg ne baktır nolaaaaarrrrrrr
hayırlısı olsun inşallahkuzum öylesine kontrol için gittim son zamanlarda kasıklarımda ağrı var yatamıyorum artık
erken gebelik testi yaptım ama cıkmadı
doktor progesterona bakmak istedi kan verdim
gebelik henüz belli olmaz dedi, bir hafta geçince test yaptır daha sağlıklı olur dedi
eğer adet olursam 2. günü hormonlara bakılcak ve sanırım aşılama yapılcak, tedaviye başlayalım dedi
bakalım hayırlısı inşallah
AKın beye gittim üniversiteye geçmişhayırlısı olsun inşallah
hangi dra gittin ?
aşılamayı bizde düşünüyoruz kasım aralık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?