Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Yani normalde yoktu; dogum kontrol hapi kullanmadan once en fazla 1-2 gun gecikme yasamisligim vardir. Hap kullanirken zaten nerdeyse saati belliydi. Hapi biraktigim ilk ay 1 hafta gecikti ama dr.strese bagladi.
ben yanlis animsamisim seni pco lu diye biliyordum

Kızlar acill yardım (( bu ayın başında denize gittim reglimin 3. Günü falandi normalde çok yoğun gelirdi bu ay öyle gelmedi denize gittim kesildi leke leke devam etti . geldikten sonra belimde sancı oldu sanki günlerce iş yapmisim duramiyorum gibi yumurtlamadaki akintim bitti ağrı devam etti şimdi de ağrı yoğunlaşıyor ve bembeyaz akıntı geliyor ;((( galiba iltihaptan. Haziranda düşükten sonra antibiyotik aldım aynı ilacı kaybettigim vbebegime doğum yaptıktan sonra aldım. aartık ilaç gormek istemiyorum . bana çözüm bulun kızlar (((

Canim bence yarin doktoruna gorun, enfeksiyon olabilir belki. İhmal etme derim gecmis olsun simdiden

gebe olma ihtimalin varmıki acaba??

Dusukte adet oolacağım gün belime sancı giriyordu hatta kırmızı gorcem diye bekliyordum . ilk aacaba öyle mi diye düşündüm fakat bu kadar erken başlamazdi sancim keşke olsa . oslem_dr xanim . .
junemayapril doktorumu xok seviyorum ama iltihaplanma cok dedigimde direkt ilac yazmisti bu yuzden gitmek ilac almak isremitorum ilacsiz tedaviiii olayim biktim artik hamilelik gecirdim ilac digum yaptim ilac hamile kalmak istedim ilac dusuk yaptim ilac ;((

mecbur canm doktorları ilaç sektörü esir almış durumda,sen yine de o yaşadıklarını bi kenara bırakarak tekrar git doktora.elimiz mahkum.

banu86 hindistan mıydı hatırlamıyorum tam olarak ama ölmek üzere olan hastaya antibiyotik verirlermiş :)) bense 4-5 ay içinde iki defa yoğun haplar içtim . şimdi diyorum gidip test yaptirayim sonra çıkarsa bitkisel çözümler bulayim ne dersiniz :)

sana cevap yazdıktan sonra o aklıma geldi ,sen yine git muayene ol teşhisi koysun ilaçları alma bitkisele ordan dönersin

Kızlaaarrrr
Sol tarafımda acaip batmalar var kasılıyorum
Bat a 6 gün kaldı, kasılma dışında bi belirtim yok sadece hafif göğüslerim şişti gibi hissediyorum
Yarın doktora gidicem bakalım :) :)

merhaba kızlar sonunda eşim işe başladı bilgisayarı kapabildim yarın doktora gidiyorum tiroidlerime ve prolaktinime bakıcak bakalım ilaçlar ne kadar fayda etmiş görücez adetin 11.günü ama yaptığım her ovulasyon testi pozitife yakın çıkıyor ben artık hiç anlamıyorum bu testleri yorumlamak ne zormuş arkadaş..pozitif mi negatif mi

İyi akşamlar .. Sima 27 yaş sat 23 ağustos bat 23 eylül 1.deneme benide eklermisiniz listeye tekrar

Fotosunu cekip at istersen hep birlikte bakariz

sen fotolarını at biz o konuda uzmanlaştk artık yorumlarız burdaki bi kaç arkadaşla ovulasyon uzmanı sayılırız

işte böyle çıkıyor sürekli adetim gelmeden 1 gün öncesine kadar da böyle çıkıyordu hala böyle çıkıyor

Eklentiler

• 20150927_231634.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…