Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar bişi sorucam bu forumda da görmüştüm klorakla gebelik testi yapma biraz önce denedim sizce ne kadar güvenilirdir çnkü sonuc baya güzel çıktı

Yok canim inanmayin bunlara kesinlikle! İdrarin pH ve dansitesi(yogunlugu) ile alakali. Buna gore erkeklerde bile pozitif cikabilir. O yuzden hic ugrasmayin ve de medet ummayin bu gibi testlerden
en garantisi kan tahlili, sonrasinda da idrarda hcg kitleri.

Reglime 2 gun kaldi ve hic bir regl belirtisi yok. Dun gece ruyamda uc tane gebelik testi yaptim ucu de cift cizgi cikti. Iyice kafayi siyirdim galiba :))))

Benim gecikme devam ediyor kizlarr bugun saglik ocagina gittim kan verdim takibe basladilar yarin sonucu alicam insallah herkesin hakkinda hayirlisi olsun

Spermde hareketlilik ve/veya sayi dusukse sperm ornegi lab.da ozel solusyonlarla islemden geciyor. Canli ve hizli spermler ayristiriliyor. Ayristirilan bu spermleri dr.kanul yardimiyla kadinin vajinasindan iceri enjekte ediyor.
anladim peki spermler direk yumurtaligavmi veriliyor yoksa vajinadan gelisiguzel mi bırakılıyor

arkadaşlar benim bugün adetin 25.günü ve progesteron testim 11,26 cıkmış
10 ve üzeri olunca yumurta oluşmuş demekmiş sanırm
iyi mi kötü mü bilemedim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…