AKın beye gittim üniversiteye geçmiş
baya ilgilendi, rahimde kalınlaşma var dedi 12 mm olmuş şimdiden
rahim kalınlaşması ii bişey sanırım ?
şimdi forumlarda okudum da rahim kalınlaşması ya adet öncesi ya da gebelikte olurmuşay bilmiyorum ki canm iyidir heraldekötü bişey olsa söylerdi zaten
şimdi forumlarda okudum da rahim kalınlaşması ya adet öncesi ya da gebelikte olurmuş
gerçi benim ki 12 mm cıktı, cokta yüksek değil
zaman geçmiyo ya kaldı 5 gün :)
ayy hadi inşallah hcgye bakmadı mı canmşimdi forumlarda okudum da rahim kalınlaşması ya adet öncesi ya da gebelikte olurmuş
gerçi benim ki 12 mm cıktı, cokta yüksek değil
zaman geçmiyo ya kaldı 5 gün :)
inşallah seviniriz canım ya hayırlısı olsun her şeyinAynen 5 gün...bakalım bu ay insaAllah seviniriz
hcg ye bakmadı, bakmak için daha erken dedi sonuçta 5 gün var daha :)ayy hadi inşallah hcgye bakmadı mı canm
kızlar bişi sorucam bu forumda da görmüştüm klorakla gebelik testi yapma biraz önce denedim sizce ne kadar güvenilirdir çnkü sonuc baya güzel çıktı
bu arkadaş hamile yaptıgı testler böyle çıkmış
bu arkadaş hamile yaptıgı testler böyle çıkmış
Asilama nasil oluyor
Reglime 2 gun kaldi ve hic bir regl belirtisi yok. Dun gece ruyamda uc tane gebelik testi yaptim ucu de cift cizgi cikti. Iyice kafayi siyirdim galiba :))))
anladim peki spermler direk yumurtaligavmi veriliyor yoksa vajinadan gelisiguzel mi bırakılıyorSpermde hareketlilik ve/veya sayi dusukse sperm ornegi lab.da ozel solusyonlarla islemden geciyor. Canli ve hizli spermler ayristiriliyor. Ayristirilan bu spermleri dr.kanul yardimiyla kadinin vajinasindan iceri enjekte ediyor.
Hadi hayirlisi insallah ruyan gerceklesir canimistersen bi gebelik testi yapiver, belki cift cikar
Benim gecikme devam ediyor kizlarr bugun saglik ocagina gittim kan verdim takibe basladilar yarin sonucu alicam insallah herkesin hakkinda hayirlisi olsun
anladim peki spermler direk yumurtaligavmi veriliyor yoksa vajinadan gelisiguzel mi bırakılıyor
Canim ya insallah. Gecen ay o kadar umutlandimki bu ay gunum gecmeden test yapmicam. Bir gun bile sasmaz cunku benimki
Regline iki gün kaldiysa test yapsan varsa kesin çıkar bence, iyi dayanmışsınCanim ya insallah. Gecen ay o kadar umutlandimki bu ay gunum gecmeden test yapmicam. Bir gun bile sasmaz cunku benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?