bende uyuyamazdım![]()
sen diş için ara verdim demişsin. neden ara verdin ki? bende 20liklerden ameliyat oluyorum bugün ilkini aldırdım antibiyotik kullandım ama doktorum ara vermeye gerek yok hamile değilsin nasılsa dedi sen neden bıraktın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende uyuyamazdım![]()
İns hayirlisi ile güzel haberleri paylaşırız cekmekoyde yim ben anadolu yakasında sen nerdesinfirarperest78 hosgeldin aramıza . batlarimiz yakinmis ayda bir oluyorsun benim gibi :) beraber bekleriz o mucizevi haberi:) İstanbul un neresi ?
yumurtlama günlerimde kanal tedavileri başlıcak haftaya.tedavi bitmeden hamile kalırsam ağrlardan duramam.acillik oluyorum ben ya
canım yazın bitirmiştim bu diş işini ben bebek istiyorum diye ama doktor kurbanı oldum şimdi yaplanlar tekrar yapılacak.sende ümidini kesme asla neden büyümesin yumurtan?öyle düşünme iyi şeyleri dillendir ki iyi şeyleri çağırmş ol.listemizdekiler sabit.bebekleri olana kadar bat.ları değiştiririz sadece.anladım canım keşke daha erken başlasaydın. benim bu ay için ümitlerim tükendi yumurtalar büyümeyecek gibi geliyor oysaki çok hevesliydim sen şimdiden yeni topiğe ekle beni :)
canım yazın bitirmiştim bu diş işini ben bebek istiyorum diye ama doktor kurbanı oldum şimdi yaplanlar tekrar yapılacak.sende ümidini kesme asla neden büyümesin yumurtan?öyle düşünme iyi şeyleri dillendir ki iyi şeyleri çağırmş ol.listemizdekiler sabit.bebekleri olana kadar bat.ları değiştiririz sadece.
kaç aydır deniyosun?anladım bende bir ara doktor kurbanı olmuştum sonra başka birini bulup komple ne var ne yoksa tekrar yaptırmıştım ama 20likleri ameliyat deyince korkudan bıraktırdım 3yıl sonra çıktı yine karşımabilmiyorum yaa aslında bu ay çok ümitliydim 2 gün önce yumurtalık takibi için doktora gittim neredeyse hiç büyümemiş 13 falandı sanırım boyutu o yüzden moralim bozuldu biraz
![]()
sağlık olsun canım.yaş,kaçıncı deneme ve şehir bilgilerin eksik onlarıda alıymGunaydin kizlar mutlu huzurlu bir gün olsun hepimiz icin..
Kirmizi karti yedimm ama mutluyum 7 gun gecikince ve bebek yoksa mumla ariyorsunuz kirmizilari :)
Yeni bilgilerim sat 30 eylul bat 28 ekim
Bende yumurtlama günlerimde resmen annemin yanindayim kociş ise kendi evimizde inanamıyorummmmm banu yaaa resmen bu ayda ümit yok peehyumurtlama günlerimde kanal tedavileri başlıcak haftaya.tedavi bitmeden hamile kalırsam ağrlardan duramam.acillik oluyorum ben ya
Hosgeldin caniiiim, ozlettin valla kendini.
Amin tatlim, dualarim hep sizinle.![]()
Bi
Bmt2008 bi de cansu epeydir yok. Cansu birkac gune gelir herhalde, o da ben gibi tatilde su an
![]()
Günaydın kızlar.... Bugün çok kötü hissediyorum kendimi mevsim değişimi sanırım elim kolum kalkmıyor yaaa![]()
Günaydiiiinnn :) bende dün ovulasyon testlerine basladim, bakalim bu ay sonuc ne olacak
GÜNAYDINNNN :) ben bu sabah sessiz sedasız kırmızıları gördüm yahuu benim dr um biliomuş dediği günde geldii :))
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeni bir ay yeni umutlar dolu günlerimiz olsun
eylülde bulamadığımız ekimde gelir inşallahhhhh :)