Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kafamda deli sorular :KK64: ovulasyon testim 3 gün önce pozitif oldu sonra 2 gündür silikti bugün bir daha yapıyım dedim gene pozitif çıktı acaba ikinciye mi yumurtluyorum ya da benm yumurtamı dirençli çatlayıp patlayamıyoo :KK48::KK59:

Atmadiysan sirali halde foto at canim, yorumlayalim. Gerci benim de hep sacma sapan cikti sonuclarim. :KK64:

kızlar ovilasyon testi kullanan varmı aranızda bu ay bende alim adetimden sonra başlayayım hiç anlamıyorum bu ovülasyon işinden

Canim cogumuz kullandik sanirim. Ama ben bu ay kullanmadim. Cunku beni strese sokuyor, iliskilerim gorevmis gibi oluyor. Tabi bir de beklentiyi yukseltiyor, hayal kirikligi daha buyuk oluyor. Ama adetlerin duzensizse kullanmalisin. En azindan evde kolay takibini yaparsin

Canim cogumuz kullandik sanirim. Ama ben bu ay kullanmadim. Cunku beni strese sokuyor, iliskilerim gorevmis gibi oluyor. Tabi bir de beklentiyi yukseltiyor, hayal kirikligi daha buyuk oluyor. Ama adetlerin duzensizse kullanmalisin. En azindan evde kolay takibini yaparsin

Sağol canım. sen hangi marka kullandın iş paydosum 6 eve gitmem 7:30-8 o yüzden sıkıntı yaşarım gibi geliyor ama düzensizlik yüzünden mecburum tabi

Sağol canım. sen hangi marka kullandın iş paydosum 6 eve gitmem 7:30-8 o yüzden sıkıntı yaşarım gibi geliyor ama düzensizlik yüzünden mecburum tabi

Canim ben laboquick marka kullandim. Gittigidiyor dan almistim baya uygun fiyata. 26 tane vardi benimkinin icinde. Sen de en az 20 li bisey al. Testlerin gelsin burda birlikte bakariz

Canim ben laboquick marka kullandim. Gittigidiyor dan almistim baya uygun fiyata. 26 tane vardi benimkinin icinde. Sen de en az 20 li bisey al. Testlerin gelsin burda birlikte bakariz

tamam canım sağol desteğin için. inşallah güzel haberlerini alırız. bende internetten bakıp alayım dıjıtaller çok pahalı. bende laboquick alayım 50 li falan var öyle bişey alayım :D

aradım doktorumu yumurtaların gelişiyordur ilaç kullanıyorsun ya yani iyi bişi dayanılmıcak kadarsa gel yinede dedi zaten 6sında kontrolüm var ne ağrılar çektim yeterki onun ağrısı olsun :)

O zaman ben reglime bir hafta kala yeniden mi yumurtuluyorum o_O şaka gibi

evet canım düzensiz. çok iyi olur senınki hangi markaydı canım kaçlı almamı önerirsin

Benimki laboquik canım ben 50 tane aldım yanında 15 mi ne yalan olmasın gebelik testiyle geldi...Ben fazla aldım lazım olur diye...9 günden itibaren başlıyorum teste. Ama senin düzensiz oldugu için fazla alman daha iyi adet bitiminiden sonra başlarsın çift çizgiyi yakalayana kadar ;)

Benimki laboquik canım ben 50 tane aldım yanında 15 mi ne yalan olmasın gebelik testiyle geldi...Ben fazla aldım lazım olur diye...9 günden itibaren başlıyorum teste. Ama senin düzensiz oldugu için fazla alman daha iyi adet bitiminiden sonra başlarsın çift çizgiyi yakalayana kadar :KK66:

Mantıklı :KK15: daha garanti olur sağol canımm

canım senin sanırım düzensiz.Bence de ovulasyon testi senin için çok iyi olur. ne zaman yumurtladıgını anlarsın..Büyük ihtimalle her ay değişiyordur yakalaman daha kolay olur senin için. Sen al fotolarını paylaş biz @banu86 ile yardımcı oluruz :KK66: biraz fazla al yalnız.

canım günde bır mı yapıyoruz 26 lımı alayım 50 li olanlardanmı

benimde yumurta takibim olacak ayın 6sında ovulasyon testinden bende alsam mı yoksa beklesem mi doktora gitmeyi​

Back
X