Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canlar merhaba kaç gündür yorgundum hiç giremedim bugün rahim filmim vardı anestezili bir ay da iki anestezi mahvetti beni basım çatlıyor.O kadar ağlamışım ki eşimin ödü kopmuş 😂😂 gerçekten artık bu son olsun kaldıramıyorum Rabbim beterinden korusun ins filmim de de kötü birşey çıkmamış şükür.Oyle işte öpüyorum sizi ♥️

Canlar merhaba kaç gündür yorgundum hiç giremedim bugün rahim filmim vardı anestezili bir ay da iki anestezi mahvetti beni basım çatlıyor.O kadar ağlamışım ki eşimin ödü kopmuş 😂😂 gerçekten artık bu son olsun kaldıramıyorum Rabbim beterinden korusun ins filmim de de kötü birşey çıkmamış şükür.Oyle işte öpüyorum sizi ♥️

Amin canım çok şükür iyi çıkmış sonuçların darısı transfere olsun sağlıklı bir şekilde inşallah 🙏 Canım çok geçmiş olsun 💐 Rabbim şifa versin dilerim bugünleri unutacak güzel günlerin olsun Amin 🙏 seneye inşallah bu zamanlar bebeğin kollarında olsun inşallah Amin Ecmain🤲
🥹 sonradan bugünleri gülerek hatırlarsın inşallah Rabbim kolaylığını versin inşallah ❣️ ben de seni çok öpüyorum 💋

Kızlar acill bakın çıldırcam ben 9 temmuz transfer oldum transfer gününü saymazsak 7. Günümdeyim dayanamdım az önce test yaptım bi 4 dk sonra ikinci çizgi çok hafif belirdi ya şimdi ben hamile miyim 8 yılın sonundaaa 😭

Eklentiler

• IMG_6920.webp
    IMG_6920.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 7
Kızlar acill bakın çıldırcam ben 9 temmuz transfer oldum transfer gününü saymazsak 7. Günümdeyim dayanamdım az önce test yaptım bi 4 dk sonra ikinci çizgi çok hafif belirdi ya şimdi ben hamile miyim 8 yılın sonundaaa 😭

Maşallah 🧿 canım gözün aydın olsun katlanarak devam etsin sağlıcakla gelsin minik mucizen inşallah 🙏 tebrik ederim 🥳

Evet canım bariz görünüyor benimde 7. Gün böyle çıkmıştı hayırlı olsun inşallah

Maşallah 🧿 canım gözün aydın olsun katlanarak devam etsin sağlıcakla gelsin minik mucizen inşallah 🙏 tebrik ederim 🥳
Ay aminn şuan duygularım tarifsiz 8 senenin sonunda hamd olsun yarın kan vermeye git dedi doktor bakalım çok şükür rabbim isteyenlere nasip etsin tez zamanda 🥹

Evet canım bariz görünüyor benimde 7. Gün böyle çıkmıştı hayırlı olsun inşallah
Amin allah razı olsun sizden ilk defa pozitifi gördüm silikte olsa bakalım hayırlısı yarın kanda da çıkarsa süper olur siz hemen kan vermiş miydiniz çıkar demi kanda da

Back
X