Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

gerçekten cok zor ya
madem öyle bence doktor kontrolünde yumurta hareketlerini izleyerek deneyin
klomen+ çatlatma iğnesi ile başlayın
cinsellik bile cocuk düşününce tat vermiyor :KK70:
zaten bana evlendim evleneli tat vermiyor. problem yaşadım çok halada öyle. bi görevmiş gibi.işte Allahtan olavak her zaman eve gelmiyor :). Dün yumurtalık kontrolüm vardı. yarın sabahtan iğne vurulacağım. vurulduktan sonra gün içinde ilişki dedi. ardından cumartesi ilişki dedi ayı 2 gün ile kapatırız zannediyorum :KK12:

zaten bana evlendim evleneli tat vermiyor. problem yaşadım çok halada öyle. bi görevmiş gibi.işte Allahtan olavak her zaman eve gelmiyor :). Dün yumurtalık kontrolüm vardı. yarın sabahtan iğne vurulacağım. vurulduktan sonra gün içinde ilişki dedi. ardından cumartesi ilişki dedi ayı 2 gün ile kapatırız zannediyorum :KK12:
önemli olan çok ilişki değil, gününü tutturmak çinki bir kerede hamile kalıyoruz :)))

ama işte umut fakirin ekmeği diye gün aşırı yapmaya çalışıyoruz bi müddet sonra oda sıkıyor :KK70:

önemli olan çok ilişki değil, gününü tutturmak çinki bir kerede hamile kalıyoruz :)))

ama işte umut fakirin ekmeği diye gün aşırı yapmaya çalışıyoruz bi müddet sonra oda sıkıyor :KK70:
yok canım onu bebek açısında dememiştim 2 günle kapatırız diye bizde normali o . ona vakit bile ayırmış olmak çok büyük bir özveri istiyor.

korkmuyorum ben iğneden . bi türlü aklıma gelipte sormamışım neden göbekten diye. iğne vurulmayıncada hiç acaba kasık ağrısı hep oluyor bende zaten ondan farklımı olur diye düşündüm. bakalım nasip yarın sabah vurulacağım iğneyi. 2 yumurtan gelişmiş biri sağda diğeri solda dedi doktor

yok canım farklı bir ağrı değil çok uzun süren bir ağrıda değil hatta ağrı olması iyi birşey yumurtanın çatladığının belirtisiymiş doktorum öyle demişti. ne kadar güzel yumurtan gelişmiş benim bu ay hiç gelişmedi bu yüzden çatlatma yapamadı doktor.inşallah çoookkk iyi bir sonuç alırsın canım...

evet canım bende düzensizlik var zaten ama bu doğustan pko olduğu için yapacakları birşey yok
çözümü sadece doğum kontrol hapı, onuda bırakınca yine eskiye dönüyorum
çözümsüz pko yani
doktor, bununla yaşamaya alışacaksın dedi doğuştan olduğu için :)

canım bende de pko var sürekli düzensiz adet oluyordum aşılama da yapıldı tutmadı doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum 3aydır klomen tedavisi uyguluyor ve adetimde düzene girdi günü gününe gelir şaşmıyor ilk kez böyle oldum yoksa adet olmak için doktor bitmesi için yine doktor kafayı yiyiyordum:nazar:

yok canım farklı bir ağrı değil çok uzun süren bir ağrıda değil hatta ağrı olması iyi birşey yumurtanın çatladığının belirtisiymiş doktorum öyle demişti. ne kadar güzel yumurtan gelişmiş benim bu ay hiç gelişmedi bu yüzden çatlatma yapamadı doktor.inşallah çoookkk iyi bir sonuç alırsın canım...
anladım benim kist vardı iki bay boyunca zannedersem kendiliğinden oluşan yumurtam o yüzden çatlamadı yada tutmadı bilemiyorum. Ama kist bu ay yokken ihtimalleri arttırlarım diyip letroks diye bi ilaç verdi 5 gün kullan tekrar gel dedi. içmeden bir tane oluşuyordu onu içtim 2 tane olmuş. yarında iğnemi vurduracağım göbekten :S hayırlısı inşallah .Seninde stok yapıyordur vakti zamanı için, dr gittiğinde bi bakmışsın3-4 tane...

Ben de pesinden geliyorim

sogan kuru ve incir kuru yapis ve dort dortluk yapmis biri olarak sunu soyleyebilirim adet duzenim mahvoldu
bi arkadaşla konuştum soğan kürü yaparken korunmalısın çünkü içini temizlediği için bebek tutunmayabilir dedi o.O

bi arkadaşla konuştum soğan kürü yaparken korunmalısın çünkü içini temizlediği için bebek tutunmayabilir dedi o_O
canım demek istemdiğim ama benide korkutan şey o . yeri geliyor maydonoz ada çayı bile içirmiyorlar hamilelere.buda adet söktürücü özelliğine sahip . ben onu sorayım dr ilk görüşmede. yada dr gidicek olanlar varsa sorsun bari sen vakit kaybetmeden iç rahatlığı ile başla.

canım demek istemdiğim ama benide korkutan şey o . yeri geliyor maydonoz ada çayı bile içirmiyorlar hamilelere.buda adet söktürücü özelliğine sahip . ben onu sorayım dr ilk görüşmede. yada dr gidicek olanlar varsa sorsun bari sen vakit kaybetmeden iç rahatlığı ile başla.
ben korktum içmicem bu ay önümüzdeki ay dr gitcem ona sorarım iç derse başlarım nasip bakalım vicdan yaparım şimdi içersem

ben korktum içmicem bu ay önümüzdeki ay dr gitcem ona sorarım iç derse başlarım nasip bakalım vicdan yaparım şimdi içersem
aynen bende o yüzden ilk duyduğumdan beri tereddütteyim ben birinden duymadım ama mantık yürüttüm dr sordum iç deyince dedim bi yan etkisi olsa derdi herhalde. ama onu sormayı unutmuşum. elimde soru listesiyle gittim de dün...

canım inş. aynı şey bende de olur. biz ayda 2- 3 kez bebek için birlikte olabiliyoruz. onuda koşuşturmaca stres altında iş saatlerimizin uyuşmayşından. zaten bende öyle bir enerjide yok zannediyorum bel fıtığı var 2 tane hem düzleşme hem darlaşma var bacaklarımda güçsüzlük veriyor derken gerisini anladın... Maşallah derken çok ciddiydimmm. inşallah rabbim bi an önce hiç ummadığın anda çabalarını karşına çıkarsın.
aminn canım inşallah hepimizin çabalarının mükafatını versin rabbim.sen de gerçekten çok zorlama kendini bel fıtığı ve düzleşme ciddi sıkıntılar yaratabilir allah korusun kaş yapalım derken göz çıkarmanın anlamı yok

aminn canım inşallah hepimizin çabalarının mükafatını versin rabbim.sen de gerçekten çok zorlama kendini bel fıtığı ve düzleşme ciddi sıkıntılar yaratabilir allah korusun kaş yapalım derken göz çıkarmanın anlamı yok
dr bastırın demedikçe bu düzeyde yavaşca sakince gidiyoruz biz şimdilik. bel ağrısı çok çekiyorum böyleyken bile daha fazlası hırpalar ;)

Back
X