Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada hoş geldin :)İyi akşamlar herkese
Tşk ederim hoşbuldummsanada hoş geldin :)
Naber?Tşk ederim hoşbuldumm
İyi olmaya çalışıyorum çok şukur sizdenNaber?
şükür iiİyi olmaya çalışıyorum çok şukur sizden
Neredeyse 1 haftadır girmiyorum kimseler yok gibişükür ii
Ayni tarihte evlendigim arkadaslarimin hepsi hamile sanirim ondan etkilendim cinsiyet falan ogrenmeye basladilar .Grupta hep bebek muhabbeti hep ayakkabi almalar patikler zibinlar ne biliyim tuah oldumcanım daha 21 yaşındasın ve sadece 1 kere denemişsin.. bu karamsarlık, bu mutsuzluk biraz fazla sanki.. başka bir sorun dahamı var hayatında tatlım?![]()
anladım canım.. kıyaslama yapmaya başlayınca işin içinden çıkamıyo insan.. güzel bi uğraş bul kendine kafan dağılsınAyni tarihte evlendigim arkadaslarimin hepsi hamile sanirim ondan etkilendim cinsiyet falan ogrenmeye basladilar .Grupta hep bebek muhabbeti hep ayakkabi almalar patikler zibinlar ne biliyim tuah oldum
oyle yapicam artik. Hayirlisi ins gelir bu ayanladım canım.. kıyaslama yapmaya başlayınca işin içinden çıkamıyo insan.. güzel bi uğraş bul kendine kafan dağılsın![]()
evet ondandr.aynı şartlarda tekrarlaman gerekiyo.2,5saat en az sıvı almıcaksın sabrediceksinkızlarrrr acil yardımmm sabah ovilasyon testi yaptım kopkoyu iki çizgi çıktı az önce tekrar yaptım ama çizgiler o kadar koyu değildi. testin birikimiş idrar ile yapılması gerektiğini okumuştum ben çok su tükettiğim için idrarımı pek biriktiremiyorum ondanmı acabaaaaa????
keşkeeeeecansu1109 göbek olur ama bebekli olması gerek
ya sen bulursun yolunu adama özür de diletirsin....nasıl dilediğini anlamaz bile....![]()
günaydın caanımmmm aaa hakikaten hadi biz çalışanlar mecbur sıcak yataktan bu saatte tatil günü niye kalktın koş geri yaatgüüüünaaayyyydıııııııınnnn..... tatil günü erken kalkanlar kulübüüüüüüüü şaşkını ben![]()
hahahahaha kesinlikleeebak çok fena gaza geldim şimdiamaaannnn dilemesin isterse bir hamile kalayımda acısını kat katttt çıkartırım nasıl olsa
![]()
ben deannem 1 hafta nasıl küs kaldnız ben cıvıyorum biyerde gönlümü alınca![]()
canım eğer çalışıyosan işinde kendine ekstra işler cıkar kafanı dağıtman gerek ,evdeysen de şu boyama kitaplarından falan al inanılmaz kafa dağıtıyo ,etamin yap , yemek kursuna falan git daha 1 ay olmuş şimdiden kendine de eşine de eziyet etme..kizlar moralim cok bozuk kime desem ne desem bilmiyorum.Takinti haline geldi bu bebek isi bende boguluyorum artik bi gecen ay negatifi gordum bu ay zaten batada var epey ama nefes aldigimi hissedemiyorum.Aksilik gibi catir catir her kes hamile ama herkes 2 hafta once evlenen kiz komsunun gelini herkes ama herkes sokakta hep hamile kadin goruyorum.Cok istedgim icin Allah beni sinarsa diye korkuyorum benim sabrin yok ki. Korkuyorum olmassa diye cunku kendimi savasicak psikolojide gormuyorum ne yapsam ne desem bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun