Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

benimde evde yapacak bi sürü işim var....kışlık fasulye var haşlayıp buzluğa atacam....patlıcan aldım onlarıda kızartmam lasımmm...ohooooo iş çok.....:KK69::KK69:

benimde evde yapacak bi sürü işim var....kışlık fasulye var haşlayıp buzluğa atacam....patlıcan aldım onlarıda kızartmam lasımmm...ohooooo iş çok.....:KK69::KK69:
ben haşlamadan atıyorum buzluğa şeker fas. ve barbunya ,yapacağım zaman bi 20dk kaynatıp ondan sonra pişirmeye geçiyorum

kolay gelsin biz onları yaptık kayınvalideyle :)ツ

iyi kışa gelirse içimde tutarım sizin hatrınız için deseydin....Hasbinallah hamile kalacam diye uğraş tuttu tutmadı...kırmızılar geldi gelmedi.....bide işyerine beğendir...millet kafayı mı yemiş ya....:KK11:

Sorma canım ya :(

ne oldu kuzum hayırdır❓

tatlım benım müdürü çekiştiriyoduk dün bana dediki doğumunu sakın kışa getirme ona göre hesapla çalışmalarını yap çok yogunoluyo izin mizin veremem dedi. stresimiz az gibi bide bunlarla uğraşıyoruz :)

tatlım benım müdürü çekiştiriyoduk dün bana dediki doğumunu sakın kışa getirme ona göre hesapla çalışmalarını yap çok yogunoluyo izin mizin veremem dedi. stresimiz az gibi bide bunlarla uğraşıyoruz :)
alaam yarabbim ona mı sorcak bebek gelrrken töbe töbe valla alıcan bölelerini duvardan duvara vurucan:KK62:

alaam yarabbim ona mı sorcak bebek gelrrken töbe töbe valla alıcan bölelerini duvardan duvara vurucan:KK62:

oda kendini düşünüyor canım, ne kadar huyuna suyuna alışsamda yinede insan geriliyor bazen. ona göre hesapla denk gelmeyecekse çalışmalara ara ver diyor :D

oda kendini düşünüyor canım, ne kadar huyuna suyuna alışsamda yinede insan geriliyor bazen. ona göre hesapla denk gelmeyecekse çalışmalara ara ver diyor :KK70:
hımmm bnm eğer hamileysem 16.06.2016olucak hesaplamalara göre :) bakalm kısmet nasip

benim mesai biter kızlar pazar evden girebilirmiyim bilemiyorum şimdiden öptüm hepinizi. en geç pazartsi görüşürüzzzzzzz. :KK200: :KK15: (inşallah pazartesi bebe haberleri okuyorum mm :KK46:)

görüşürüz canımm,iyi haftasonları :)

bol temizlik dolu bugun temizliğimi bitireyimki yarın kocacımla film keyfi yapayım hangi filmi önerirsiniz kızlar giderken alayım hemde yarınki çalışmaya bi ortam yaratmış oluruz görevlikten çıkmış olur :D

benim mesai biter kızlar pazar evden girebilirmiyim bilemiyorum şimdiden öptüm hepinizi. en geç pazartsi görüşürüzzzzzzz. :KK200: :KK15: (inşallah pazartesi bebe haberleri okuyorum mm :KK46:)
görüşürüz cnm inşallah amin öptüm♥:KK15:

herkeslere gü-nay-dınnn diycemm ama bi yandan da utanıyorum haftasonu çalışanlardann :KK23: çoktaaann işe başlamışlarda bitirmişler bile.. :KK45:

kesin bekardır o kadınn.. :KK11:

Back