Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bugünlük erken kapatsın canım:KK58:

olmassss bebeğimize gelecek hazırlaması karısınada beğendiği evi alması lazım daha çok çalışması lazım çoookkk sıkıntı değil yaa ben beklerim ama en zor tarafı sabah kalkıp işe gitmek ayrılacağım sonunda işten çocuk yapabilmek için :KK70::KK70:

test yanlış değilse evet :) bende pko var bu nedenle çok düzensiz adet oluyordum fakat doktorumu değiştirdim bu doktorum 3aydır klomen tedavisi uyguluyor ve ben 3 aydır gayet düzenli adet oluyorum gününü şaşırmıyor bakalım bu ay ne olacak merak içerisindeyim :KK17::KK17::KK17::KK17:
hayırlısı olsun ama her ihtimale karşı sen hamile olmadığını düşün çünkü kendini hamiş sanıp regl olmak çok yıkıcı oluyo:(

olmassss bebeğimize gelecek hazırlaması karısınada beğendiği evi alması lazım daha çok çalışması lazım çoookkk sıkıntı değil yaa ben beklerim ama en zor tarafı sabah kalkıp işe gitmek ayrılacağım sonunda işten çocuk yapabilmek için :KK70::KK70:
ben her ay hamile olmadığımı düşünüyorum sonra üzülmemek için ama her ay regl olunca boğazıma bir şey düğümleniyor.

hayırlısı olsun ama her ihtimale karşı sen hamile olmadığını düşün çünkü kendini hamiş sanıp regl olmak çok yıkıcı oluyo:KK43:

bu ay çok karışığım aslında geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. bu ayda içimde hem büyük bir umut var hamile kalacağıma dair hemde kalmayacağım diye net bir düşünce var delirdim galiba:KK53::KK53::KK53::KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bu ay çok karışığım aslında geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. bu ayda içimde hem büyük bir umut var hamile kalacağıma dair hemde kalmayacağım diye net bir düşünce var delirdim galiba:KK53::KK53::KK53::KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bu düşünce cidden bizi deli edicek.off off

ben her ay hamile olmadığımı düşünüyorum sonra üzülmemek için ama her ay regl olunca boğazıma bir şey düğümleniyor.

aynen bende öyleyim 3 yıldır her adet gecikmesinde(düzensiz olduğu halde) test yapıyorum hamile gibi yememe içmeme dikkat ediyorum fakat negatifi görünce dünyam başıma yıkılıyor. senin daha 4. denemen bence bir rahatsızlığın yoksa stres yapacak birşey yok sıkıntı yapmamalısın yoksa daha kötü oluyor. ben artık koyverdim gibi bişi oldu :)

Ya ben bu ay duramadim yine ovu testi siparisi verdim. Bir taraftan da inofolic kullanmaya devam ediyorum. Testlerim gelsinde yapmaya basliim hemen:KK48:

aynen bende öyleyim 3 yıldır her adet gecikmesinde(düzensiz olduğu halde) test yapıyorum hamile gibi yememe içmeme dikkat ediyorum fakat negatifi görünce dünyam başıma yıkılıyor. senin daha 4. denemen bence bir rahatsızlığın yoksa stres yapacak birşey yok sıkıntı yapmamalısın yoksa daha kötü oluyor. ben artık koyverdim gibi bişi oldu :)
fırsat buldukça KK takılıyorum ama günlük rutine alışınca unuttuğum oluyor. ama her gece yatmadan teldeki uygulamama bakarım:)4 aydır hiç test yapmadım. adetim 1 hafta geciksin o zaman yapacağım diyorum ama benim kırmızılar erken gelerek test yapmama izin vermiyor:)rahatsızlığım var mı bilmiyorum dr a gitmedik 2-3 ay daha deneyelim olmazsa gideriz diyorum. bakalım artıgın:KK35:

fırsat buldukça KK takılıyorum ama günlük rutine alışınca unuttuğum oluyor. ama her gece yatmadan teldeki uygulamama bakarım:)4 aydır hiç test yapmadım. adetim 1 hafta geciksin o zaman yapacağım diyorum ama benim kırmızılar erken gelerek test yapmama izin vermiyor:)rahatsızlığım var mı bilmiyorum dr a gitmedik 2-3 ay daha deneyelim olmazsa gideriz diyorum. bakalım artıgın:KK35:

bencede biraz dene ama çokda geç kalma 3 ayı geçirme :) inşallah doktora gitmeden alırsın bebişini kucağına canım

Nasil
benim normalde 17 veya 18de oluyor fakat bu ay sürekli ovulasyon testi yaptım doktorum yumurtalık takibi yapıyor fakat bu ay yumurtam büyümedi doktorumda geç yumurtlama olabilir dedi ondan testlere devam ettim bugün yani test çubuğunda 5 yazan gün adetimin 28.günü bat tarihim bu ayın 14ü bakalım kısmet artık

Nasil yani kiz kafam karisti kac gunde bi oluyosunki bugun ayin 11 i adetine 3 gun kalami yumurtlaman oldu

Nasil

Nasil yani kiz kafam karisti kac gunde bi oluyosunki bugun ayin 11 i adetine 3 gun kalami yumurtlaman oldu

30 yada 31 günde bir adet oluyorum aynen öyle oldu sanırım kolmen tedavisi görüyorum ben doktorum ilacın etkisi vücutta kalıyor bu nedenle geç yumurtlama olabilir dedi bende ovulasyon testlerine başladım 2gündür koyu çıkıyor baya bilemiyorum adetimin yaklaşmasının etkisi olabilirmi acaba

In
30 yada 31 günde bir adet oluyorum aynen öyle oldu sanırım kolmen tedavisi görüyorum ben doktorum ilacın etkisi vücutta kalıyor bu nedenle geç yumurtlama olabilir dedi bende ovulasyon testlerine başladım 2gündür koyu çıkıyor baya bilemiyorum adetimin yaklaşmasının etkisi olabilirmi acaba

Insallaj degildir yumurtaladirda bebis yaparsin canim. Bi google amcadan arastir hos oda kk ya yonlendiriyor zaten ama olsun insallah guzel seyler olur senin icin canim biizim icinde tabiiiii

kızlaaar bir haftanın daha sonuna geldik.ömrümüzden 1 hafta daha eksildii,güzel günler bizi bekler.yeni hafta yeni başlangıçlar olsunnn herkese iyi geceleerrr..ve şarkı geliyoooo.gözleri kapatıp dinleyelim bu huzurlu sesi:KK68::KK68::KK68:

Back
X